Arama
Arama Sonuçları
"Bu projelerle çocuklarımız daha bilinçli olacak"
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, "Gülümseyen Kitap” ve “Çocuk Kumbarası” adlı sosyal sorumluluk projesi programına katıldı. Vali Aksoy, "Bu projeler ile sıfır atık ve geri dönüşüm konusunda çocuklarımızın daha bilinçli hale getirilme amaçlanıyor" dedi.
Geri dönüşüme ‘Atık Getirme Merkezi’ katkısı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde hayata geçirilen “Sıfır Atık” projesi kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın hibe desteğiyle Batman Belediyesi tarafından yapılan ‘1. Sınıf Atık Getirme Merkezi'nin açılışı Vali Ekrem Canalp’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Kumbaradaki harçlıklar depremzedelere
Erzurum Narman 18 Mart Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencileri, depremzede vatandaşlar için kumbaralarında biriktirmiş oldukları harçlıklarını AFAD'a bağışta bulundu.
Tüm birikimini depremzedelere bağışladı!
Kalbi yaşından büyük minik Duru, kumbarasındaki tüm birikimini depremde evleri hasar gören kardeşlerine ev yapılsın diye Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin’e teslim etti.
“Kumbaramızda topladığımız harçlıklarla depremde evsiz kalanlar için konteyner alır mısınız?”
Karabük Valiliği tarafından deprem bölgesinde Karabük Mahallesi Konteyner Evleri Sitesi yapımı için kampanya başlatılırken, kampanyaya ilkokul öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri 16 bin TL’yi bağışladı.
Gönül coğrafyamız da tek yürek
Sinop’ta ikamet eden ve Uluslararası koruma kapsamında bulunan Irak, Afganistan, Suriye ve Kuveyt uyruklu yabancı misafirler de Sinop Valiliği koordinesinde düzenlenen yardım kampanyasına katıldı.
Harçlıklarını depremzede arkadaşlarına gönderdiler
Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, yardım kampanyasına destek olmak için harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını bağışlayan ilkokul öğrencilerini makamında ağırladı.
Kumbarasında biriktirdiğini depremzedeler için bağışladı
Edirne Süloğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinden Berat Şakrak, kumbarasında biriktirdiği paraları, deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak amacı ile Kaymakam Özgür Kaya’ya teslim ederek AFAD’ bağışta bulundu.
Minik yürekler okul harçlıklarını depremzedelere bağışladı
8 yaşındaki Ecemnaz Karadağ ve 10 yaşındaki Efecan Karadağ kardeşler okul harçlıklarını depremzedelere bağışladı.
Minikler harçlıklarını depremzedelere gönderdi
Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Türkiye genelinde yardım seferberliği başlatılırken, 7’den 70’e herkes deprem bölgesine yardım etti. Küçük çocuklar da kumbaralarında biriktirdiği harçlıkları depremzedelere gönderdi.
Depremde 120 polis ve 32'nin üzerinde jandarma vefat etti
Kahramanmaraş merkezli depremlerde bugün saat 08.30 itibarıyla 18 bin 342 kişi hayatını kaybetti, 74 bin 242 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin, "Şu andaki tespitlerimize göre 120 polis arkadaşımızı ve 32'nin üzerinde jandarma personelimizi kaybettik" dedi.
Bisiklet için biriktirdiği parasını depremzedelere gönderdi
Kahramanmaraş merkezli depremde mağdur olan vatandaşlara ülke genelindeki yardım seferberliği devam ederken, Siirt Kurtalan Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencisi Yusuf Ensar, uzun süredir bisiklet almak için biriktirdiği kumbarasındaki parayı depremzedelere gönderdi.
Depremzedeler için kumbarasını getirdi
Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Türkiye genelinde yardım seferberliği başlatılırken, Afyonkarahisar’da küçük çocuklar kumbara ve oyuncaklarını depremzedeler için getirdi.
Bir radyo yazısı
Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, çocukluğumuzda evlerimizin neşesi olan radyoları yazdı.