“Allah huzur içinde ibadet etmeyi nasip etsin”;

“Allah huzur içinde ibadet etmeyi nasip etsin”

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Eruh Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan “Eruh Belediye Camii ve Taziye Evi” açılış törenine katıldı....

Resim

İLK CUMA NAMAZI

Vali Kızılkaya, "Eruh ilçemizde yapılan bu camide, Allah huzur içinde ibadet etmeyi nasip etsin. Caminin yapımında emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Dualarla yapılan açılışa Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçe kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan açılışın ardından Vali Kızılkaya ve beraberindekiler ibadete açtıkları “Eruh Belediye Camisi'nde ilk cuma namazını birlikte eda etti.

Resim

ERUH’TA 2. AİLE DESTEK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Öte yandan Vali Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Valiliğin öncülüğünde, Eruh Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ‘İkinci Aile Destek Merkezi’nin açılış programına katıldı.

Aile Destek Merkezinde açılan kursları gezerek inceleyen Vali Kızılkaya, “Merkezde kadınlarımızın sosyal, kültürel ve mesleki gelişimine odaklanarak toplumsal etkileşimi artırmayı hedefliyoruz. Kreşten el sanatlarına, çeşitli eğitim kurslarından müzik kurslarına kadar geniş bir yelpazede beceri atölyeler ile desteklenecek, ayrıca sağlıklı aile yapıları için de eğitimler verilecektir” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum