Arama
Arama Sonuçları
Şampiyonların dostluk maçını izledi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Muğla’da düzenlenen Türkiye Ragbi Şampiyonası'nda 1. olan Araklı Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 2. olan Arsin Anadolu Lisesi arasındaki dostluk maçını izledi.
Milli takımın en özel sporcularını ağırladı
Down Sendromlu Basketbol Milli Takımı sporcuları, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Vali Yıldırım, Trisome Games 2024’e katılacak olan sporculara başarılar diledi.
"Hızır, dayanışmanın simgesidir"
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Birlik Cemevi’nin düzenlediği Hızır Orucu lokmasına katıldı. Kaymakam Karakaya, "Hızır, bolluğun ve bereketin timsali; insanlığın içindeki yardımlaşmanın ve dayanışmanın simgesidir" dedi.
44. Uluslararası Maratonun startını vali verdi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nun startını verdi.
Lokman amcaya teşekkür
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İntikamtepe Şehitliğini ziyaret etti. Şehitlikte dua eden Vali Aygöl, burada uzun yıllardır şehitliğin bakımı ve ihtiyacıyla ilgilenen Lokman amcayla bir süre sohbet etti.
"Hızır Orucu'nda aynı sofrada cem olduk"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hızır Günü etkinliğine katıldı. Bakan Yerlikaya, "Bu akşam, Hızır Orucu'nda aynı sofrada cem olduk, lokmamızı paylaştık" dedi.
“Devlet olarak minnettarız”
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Ankara’dan Kars’a gezmeye gelen 50 şehit ailesini ağırladı. Devlet olarak şehit ailelerine minnettar olduklarını vurgulayan ve ailelerle tek tek ilgilenen Vali Polat, “Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizin hizmetindeyiz, emrindeyiz” dedi.
Deprem döneminde görev yaptığı Doğanşehir'e gitti
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle koordinatör vali olarak görev yaptığı Malatya’nın Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. Vali Şimşek, depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Lokma hayrına katıldı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden deprem şehitleri için Denizli İl Müftülüğünün düzenlediği Mevlid-i Şerif, Dua Programı ve lokma hayrına katıldı.
Çınar şehitleri unutulmadı
PKK'lı teröristlerin Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 7 yıl önce düzenlediği bombalı saldırıda şehit olanlar dualarla anıldı.
Kandil simidi ve lokma ikram etti
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Regaip Kandili münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından Şakir Nuhoğlu Camii’nde düzenlenen programa katıldı.
Şehit emniyet müdürü için mevlid
5 yıl önce Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için mevlid programı düzenlendi.
100 Yılın Aşı damaklarda Binyılın Kardeşliği gönüllerde iz bıraktı
“100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da açılışı yapılan Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, bir haftada yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı.
100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, “100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.
Ovacık kayak sezonuna hazır
Tunceli'nin Ovacık Kaymakamı İsmail Erdoğan, kayak sezonu başlamadan Ovacık Kayak Merkezi'nde inceleme yaptı, son hazırlıkları yerinde kontrol etti.
100 komando 100 fidan ile 100. yılda ölümsüzlere yürüdü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Valilik öncülüğünde Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “100 Komando /Özel Harekat 100 Fidan ile 100. Yılda Ölümsüzlere Yürüyor” programına katıldı.
“Vicdanlı ve adaletli davranıyoruz”
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçede bulunan dezavantajlı aileleri ziyaret ederek, ihtiyaç durumlarını yerinde inceliyor.
Hassalı muhtarları dinledi
Hassa ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulunan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, muhtarlarla da bir araya gelerek, “Tüm çabamız, her bir ferdimizin yaralarının en kısa zamanda sarılması yönündedir” dedi.
Kandil gecesi lokma ikramı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Mevlid Kandili Programı sonrası vatandaşların kandilini tebrik ederek, tatlı ikramında bulundu.
Kervan Yolu Dağ Koşusu’nun 8.'si düzenlenecek
Trabzon Köprübaşı Belediyesi ve İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliği ile Kervan Yolu Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri, Türkiye Atletizm Federasyonu’nca, 9 Eylül'de ilçede gerçekleştirilecek.
Cuma çıkışı lokma
Burdur Valisi Türker Öksüz, Cuma Namazı çıkışında Ulu Camii avlusunda vatandaşlara lokma dağıttı.
“Fındık hayatımızın merkezinde”
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Şenay Ustaoğlu, Trabzon ve Arsin'in önemli gelir kaynaklarından biri olan Coğrafi İşaret Tescilli Arsin Foşa fındığının tanıtımı için düzenlenen Fındık Hasat Töreni'ne katıldı. Vali Ustaoğlu, "Fındık hayatımızın merkezindedir. 500 binin üzerinde ailenin geçim kaynağı fındığımızdan ülke olarak 2.5 milyar dolar civarında ihracat geliri elde ediyoruz. Bol ve bereketli bir sezon diliyorum" dedi.
Aşure lokması dağıttı
Erzurum Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, Hz. İmam Hüseyin Cemevi’nde vatandaşlara aşure lokması dağıttı.
Depremde vefat eden sağlık çalışanları için mevlid
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, depremde hayatını kaybeden sağlık çalışanları için okutulan Mevlid-i Şerife katılarak, yapılan dualara eşlik etti.
Erzincan Cem’de birlik oldu
Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 105’inci yıl dönümü kapsamında Ulalar Cemevinde Hızır - Birlik Cemi düzenlendi.
Aziz Rüzgar Dede’ye sağlık afiyet diledi
Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, hasta yatağında Aziz Rüzgar Dede’yi ziyaret ederek, sağlık afiyet diledi. Vali Özkan, Akdemir Köyü cemevinde düzenlenen ‘Hızır Lokması’na katıldı.
Cemevinde dedeleri ve vatandaşları dinledi
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, köy ziyaretleri kapsamında Damal ilçesinde Burmadere, Dereköy ve Otağlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
Vali Makas, depremzede köylerde inceleme yaptı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Tercan ilçesinde 30.09.2022 tarihinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremden ve 01.10.2022 tarihinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremden etkilenen köylerde incelemelerde bulundu.
40 yıl sonra terörden arındırılan Cilo’da silah sesleri yerini davul zurnalı halaya bıraktı
Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları ile terörden arındırılan 3.400 rakımlı Cilo Sat Dağlarında, silah yerleri yerini davul zurnalı halaya bıraktı. 40 yıl aradan sonra, 20-25 bin yıllık olduğu tahmin edilen buzulların bulunduğu Cilo Sat Dağları’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.
Lokman DÜZGÜN
Şuhut Kaymakamı