Arama
Arama Sonuçları
Milli Takımın galibiyetini halay çekerek kutladılar
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Milli Takımın Çekya'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından galibiyeti halay çekerek kutladı.
Kaymakamdan teşekkür plaketi
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, tayinleri çıkan görevlilere teşekkür ederek, plaket verdi.
Kaymakam Korkutata, engellilerin eğlencesine eşlik etti
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kutlamalarında Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, engellilerin günlerini kutlayarak birlikte halay çekti.
Türkiye’nin en güzel panoramik manzarası Çukurca'da
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca’da bulunan Bayraktepe Seyir Terasını ziyaret etti. Vali Çelik, "Türkiye’nin en güzel panoramik manzarasının olduğu bir alandayız" dedi.
Çukurca'da miniklerle fide diken Vali Çelik: “Hakkari’mizin ekonomisine değer katma derdindeyiz”
“TAKE ile Üreten Hakkari“ projesi, tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi amacıyla Hakkari’de, %75 oranında hibe ile hazırlanarak Tarım ve Orman Bakanlığı’na sunulmuş ve kabul edilmişti. Bu proje kapsamındaki ilk fideler, törenle Çukurca’daki 122 üreticiye dağıtıldı.
Çukurca'nın dağlarına bahar geldi
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 29 yıldır terör nedeniyle kapalı olan köyler yeniden açılacak. Köylerde inceleme yapan Kaymakam Mert Kumcu, "Bitmeyen hikayeler, acı tatlı hatıralar, yaşanmışlıklar ve daha niceleri… Ama artık doğa harikası bu topraklara bahar geldi" dedi.
Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül, Kadirli’de toprağa verildi
Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde meydana gelen elim olayda Şehit olan Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül, Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde toprağa verildi.
"Anadolu kadar saf, mert ve gerçek"
Erzincan'ın Otlukbeli ilçesine giderken yolda babalarıyla çobanlık yapan 3 çocuğu gören Vali Hamza Aydoğdu, aracını durdurarak çocuklarla sohbet etti. Vali Aydoğdu, "Anadolu kadar saf ve temiz, Anadolu kadar mert ve yürekli, Anadolu kadar gerçek" dedi.
Doğubayazıt'ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Hayvancılık işletmelerini gezen vali kuzuları sevdi
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte faaliyet gösteren hayvancılık işletmelerini ziyaret etti. İşletmeleri gezen Vali Yazıcı, kuzuları da sevdi.
Kitap kurtları ödüllerini Vali Aygöl’ün elinden aldı
60. Kütüphane Haftası kapsamında en çok kitap okuyan kitapseverler Bilecik Valisi Şefik Aygöl ile buluştu.
Jandarma personeliyle iftar yaptılar
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Kelkit Kaymakam Kadir Algın, Kelkit İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Şehit Eren Bülbül’ün ailesine iftar konuğu oldu
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Ramazan ayı dolayısıyla Şehit Eren Bülbül’ün ailesinin iftar sofrasına misafir oldu.
"Büyüyünce onurlu bir Türk polisi olabilir"
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Sinan Korkmaz'ın minik oğlu Mert Ali'yi sevdi. Mert'e oyuncak polis arabası veren Vali Çeber, "Polis arabasına bakıp uzun uzun iç çekti. Büyüyünce onurlu bir Türk polisi olarak bu vatana hizmet edebilir" dedi.
"Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır"
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, gaziler ve şehit ailelerinin onuruna düzenlenen yemek programına katıldı. Kaymakam Karaloğlu, "Ülkemizin her karış toprağında, vatanını ve bayrağını korumak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır" dedi.
Ardahan, kurtuluşun 103. yılını kutladı
Ardahan'ın düşman işgalden kurtuluşunun 103. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
"Kurslar sayesinde yeteneklerini sergiliyorlar"
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, "Çukurca 7'den 70'e Spor Yapıyor" projesi çerçevesinde başlatılan jimnastik kursunu ziyaret etti. Kaymakam Kumcu, "Kurslar sayede her bir öğrenci, farklı spor dallarında yeteneklerini sergiliyor" dedi.
Esnafa olan çay borcunu ödedi
Esnafı ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Esnafımız çay/kahve teklifinde bulunuyorlardı. Yoğunluktan 'bir dahaki sefere' diyerek borçlanıyorduk. Bugün nasip oldu ve bazı borçlarımızı ödedik" dedi.
Devlet Bahçeli’den kaymakama destek: Kaymakamımızın tertemiz alnından öpüyorum
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’teki grup konuşmasının önemli bir bölümünü Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yaşanan olaya ayırdı. Bahçeli, “Huzurlarınızda Kulp Kaymakamımız Burak Akellerin tertemiz alnından öpüyor, onu yetiştiren anasına, babasına şükranlarımı sunuyor, Müslüman Türk duruşundan dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
"Coğrafya çok zor ama insanı mert ve delikanlı"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Bağışlı köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Çelik, "Hakkari’ye geleli 5 ay oldu. Coğrafya çok zor ama insanı sevgi dolu, merhametli, mert ve delikanlı" dedi.
Ayşe'ye şarjlı tekerlekli sandalye verdi
Denizli'nin Çal Kaymakamı Mert Çanga, Karaman ailesinin engelli kızları Ayşe Karaman'a şarjlı tekerlekli sandalye verdi.
Hamzalı şehitleri katliamın 29. yıl dönümünde dualarla anıldı
Diyarbakır Kulp ilçesi Hamzalı Mahallesinde 1 Ocak 1995 'te PKK terör örgütü tarafından şehit edilen, biri korucu, 6’sı çocuk, 9’ü kadın olmak üzere toplam 23 vatandaş için anma töreni düzenlendi.
12 şehit için 12 hatim
Pençe – Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen 12 kahraman asker için Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in katılımıyla TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesinde 12 hatmi şerif okunarak duası yapıldı ve mevlit programı düzenlendi.
"Sanayi esnafına destek vermeye hazırız"
Ankara'nın Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, sanayi esnafını ziyaret etti. Yılmaz, "Üreten her kim olursa olsun, halkımız ve bizler için kıymeti büyüktür. Sanayi esnafına ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
Sarayönü OSB, Konya’nın üretimine güç katacak
Kuruluş onayları tamamlanarak Konya’nın 11. organize sanayi bölgesi olan Sarayönü OSB’nin Konya’nın üretimine güç katacağını vurgulayan Vali Vahdettin Özkan, “OSB’nin kurulması ile ilçemizde işsiz kalmayacak!” dedi.
Asırlık çınarın Öğretmenler Günü’nü kutladı
Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, 94 yaşındaki emekli öğretmen Zeliha Korkmaz' ı evinde ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.
Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kutlandı
Edirne Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.
Filistin’de ölenlerin hayrına pilav ikramı
Akhisar’da bir dizi ziyaret ve incelemede bulunan Manisa Valisi Enver Ünlü, Filistin’de ölen Müslümanların anısına düzenlenen hayra katılarak vatandaşlara pilav ikramında bulundu.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.