Arama
Arama Sonuçları
Kutsal emanetlerin yer aldığı müzeyi gezdi
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, bütün İslam ülkelerinin Kur'an-ı Kerim baskılarının, Peygamber Efendimizin 30'a yakın kutsal emanetinin yer aldığı Siyer-i Nebi ve Musaf-ı Şerif Müzesi'ni gezdi.
İnandık Barajı su tutmaya başlıyor
Yapımı tamamlanan Yerköy İnandık Barajı, şubat ayı sonunda su tutmaya başlayacak. DSİ Müdürü Vali Mehmet Ali Özkan’a barajın maketini takdim etti.
Tarihi ahşap köprünün maketini hediye etti
Rize Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret ederek, Çayeli’nde bulunan ve 'Kültür Varlığı' olarak tescillenen Tarihi Buzlupınar (İstoponos) köprüsünün maketini hediye etti.
Bayram tatilinde trafik kontrolleri arttırılacak
İçişleri Bakanlığı tarafından 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi 81 İl Valiliğine, karayollarında alınacak trafik tedbirleri ile ilgili genelge gönderildi.
Galataport'taki Göbeklitepe, ziyaretçilerini Şanlıurfa'ya çağırıyor
Şanlıurfa Turizm Geliştirme A.Ş’nin öncülüğünde Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Galataport'ta sanatseverlerle buluşan "Back to Realverse: Göbeklitepe" sergisi, görenleri kendine hayran bırakıyor. 12 Haziran’a kadar açık kalacak sergiyi ziyaret edenlerde, Göbeklitepe'yi yerinde görme isteği uyanıyor.
Göbeklitepe'de metaverse ve yapay zeka etkinliği
Şanlıurfa'da UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan Göbeklitepe'de "Tarihin Sıfır Noktasından, Tarihin Dönüm Noktasına" yapay zeka ve metaverse etkinliği düzenlendi.
Çiçek Abbas’lı mesleki eğitim fuarına yoğun ilgi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, hurda olarak alınan ve üstü açık spor araca dönüştürülen 1988 model otomobille tur atarken Çiçek Abbas filmi ile hafızalara kazınan minibüsün bir benzerinin yapıldığı aracı yakından inceledi.