Arama
Arama Sonuçları
"Hepsi çakı gibi asker oldular"
Engelli gençlerin temsili yemin törenine katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Birliklerine teslim olup tıraş oldular, bot bağladılar. Hepsi çakı gibi asker, Kahraman Mehmetçik oldular, tekmil verdiler" dedi.
5 engelli gence asker kınası yakıldı
Kütahya'da Türkiye Sakatlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte 14 engelli çocuk için sünnet düğünü, 5 engelli genç için ise asker eğlencesi yapıldı. Vali Yardımcısı Hasan Erkal'ın da katıldığı etkinlikte gençlere asker kınası yakıldı.
İliç’te iki işçi daha toprağa verildi
Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu hayatını kaybeden ve bugün cesetlerine ulaşılan işçiler Ramazan Çimen ve Kenan Öz için cenaze töreni düzenlendi.
İki vali, iki kaymakamın nikah şahidi oldu
Sultandağı Kaymakamı Tunahan Nas ve Doğanhisar Kaymakamı Ayşe Karaca dünya evine girdi. Sultandağı ilçesinde gerçekleştirilen nikah töreninde Afyonkarahisar ve Konya valileri şahitlik yaptı.
Bartın Valisi, Afyonkarahisar Valisi’nden kız istedi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Afyon’da nişan törenine katıldı. Bartın Valisi Arslan’ın yakın çalışma ekibinden Polis Memuru Adnan Verim ve Afyonkarahisarlı Özge Özarı çiftinin nişan merasimine iki kadın vali şahitlik etti.
Konteyner kentte hüzünlü bayramlaşma
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Konteyner Kentte ikamet eden vatandaşlarla bayramlaştı.
Uzman çavuş son yolculuğuna dualarla uğurlandı
14 Mart 2024 tarihinde Mardin’in Kızıltepe ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat eden J.Uzm.Çvş. Uğur Keskin, Karaman’ın Ermenek ilçesinin Elmayurdu Köyünde son yolculuğuna uğurlandı.
Muhtarı son yolculuğuna vali ve kaymakam uğurladı
Bilecik’te 3 dönemdir görev yapan ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gölpazarı Kasımlar Köyü Muhtarı İbrahim Can, son yolculuğuna uğurlandı.
Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun Artvin
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlama törenine katıldı.
22 yıl sonra tapu sevinci
Konya Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, 22 yıldır tapu bekleyen sanayi sitesi esnafının mutluluğuna ortak oldu. Kaymakam Canpolat, tapuların esnafa hayırlı olmasını diledi.
71 bin 221 hatim okundu
Erzurum’un doğal afetlerden korunması için yaklaşık 500 yıl önce Pir Ali baba tarafından başlatılan “1001 Hatim” geleneği kapsamında Tarihi Ulu Cami’de cuma namazı öncesi hatim duası yapıldı.
Kaymakam, 2 kardeşin asker uğurlamasına katıldı
Amasya'nın Göynücek Kaymakamı Mustafa Kartal, vatani görevlerini yerine getirecek olan 2 kardeş için düzenlenen asker uğurlama merasimine katıldı.
“Rabbim sayılarını tez zamanda arttırsın”
14 kız öğrencinin hafızlık merasimine katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Allah her birini var etsin. Rabbim sayılarını tez zamanda artırsın” dedi.
Merkez Bankası Başkanı, Adıyaman’a okul yaptıracak
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Merkez Bankası Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan ile Şambayat Beldesinde yapılması planlanan 8 derslikli Aslan Selim Anadolu Lisesinin yapım protokolünü imzaladı.
"Erzurum hafızlar şehridir"
Erzurum'da 13 Kurra Hâfız için düzenlenen Aşere-Takrîb Tayyibe İcazet Merasimi'ne katılan Vali Mustafa Çiftçi, "Erzurum, geçmişten günümüze 1001 hatim geleneğini 500 yıldan beri devam ettiren bir hafızlar şehridir" dedi.
Muhtara son görev
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, vefat eden Yapılcan Köyü Muhtarı Ramazan Yapılcan’ın cenaze namazına katılarak, muhtara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
Kaymakam adayı Büşra Güllü’nün mutlu günü
111. dönem kaymakam adaylarından Büşra Güllü, Hasan Özpınar’la hayatını birleştirerek, dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden yaptı.
Kamyon cenaze defneden kalabalığın arasına daldı: 4 ölü, 25 yaralı
Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde virajı alamayan kamyon, cenaze defni için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Olay yerinde inceleme yapan Vali Mükerrem Ünlüer, kazada 4 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. Kazada 25 de yaralı var. Yaralılardan bazılarının durumu ağır. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.
“Hakan’ımızın kanı yerde kalmayacak”
İstanbul Kağıthane’de uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonda şehit olan polis Hakan Telli, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Kız isteme merasimine katıldı
Kastamonu Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, kız isteme ve söz merasimine katılarak, genç çiftin yüzük kurdelesini kesti.
Vali Yardımcısı Sungur, dünya evine girdi
Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur, Sivas’ta düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Sungur’un nikah şahitliğini Şanlıurfa ve Sivas valileri yaptı.
Kaymakam Doğruer’in mutlu günü
Giresun Yağlıdere Kaymakamı Kübra Doğruer, Bahri Sivaslıoğlu ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yeni evlilere ömür boyu mutluluklar diledi.
“Seni çok seviyorum, vali amca!”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, 4 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in oğlu Çağan Demirer’in sünnet töreni için makam aracını tahsis etti.
Hem örgün eğitime devam edip hem de hafız oldular
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Vali Seddar Yavuz, Gölcük İlçe Müftülüğünün düzenlediği “Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi Proje Okulu İcazet Merasimi”ne katıldı.
“Kimsem yok ama devletim ve kaymakamım var”
Deprem bölgesi Hatay Hassa’dan gelip Konya Seydişehir’e yerleşen anne, kimsesinin olmadığı ilçede kızının isteme ve söz merasimine Kaymakam Deniz Pişkin’i davet etti. Nişan yüzüklerini takan Kaymakam Pişkin’e depremzede anne Hatice Atılğan, “Kimsem yok ama devletimiz ve kaymamamız var. Allah razı olsun” dedi.
Engeli olan gençlerin askerlik mutluluğu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, İl Jandarma Komutanlığı’nda Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engeli olan vatandaşlar için düzenlenen "2023 Yılı Temsili Askerlik Uygulaması ve And İçme Töreni"ne katıldı.
Engelli gençlerin askerlik sevincine ortak oldu
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından engelli bireyler için organize edilen 17. Piyade Komando Tugay Komutanlığı'ndaki temsili Askerlik Yemin ve Terhis Töreni'ne katıldı.
Şehit kardeşinin mutluluğunu paylaştı
Gaziantep Araban Kaymakamı Hilal Kızılkaya, şehit kardeşi Talat Demirel’in düğün merasimine katılarak, mutluluğunu paylaştı.
Miniklerin Kur’an’a geçme heyecanına ortak oldu
Amasya Gümüşhacıköy Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin “Kur’an’ı Kerim’e Geçme Merasimi”ne katıldı.
Muhtara son görev
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, vefat eden Selime Mahalle Muhtarı Adem Yayatan’ın cenaze törenine katıldı. Acılı aileyi yalnız bırakmayan Vali Aydoğdu, merhum muhtara Allah’tan rahmet diledi.