Arama
Arama Sonuçları
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
Şanlıurfa Valisi Şıldak, elektrik kesintisi sorunu için talimat verdi
Şanlıurfa’da artan elektrik kesintileri nedeniyle toplantı yapan Vali Hasan Şıldak, elektrik hizmetlerinin sunumunda meydana gelen aksamaların giderilmesi, vatandaşların mağduriyetlerinin önlenmesi için bütün tedbirlerin alınması, her tür imkanın kullanılarak sorunun çözülmesi talimatını verdi.
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, emekli oldu
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı. Veda mesajı yayımlayan Vali Su, "Kadim şehir Diyarbakır'da görev yapmaktan ve siz değerli halkımıza hizmet etmekten büyük bir memnuniyet ve onur duydum. Allah'a (cc) emanet olunuz" dedi.
Yangınlara karşı polisler de denetimde
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, orman yangınlara karşı polis teşkilatının da sahada denetim yaptığını belirtti.
"Kahramanlarımız sayesinde mavi sularımızda emniyet içindeyiz"
İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG. Yarbay Onur Emir ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Hatay Valisi Mustafa Masatlı, "Cesaretle görev yapan kahramanlarımız sayesinde mavi sularımızda emniyet içindeyiz" dedi.
Vali Pehlivan, Kız Kalesi’nde tantuni yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentin simgesi tarihi Kız Kalesi'nde düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında Kız Kalesi’nde bir ilk gerçekleşti ve tantuni pişirildi. Vali Pehlivan, kenttin tescilli yiyeceği olan tantuni tezgahının başına geçerek, misafirlere tantuni hazırladı.
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
Mersin'de mavi bayraklar göndere çekildi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz'e 321 kilometrelik kıyısında 41 plajı bulunan Mersin'de turizm sezonunun başladığını belirtti ve mavi bayrakları göndere çekti.
Kütahya'da 390 yabancı sınır dışı edildi
Kütahya Valisi Musa Işın, Mobil Göç Noktası’nın 28 Mayıs itibarıyla kentte faaliyete başladığını belirterek, "390 yabancı sınır dışı edildi" dedi.
Sinop Valisi Özarslan'ın örnek alınacak kaymakamlık hikayesi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2008 yılında kaymakam olarak atandığı Trabzon'un Sürmene ilçesinde fark yaratan projeler hayata geçirdi. İlçede eğitim alanında devrim niteliğinde projeler geliştiren ve öğrencilerin başarısını arttıran Özarslan, o dönem yaptığı çalışmalarla meslektaşlarına da örnek oldu.
AYM'den kaymakam adaylığı için kritik karar
Anayasa Mahkemesi, kaymakam adaylığına yönelik ikinci kritik kararını verdi.
5 bin öğrenci ailelerine mektup yazdı
Isparta Valisi Aydın Baruş, öğrencilerin tütün ve teknoloji bağımlısı ebeveynlerine mektupla seslendikleri "Beni dinler misiniz?" projesinin kapanış programın katıldı. 5 bin 300 öğrencinin mektup yazdığını belirten Vali Baruş, projede emeği geçenlere de teşekkür etti.
RTÜK Başkanı Şahin: Hiç kimsenin Kamu Bankamıza ve Üst Kurulumuza haksızca saldırmasına hakkı yoktur
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, bazı basın yayın organlarında ‘sansür’ uygulandığı iddiaları ile ilgili yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, “Hiç kimsenin vatandaşımızın hizmetinde olan güzide bir Kamu Bankamıza ve Üst Kurulumuza haksızca saldırmasına hakkı yoktur” ifadelerine yer verdi.
Selahattin Hıdır
Aydıncık Kaymakamı
"11 bin yıl kadar önceye dayanan izler var"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıncık ilçesinde hassas alan olarak tescil edilen Gilindire Mağarası’nda incelemelerde bulundu. Yeniden ziyarete açılan mağarayı gezen Vali Pehlivan, "Bu mağarada insanoğlunun izleri 10-11 bin yıl kadar önceye dayanmaktadır" dedi.
