Arama
Arama Sonuçları
"Harmanı olmayanın dermanı olmaz"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarım sektörünü 27’inci defa bir araya getirecek olan Hasyurt Tarım Fuarı’nın açılış törenine katıldı. Batı Akdeniz kuşağında bulunan ve 28.000‘den fazla çiftçiye erişmesi planlanan fuarın açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.
Olimpos yenilenen çehresiyle ziyaretçilerini bekliyor
Olympos Antik Kenti Karşılama Merkezi açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi. Bakan Ersoy, son bir yıl içerisinde dünya çapında en çok kazı ve kurtarma çalışması yapılan ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı.
“Sahalarda biz de varız!”
Antalya Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, “Sahalarda Biz de Varız!” sloganıyla düzenlenen Kadınlar Halı Saha Maçı’nın başlama vuruşunu yaptı.
Dr. Polat Kara
Tekkeköy Kaymakamı
Selde zarar gören 1161 vatandaşa 25'er bin lira yardım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa Afet Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, 'Zarar tespiti yapılan 1161 vatandaşımıza toplamda 25'er bin lira yardım yapıldı'' dedi.
“Şehit ailelerine sahip çıkmak en asli görevimiz”
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sinan Oruç’un Kumluca beldesinde ikamet eden ailesini ziyaret ederek, “Şehit ailelerine sahip çıkmak en asli görevimiz” dedi.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Selde 12 bin 500 dönüm sera hasar gördü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde sel nedeniyle 100 konut, 920 iş yeri, 497 araç ve 12 bin 500 dönüm seranın hasar gördüğünü açıkladı.
Kumluca ve Finike’yi sel vurdu
Antalya Kumluca ve Finike’de kuvvetli yağış sele neden oldu. Sağanak sonrası dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı. Seralarda büyük zarar oluşurken, iki ilçede okullara bir gün ara verildi.
Öğrencilerle tahtada soru çözdü
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, köy okullarındaki öğrencilerle bir araya gelerek tahtada soru çözdü. Yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine de misafir olan Kaymakam Pişkin, yaşlı teyzenin elini öperek hatırını sordu.
Dereceye girenlere ödüllerini verdi
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Güreş Antrenman Salonu’nda Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen Batı Bölgesi Güreş Turnuvası etkinliğine katıldı.
Söğüt Domates Festivali 17. kez coşkuyla başladı
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Söğüt Belediyesi Geleneksel 17. Domates ve Kültür Festivali açılış törenine katıldı. Arslantaş, Söğüt domatesini muadillerinden ayıran benzersiz tadın kaynağının, gece gündüz farkının fazla olduğu Söğüt iklimi olduğunu belirtti.
Abdullah ASLANER
Silifke Kaymakamı
Abdulhamit ERGUVAN
Mersin Vali Yardımcısı
Erinç DEMİR
Şanlıurfa Vali Yardımcısı
Hakkı UZUN
Çanakkale Vali Yardımcısı
Muammer KÖKEN
Susurluk Kaymakamı
Canan HANÇER BAŞTÜRK
İncirliova Kaymakamı
Uğur KOLSUZ
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı