Arama
Arama Sonuçları
"Vatan sevgisi kalpten kalbe taşınan bir bayraktır"
Bedelli erlerin yemin törenine katılan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Askerlik, bir zaman dilimiyle sınırlı olabilir ama vatan sevgisi bir ömür boyu süren, kalpten kalbe taşınan bir bayraktır" dedi.
603 yıllık Yeşil Türbe'de restorasyon yapılacak
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, kentin simgelerinden biri olan 603 yıllık Yeşil Türbe'de restorasyon çalışmaları yapılacağını belirtti.
"Hakkari'de operasyonlar yüzde 133 oranında arttı"
Hakkari Valisi Ali Çelik, asayiş toplantısında ilgili birim yöneticileriyle bir araya geldi. Vali Çelik, "Hırsızlık olayları yüzde 8️0 oranında, dolandırıcılık olayları yüzde 25 oranında azaldı. Kaçakçılık ve organize suçlar kapsamındaki başarılı operasyonlar yüzde 133 oranında arttı" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Hakkari'ye deprem konteynerleri gelmeye başladı
Hakkari Valisi Ali Çelik, olası bir depremde geçici barınma imkânı sağlamak amacıyla kullanılacak konteynerlerin kentte gelmeye başladığını belirterek, 200 konteynerin Şemdinli’ye ulaştığını ifade etti
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Bursa'nın fethinin 698. yıl dönümü kutlu olsun!
Bursa’nın fethinin 698. yıl dönümü törenlerle ve dualarla kutlandı.
Milli takım forması ile sevindiler
Gaziantep Nurdağı Şehit Uğur Saka İlkokulu'ndaki öğrenciler kendilerine hediye edilen Milli Takım forması ile bayrama mutlu girecek.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
Suruç Kaymakamlığı Koşusu şampiyonuna şilt takdim etti
27 Mart Çarşamba günü koşulan yarışın startı Şanlıurfa Hipodromu'nda saat 20.30'da verildi. 4 yaşlı safkan Arap atlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen mücadele, 1900 metre mesafe kum pistte düzenlendi.
Kaymakam Gürbüz’den şehit ve gazi yakınlarıyla anlamlı iftar
Şanlıurfa Birecik Kaymakamlığı’nca 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin Yıldönümü ve Ramazan Ayı münasebetiyle, Gazi ve Şehit aile ve yakınları onuruna iftar yemeği düzenlendi.
Depremde hasar alan cami ibadete açıldı
Hatay'ın Belen ilçesinde bulunan ve 6 Şubat depremlerinde hasar alan İssume Cami, yapılan tadilatın ardından dualarla ibadete açıldı.
Köy odasında türkü söyleyip pişmaniye yaptı
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Mahmut Köyü’nde köy halkı ile bir araya geldi.
Birecikli gençleri dinledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın dünkü adresi Birecik oldu. Esnaf gezisi ile Birecik temaslarına başlayan Vali Şıldak, ardından gençlerle buluşarak eğitim alanındaki çalışmaları anlattı ve gelen tüm soruları cevapladı.
"Fuardaki güzellikleri keşfetmelerini tavsiye ediyorum"
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa 21. Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, "Tüm vatandaşlarımızı fuara davet ediyor, zengin kitap dünyasının güzelliklerini keşfetmelerini tavsiye ediyorum" dedi.
Kar Ragbi Şampiyonası kıran kırana geçti
Türkiye'de ilk defa düzenlenen 2024 yılı Türkiye Ragbi Federasyonu Kar Ragbi Şampiyonası Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde oynanan maçlarla tamamlandı. Kıran kırana geçen maçlarda dereceye giren takımlara ödülleri Isparta Valisi Aydın Baruş verdi.
Kayıp mürettebatı arama çalışmaları 11. gününde
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Marmara Denizi açıklarında batan 'Batuhan A' isimli gemide kayıp 4 mürettebatın arama çalışmalarının 11'inci gününde de devam ettiğini belirtti.
Nautilus robot takımı Manisa’yı temsil edecek
Manisa Salihli Kudret Demir Ortaokulu Robot Takımı Nautilus İzmir'de yapılan First LEGO League Turnuvasında 36 takım arasında en iyi robot performansı ve proje açısından Turnuva 2.si olan ve Ulusal Turnuva'da Manisa'yı temsil edecek öğrenciler, Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam’ı ziyaret etti.
"Emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun"
Bursa'da Merinos Polis Merkezi Amirliği'nin temel atma töreni yapıldı. Vali Mahmut Demirtaş, "Bursa'mızın güvenliği ve huzuru için üstün bir özveriyle görevlerini yerine getiren emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun" dedi.
Kelaynaklar doğaya kanat çırptı
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz ve Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Birecik’in simgesi kelaynak kuşlarının doğaya salınma etkinliğine katıldı.
Batan gemideki mürettebatı arama çalışmaları sürüyor
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Şubat'ta batan BATUHAN A İsimli ticari gemide bulunan kayıp mürettebat için arama çalışmalarının 4. gününde devam ettiğini belirterek, "852 personelimiz ile arama kurtarma çalışması aralıksız devam ediyor" dedi.
İhraç edilen kamyonların büyük kısmı Aksaray’da üretiliyor
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nı ziyaret etti. Fabrika Müdürü Prof. Dr. Ulf Raese ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu fabrika ile ilgili bilgi aldı.
Yaban hayvanları için yem bıraktı
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için kırsal bölgelere yem bıraktı.
Vatandaşın şikayetini yerinde inceledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, esnaf ve vatandaşların şikayeti üzerine Çölemerik Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Çelik, caddede faaliyet gösteren kargo şirketleriyle ilgili trafik ve kaldırım işgali gibi sorunları kısa sürede çözüme kavuşturdu.
Millet Hanı ve Kurtuluş Müzesi’nde inceleme
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, hafta sonu temasları kapsamında Şanlıurfa tarihinin önemli adreslerinden Millet Hanı ile Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
"Tekirdağ'a güzel hizmetler yapılmış"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Soytürk, "5 aydır buradayım ve şehrimizin ciddi bir potansiyeli var. Güzel hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam ediyor" dedi.
“Suça ve suçluya geçit vermeyeceğiz”
Afyonkarahisar’da Vali Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında şehrin asayiş ve güvenliği masaya yatırıldı. Yiğitbaşı, “Suça ve suçluya geçit vermeyeceğiz” dedi.
Türkiye'nin ikinci Çocuk Adalet Merkezi Bursa'da açıldı
Türkiye'nin ikinci Çocuk Adalet Merkezi Bursa'da açıldı. Açılışta konuşan Vali Mahmut Demirtaş, "Çocuklarımızın adli süreçlerde yararlarının gözetilmesi ve korunmasının sağlanması amacıyla hizmete giren Bursa Çocuk Adalet Merkezi şehrimize hayırlı olsun" dedi.
"Ülkemizin, eğitimli insan gücüne ihtiyacı var"
Hatay'ın Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, LGS, TYT ve AYT sınavına girecek öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Yılmaz, "Emeklerinizin karşılığınızı alacağınıza inanıyorum. Ülkemizin, eğitimli ve yetişmiş insan gücüne ihtiyacı var" dedi.