Arama
Arama Sonuçları
Avrupa şampiyonu milli sporcuyu tebrik etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 72 kg.’da altın madalya kazanan milli sporcu Nesrin Baş'ı kabul etti.
"Kadınlarımız hem anne hem de iş hayatına dâhil olmalı"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Yüzyılında Kadın Hakları Paneli'ne katıldı. Panalde konuşan Vali Şahin, "Türkiye’de kadınların iş hayatına atılmasının önündeki en büyük engellerinden birisi de kreş-gündüz bakım evi konusudur. Hedefimiz kadınlarımızın anne olmasının önündeki engelleri kaldırmak. Kadınlarımız hem anne hem de iş hayatına dâhil olmalılar" dedi.
“Yaptığı fedakarlığı unutmayacağız”
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Pençe-Kilit harekâtı bölgesinde girdiği çatışmada omuzundan yaralanan Sözleşmeli Er Orhan Yaşar Gündoğan’ı ziyaret etti. Gaziye geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Varol, “Vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna yaptığı fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.
“Allah huzur içinde ibadet etmeyi nasip etsin”
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Eruh Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan “Eruh Belediye Camii ve Taziye Evi” açılış törenine katıldı.
"Eğitimde güzel işlere imza atıyoruz"
Van'da yapılan anaokulu ve kreş inşaatlarında inceleme yapan Vali Ozan Balcı, "Eğitim alanında çok güzel işlere imza atıyoruz. 577 derslikten oluşan 111 anaokulu yapıyoruz" dedi.
Depremzedelerle hasbihal
Deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta yaraları sarmak için hafta sonunda da çalışan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, konteyner kentleri ziyaret ederek, depremzedelerle sohbet etti.
Roman vatandaşlar davul ve zurna ile karşıladı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar Alsancak Mahallesinde roman vatandaşlar ile bir araya geldi.
Eli öpülesi büyüklerle hasbihal etti
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un eşi Funda Varol, Vali Yardımcısı ve kaymakamların eşleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak ile birlikte Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret ederek eli öpülesi büyükler ile hasbihal etti.
Minikler Valinin okuduğu hikayeyi dikkatle dinledi
Van Valisi Ozan Balcı, İpekyolu ilçesindeki Atatürk Anaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.
Anasınıfı öğrencileri için Van’da 648 yeni derslik yapılıyor
Van Valisi Ozan Balcı, ilde yapımı devam eden anaokulu inşaatlarını inceledi.
Vali Balcı: Katılımcı bir anlayışla problemleri çözüyoruz
Van Valisi Ozan Balcı başkanlığında yapılan toplantıda Van’ın Geleceği Çalıştayı sonrası ortaya çıkan fikirler masaya yatırılarak yapılacak çalışmalar için start verildi.