Arama
Arama Sonuçları
Suruç Kaymakamlığı Koşusu şampiyonuna şilt takdim etti
27 Mart Çarşamba günü koşulan yarışın startı Şanlıurfa Hipodromu'nda saat 20.30'da verildi. 4 yaşlı safkan Arap atlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen mücadele, 1900 metre mesafe kum pistte düzenlendi.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
İftar için yemekhane sırasına girdi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Yavuz iftar öncesi, yurt yemekhanesinde sıraya girerek iftar yemeğini aldı.
Metehan, kaymakam abisini beklerken uyuya kaldı
Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, her hafta Salı ve Perşembe günleri İskenderun’da depremde yetim ve öksüz kalan çocukları ziyaret ediyor.
"Top atılmadan önce yerinizi alın yeter"
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle öğrenciler için çok anlamlı bir projenin başlatıldığını duyurdu. Vali Aydoğdu, "Üniversite okuyan tüm kardeşlerimiz, ramazan ayı boyunca iftarlarını bizimle yapacaklar. Siz notları yükseltmeye bakın. Top atılmadan önce yerinizi alın yeter" dedi.
Gençlerle doğa yürüyüşü
Düzce Valisi Selçuk Aslan, üniversite öğrencileriyle doğa yürüyüşüne çıktı. Gençlerle spor ve sağlık dolu bir cumartesi günü geçiren Vali Aslan, çevre temizliğine vurgu yapmayı da ihmal etmedi.
"Öğrencilerimizin güvenliği birinci önceliğimiz"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı" yapıldı. Vali Çiçek, "Kampüste, yurtta, dolmuşta veya çarşıda öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak birinci önceliğimiz olacaktır" dedi.
Diyarbakır ulaşımı için 10 yeni otobüs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada daha etkin, verimli ve konforlu bir ulaşım sunmak amacıyla 10 yeni otobüsü hizmete soktu. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, geçen yıldan bu yana 35 yeni otobüsü hizmete aldıklarını ve ulaşım filosunu 330'a çıkardıklarını söyledi.
Gönüllü gençlik liderleriyle buluştu
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Sincan Gençlik Merkezini Kaymakam Adayı N. Cengiz Yamakoğlu ile birlikte ziyaret etti. Gönüllü gençlik liderleriyle buluşan Kaymakam Kılıç, gençlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.
KYK yurdunda akşam yemeği
Kırklareli Valisi Birol Ekici, Ahmet Cevdet Paşa KYK Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Yemekhanede sıraya girerek yemeğini alan Vali Ekici, gençlerle tecrübelerini paylaştı.
KYK yurdunda öğle yemeği yedi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhuriyet Üniversitesi'ni ziyaret etti. Vali Şimşek, öğrencilerle masa tenisi oynadı, daha sonra da yurt yemekhanesinde hep birlikte öğle yemeği yediler.
Spor yatırımlarını inceledi
Balıkesir'in Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan yatırımları yerinde inceledi.
Üniversite öğrencileriyle akşam yemeği
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, üniversite öğrencileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. KYK yurdunda öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Vali Aydoğdu, “Sizler için tüm imkanlarımız seferber” dedi.
Ankara’da Ardahan rüzgarı
Ankara’da düzenlenen Ardahan Günleri’nin açılışını yapan Vali Hayrettin Çiçek, Ardahanlı iş insanlarını memleketlerine yatırım yapmaya davet etti.
KYK yurdunda akşam yemeği
Üniversite öğrencilerini kaldıkları yurtlarda ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, akşam yemeğini sıraya girerek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi. Yemeğin ardından Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerin taleplerini dinledi.
Sonbahar - kış yarış sezonu start aldı
Şanlıurfa Hipodromu 2023 Sonbahar - Kış Yarış Sezonu Vali Şıldak'ın katıldığı açılış töreni ile başladı. Sezonun ilk yarışının ardından düzenlenen seremonide Vali Şıldak kazasız bir sezon dileklerinde bulundu.
Öğrenciler, sorularıyla Valiyi terletti
KYK Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret eden Bilecik Valisi Şefik Aygöl, öğrencilerin sorularını cevapladı. Vali Aygöl, "Çok keyifli zaman geçirdik. Sorularıyla epey zorlasalar da, onların sorularını cevapladık" dedi.
