Arama
Arama Sonuçları
Mehmet Soğukpınar Toroslar'a, Çağlar Tekin Zile’ye atandı
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Soğukpınar Mersin Toroslar, Mülkiye Müfettişi Çağlar Tekin ise Tokat Zile Kaymakamlığına atandı.
Asırlık çınarların hayır duasını aldı
Köy ziyaretlerinde yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine misafir olmaya özen gösteren Siirt Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin, 97 yaşındaki Şekernaz teyzenin hayır duasını aldı.
104 yaşındaki Cemile teyzenin hayır duasını aldı
Siirt Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet Serin, ilçede ikamet eden 104 yaşındaki Cemile teyzeyi evinde ziyaret ederek hayır duasını aldı.
“Rabbim milletimize hizmet şiarıyla çalışmayı nasip etsin!”
Yozgat Sarıkaya’da 2 yıl görev yaptıktan sonra Kurtalan Kaymakamı olarak atanan Samet Serin, görevine başladı. Kaymakam Serin, “Rabbim yüce devletimize ve aziz milletimize hizmet şiarıyla çalışmayı nasip etsin” dedi.
26 mülki idare amiri 'mülkiye müfettişi' oldu
Aralarında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Tosya Kaymakamı Suat Hatam, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’ın aralarında bulunduğu 26 mülki idare amiri mülkiye müfettişi oldu.
Özel birey Mumine’nin yol isteğini yerine getirdi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe, belde ve köy ziyaretleri programı kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Çağlar Tekin
Zile Kaymakamı
Levent YETGİN
Mülkiye Müfettişi
3 bin kişi gönül sofrasında buluştu
Siirt Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar programında, 3 bin kişi huzur ve kardeşliği paylaştı.
Mustafa Gürdal
Kapaklı Kaymakamı
Çocuklar gülerse dünya güler
Köy ziyaretlerini sürdüren Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, köy ziyaretinde karşılaştığı çocuklar ile sohbet ederek kendilerine çeşitli hediyeler dağıttı.
Okullardan deprem bölgesine destek
Siirt Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, deprem felaketinden etkilenen öğrencilere destek amacıyla okullarda başlatılan yardım kampanyası çalışmalarını yerinde inceleyerek görevli personellerden bilgi aldı.
Minik öğrencilerden duygulandıran davranış
Siirt Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, harçlıklarını depremzedeler için bağışlayan minik öğrencileri makamında kabul ederek, örnek davranışları nedeniyle teşekkür etti.
Depremzede Yusuf'a doğum günü sürprizi
Kahramanmaraş merkezli depremden kurtulan vatandaşlar ülke genelinde il ve ilçelere yerleştirilirken, Siirt Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, Kurtalan’a tahliyesi yapılan depremzedelerle yakından ilgilenerek gerekli tüm ihtiyaçlarının görevli ekiplerce karşılanacağını söyledi.
Minikler harçlıklarını depremzedelere gönderdi
Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Türkiye genelinde yardım seferberliği başlatılırken, 7’den 70’e herkes deprem bölgesine yardım etti. Küçük çocuklar da kumbaralarında biriktirdiği harçlıkları depremzedelere gönderdi.
Bisiklet için biriktirdiği parasını depremzedelere gönderdi
Kahramanmaraş merkezli depremde mağdur olan vatandaşlara ülke genelindeki yardım seferberliği devam ederken, Siirt Kurtalan Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencisi Yusuf Ensar, uzun süredir bisiklet almak için biriktirdiği kumbarasındaki parayı depremzedelere gönderdi.
Garzan Ovası'nda sulanacak arazi iki katına çıkacak
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, çiftçilere mercimek tohumu dağıtım töreninde Kurtalan’a müjde verdi. Hacıbektaşoğlu, “Projelendirilme aşamasında olan ‘Garzan Sulama Projesi’ ile 230 bin dekar alanın sulaması hedefleniyordu. Proje üzerinde yapılan iyileştirmelerle sulanacak arazi miktarı 400 bin dekara çıkarılacak” dedi.
‘Altın Kaşık Projesi’ için yer baktılar
Siirt Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, Kayabağlar Beldesinde sığır sütü alanında hayata geçirilmesi planlanan "Altın Kaşık" projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.
Damadını işe aldırdığı iddia edilen kaymakam: İlk çocuğumu aralıkta kucağıma alacağım
34 yaşında ve eşi hamile olan Siirt Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, damadını belediyede işe aldırdığını iddia eden CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’a cevap verdi: “İlk evladımı Allah nasip ederse aralık ayında kucağıma alacağım”
Ali İkram Tuna
Büyükçekmece Kaymakamı
Ömer SEVGİLİ
İpsala Kaymakamı
Kubilay Ant
Eskişehir Vali Yardımcısı
Ünal Koç
Bulancak Kaymakamı
İzzettin Sevgili
Ankara Vali Yardımcısı