"116 adet yeni sanayi parseli oluşturuldu"
Kütahya Valisi Musa Işın’ın başkanlığında Altıntaş Zafer OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Vali Işın, "OSB genişleme imar taslak planıyla yeni yatırımlar için 116 sanayi parseli oluşturuldu. Toplamda 160 parsel, yatırımcıların hizmetine sunulacak" dedi.
"Sıfır Atık, örnek bir proje"
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen sıfır atık temalı “Atma Kazandır" sergisine katılan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, "Sıfır Atık Projesi, tüm vatandaşlarımızın, kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın sahip çıktığı, sonuçları itibariyle sadece ulusal anlamda değil uluslararası anlamda örnek olan bir projedir" dedi.
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
"Demokrasiden asla vazgeçilmeyecek"
“Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes ve 27 Mayıs Çalıştayı'na katılan Vali Musa Işın, "Türk milleti, istiklal ve istikbaline çok bağlıdır. Demokrasiden ve hukuk devletinden asla vazgeçilmeyecek" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
Suyun geleceği için toplantı yapıldı
Iğdır Vali Vekili Abdulkadir Şahin başkanlığında İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda havza ölçekli su yönetim planları, su verimliliği il planları, su kaynaklarının korunması ve etkin yönetimine yönelik uygulamalar gibi birçok konu konuşuldu.
Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentte etkili olan sağanağın vurduğu noktalarda inceleme yaptı. Kavaslı Altgeçidi’nde devam eden temizleme ve yol açım çalışmalarını inceleyen Vali Masatlı, Uzun Çarşı esnafını da ziyaret etti.
"Qıris, Doleme, Mende gibi birçok farklı lezzetimiz var"
Yöresel Lezzetler Festivali'ne katılan ve yöresel yemeklerin tadına bakan Hakkari Valisi Ali Çelik, "Qıris, Doleme, Mende ve Doğaba gibi birçok farklı lezzetimiz var. Dışarıdan gelen misafirlerimizi bu lezzetlerle buluşturmamız gerekiyor" dedi.
"Hilvan'ın daha güçlü olması için çalışıyoruz"
Hilvan ilçesinde kurum müdürleriyle bir araya gelen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Hilvan’ın daha güçlü olarak gelişmesi için bütün kurumlarımız çalışıyor" dedi.
Edremit'te güvenli turizm için toplantı yapıldı
Yaklaşan turizm sezonu öncesi, huzurlu ve güvenli bir turizm sezonunun geçirilmesi amacıyla Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında turizm sezonunda alınacak önlemler ve yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.
Kaçak avlanan balıklar kurumlara dağıtıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, İnceburun açıklarında avlanması yasak olan 880 adet kalkan balığının ele geçirildiğini belirterek, "Kaçak avcılıktan ele geçirilen kalkan balıkları; Huzurevi, Pansiyonlu Okullar, Yatılı Kuran Kursları ve Sosyal Yardım Kuruluşlarına dağıtıldı" dedi.
Vali, jeotermal serada yetiştirilen domatesleri topladı
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 40 bin metrekare alanda kurulu jeotermal serada yetiştirilen ilk domateslerin hasadına katıldı. Vali Aydoğdu, "İlimiz şu anda Doğu Anadolu Bölgesinde seracılık alanında 2. sırada. Yakında toplam sera alanımız 950 dönüme çıkacak" dedi.
"En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır"
Hayırseverler tarafından yaptırılan okulun açılısına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır' anlayışıyla ilimizde eğitime büyük önem veriyoruz" dedi.
Sinop'taki sel ve heyelan riskleri masaya yatırıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın başkanlığında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kent genelinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek olası; sel, taşkın, heyelan vb. hidro-meteorolojik riskler masaya yatırıldı.
Gençlik haftasında bisiklet sürdüler
Çorum'un İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alanda kaya tırmanışı gösterisi ve şehir içi bisiklet turu düzenlendi.