Arama
Arama Sonuçları
Şampiyonların dostluk maçını izledi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Muğla’da düzenlenen Türkiye Ragbi Şampiyonası'nda 1. olan Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 2. olan Arsin Anadolu Lisesi arasındaki dostluk maçını izledi.
"Mersin'de spor altyapısı güçlü"
Mersin'de başlatılan Tenis Turnuvası tamamlandı. Ödül törenine katılan Vali Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları sayesinde Mersin'de spor altyapısı ziyadesiyle güçlü" dedi.
Gökyüzünden denize pedal çevirdiler
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenen Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti yarışlarına katıldı.
Okul Sporları Tenis Türkiye Şampiyonası Düzce'de başladı
Düzce'nin ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası başladı. 27 farklı ilden 168 sporcu müsabakalara katılıyor.
“Vanspor’u maddi ve manevi anlamda hiç yalnız bırakmadık, bırakmayacağız”
Van Valisi Ozan Balcı, TFF 2. Ligde grubunda şampiyonluğun en büyük adayı Vanspor Futbol Takımının yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularıyla Vanspor tesislerinde bir araya geldi.
ŞURKAV’dan Urfa kültürünün yaşatılmasına katkı
Şanlıurfa Kültür Sanat Eğitim ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) “Tek Ses İki Hareket Projesi” kapsamında okullar arası Valilik Kupası koro ve halk oyunları yarışmalarının bu yıl üçüncüsünü düzenliyor.
Fenerbahçe ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu
Mersin'de düzenlenen ‘Final Four’ müsabakaları sona erdi. Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.
Galatasaray yönetimi Halfeti'de
Galatasaray Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesini ziyaret etti.
"Mersin, Akdeniz'de bir yıldız gibi parlıyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Şampiyonası ödül törenine katıldı. Vali Pehlivan, "Mersin, Akdeniz bölgemizde ekonomik, sosyal, spor ve akla gelebilecek birçok alanda yürütülen faaliyetler ile yıldızı giderek daha da parlayan bir ildir" dedi.
Görsel şölene dönüşen yarışlar tam not aldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, görsel şölene dönüşen Halk Oyunları İl Yarışmaları'nı izledi. Öğrencileri tebrik eden Vali Varol, dereceye giren okullara madalya ve kupa verdi.
Şanlıurfa Süper Kupa'ya hazırlanıyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Başkanlığında Süper Kupa Final Maçı hazırlıkları kapsamında İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Hizan'da dostluk ve centilmenlik kazandı
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, salon sporlarının geliştirilmesi ve vatandaşların spora olan ilgisinin artırılması için düzenlenen futsal turnuvası final maçını izledi. Kaymakam Özçelik, "Turnuvanın kaybedeni yok. Sporcularımız arasında dostluk, kardeşlik ve centilmenlik kazandı" dedi.
Kar Ragbi Şampiyonası kıran kırana geçti
Türkiye'de ilk defa düzenlenen 2024 yılı Türkiye Ragbi Federasyonu Kar Ragbi Şampiyonası Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde oynanan maçlarla tamamlandı. Kıran kırana geçen maçlarda dereceye giren takımlara ödülleri Isparta Valisi Aydın Baruş verdi.
Kristal karlar diyarındaki ralli heyecanı kupayla taçlandı
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olarak planlanan Sarıkamış Rallisi sona erdi.
Bayburt'un kurtuluşunun 106. yılı kutlandı
Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Minik yıldızlara madalya
Minik yıldızlar yüzme yarışması Şanlıurfa Haliliye’de gerçekleştirildi. Kaymakam Serap Özmen Çetin, yarışmada dereceye giren öğrencileri yalnız bırakmadı.
"Muğla'da spor artık marka haline geliyor"
Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris'e yapılacak gençlik ve spor yatırımı için protokol imzaladı. Vali Akbıyık, "Spor yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlimizde spor artık marka haline geliyor" dedi.
“Depremle çok üzüldük, lider olup yüzümüzü güldürün”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniyespor Futbol Kulübü oyuncuları ve teknik heyetle buluştu. Vali Yılmaz, “Sizlere güveniyorum. Depremde çok üzüldük. Lider olup yüzümüzü güldürün” dedi.
Cizre'de ilk kez off-road yarışları düzenlendi
Şırnak'ın Cizre ilçesinde ilk defa off-road yarışları düzenlendi. Adrenalin dolu yarışları Vali Cevdet Atay ve Cizre Kaymakamı Nazlı Demir de izledi.
Dünya kupasını Valiye getirdi
Portekiz’de düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda rakiplerini mağlup ederek Dünya Şampiyonu olan Erivan Barut, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'nu makamında ziyaret ederek, kupayı getirdi.
DSİ işçileriyle çay sohbeti
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Dereiçi mevkiinde DSİ işçileriyle bir araya gelerek demli çay eşliğinde sohbet etti.
Fethiye’de Yamaç Paraşütü Dünya Kupası heyecanı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Valiliği, Türkiye Hava Sporları Federasyonu, Fethiye Kaymakamlığı ile Babadağ Teleferik iş birliğiyle düzenlenen Yamaç Paraşütü Dünya Akro Kupası Süper Finali Fethiye ilçesinde başladı.
Valilik Kupası Sarı Fırtına’nın
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Artvin'in 1200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda düzenlenen boğa güreşlerini izledi. İlk defa boğa güreşi izleyen Vali Ünsal, şampiyon boğaların sahiplerine ödüllerini verdi.
Yaz Kur’an kursunda futbol turnuvası
Balıkesir Savaştepe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, yaz Kur’an kurslarındaki öğrenciler arasında düzenlenen futbol turnuvası finallerine katılarak, öğrencilere kupalarını verdi.
Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası Aksaray’da
Son yıllarda yamaç paraşütü sporunun gözde mekanı Hasan Dağı, dünyanın en büyük yamaç paraşütü organizasyonundan biri olan Yamaç Paraşütü Dünya Kupası'na ikinci kez ev sahipliği yapıyor.
Ağrı Valisi Osman Varol, Düzenlenen Spor Malzemeleri Dağıtımı ve Amatör Futbol Kupa Törenine Katılım Sağladı.
Ağrı Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle ‘’Spor Malzemeleri Dağıtımı ve Amatör Futbol Kupa Töreni’’ düzenlendi. Düzenlenen törene il protokolü, amatör spor kulüpleri başkanları ve sporcular katılım sağladı.
Namağlup şampiyonluk sevinci
1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takıma kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan, TFF 188 sicil nolu Orduspor, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu katıldığı 2. amatör küme liginde namağlup şampiyon oldu.
Efsane Orduspor’u Fatsa deplasmanında da yalnız bırakmadı
Ordu’nun bir markası ve değeri olan Efsane Orduspor’u, 4 yıl aradan sonra tekrar yeşil sahalara döndüren Vali Tuncay Sonel, Orduspor’u maçlarında da yalnız bırakmıyor.
Çekmeköy’de Formulaz, 10 ton hamsi ve horon
İstanbul Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği “Formulaz Yarışları” ve Hamsi Festivali'nde vatandaşlar doyasıya eğlendi.
“Nusaybin’de spor yapmayan kalmasın”
Mardin Nusaybin Kaymakamlığı, Nusaybin Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen "Nusaybin Kaymakamlığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası" sona erdi.