Çorum Valiliği'nden 'asansör' açıklaması
Çorum Valiliği, KYK yurdunda arızalanan asansörde 6 öğrencinin mahsur kaldığına yönelik haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Yurtta bulunan kamera kayıtlarının incelendiğini belirten Valilik, 6 öğrencinin sorunsuz bir şekilde asansörden indiğini, asansörün önünde herhangi bir korku ve paniğin yaşanmadığını kaydetti.
Yurtsuz kalan öğrencinin sorununu Vali Çiçek çözdü
Erciyes Üniversitesi’nde yüksek lisansa hak kazanan ancak yurt başvurusu reddedildiği için Kayseri'ye gelemeyen Salih Işık, sosyal medya üzerinden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’ten yardım istedi. Öğrencinin yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Vali Çiçek, öğrencinin yurt sorununun çözülmesi için gerekli talimatları verdi. Yurda yerleştirilen öğrenci, Vali Çiçek'e teşekkür etti.
KYK yurdunda akşam yemeği
Üniversite öğrencilerini kaldıkları yurtlarda ziyaret ederek ‘Hoş geldiniz’ diyen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, akşam yemeğini sıraya gererek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi.
Yurda yerleşmede Kelkit yüzde 99’la rekor kıracak
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, üniversite öğrencilerinin barınma sorununu çözmek için ek yurt projesinin bitmesiyle ilçede yerleştirme oranının yüzde 99’la rekor düzeye çıkacağını söyledi. Yurdun bir hafta içinde açılması için yoğun gayret gösteren Kaymakam Algın, "KYK yedek listedeki tüm öğrencileri yurda alacağız" dedi.
Çiçek yerine depremzedeler için bağış!
Zonguldak Devrek Kaymakamlığı’ndan Hatay Dörtyol’a görevlendirilen Ümit Altay, tebrik ve kutlama için çiçek gönderilmesi yerine depremden zarar gören vatandaşlar için AFAD’a bağışta bunulmasını istedi.
Yurtta kalan öğrencileri yalnız bırakmadı
Manisa Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam, üniversitelerin açıldığı ilk gün yurtlarda kalan öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencileri ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam Sağlam, başarılı bir akademik yıl diledi.
“Üniversitelerin güvenliği için her türlü tedbiri aldık”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 3’ü devlet üniversitesi olmak üzere toplam 4 üniversitesi bulunan Kayseri’de gerekli tedbirlerin görüşülmesi için düzenlenen “Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı"nda üniversite temsilcileri ve güvenlik birimlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.
Çanakkale’deki orman yangınında 54 kişi dumandan etkilendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale'deki orman yangınıyla mücadele kapsamında 1697 personel, 8 uçak, 26 helikopter, 240 arazöz, 71 su tankeri ve 173 iş makinesinin bölgeye gönderildiğini, 9 köyden 1251 vatandaşın tedbir amaçlı tahliye edildiğini açıkladı.
Gönül Mutfağı’nda soğan soydular
Hatay İskenderun’da koordinatörlük yapan Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, binlerce depremzedeye hizmet veren Gönül Mutfağı’nda yemek hazırlıklarına yardım etti.
Depremzedeler için mevlid
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli olarak meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetlerindeki depremlerin ardından Mardin’e gelerek KYK Yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.
Çağan bebek umut oldu
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, deprem bölgesinden Mersin’e gelen vatandaşları misafir edildikleri KYK Yenişehir Erkek Yurdu'nda ziyaret etti.
Gaziantepli Salih’in davetini geri çevirmedi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 11 ili sarsan 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve deprem sonrası Afyonkarahisar’a gelen depremzede vatandaşların misafir edildiği KYK Tınaztepe Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.
Sivas depremzedeleri bağrına bastı
Sivas Valiliği himayesinde, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde, KYK Binali Yıldırım Yurt Kampüsü'nde misafir edilen depremzede vatandaşlar için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 7/24 sağlık hizmetinin yanı sıra konaklama, beslenme ve sosyal imkânlar sunuluyor.