Arama
Arama Sonuçları
Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi'den videolu veda mesajı
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar vekalet edecek olan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Vali Su için bir video paylaştı. Çiftçi, Vali Su için, "Yıl dediğin nedir ki! Ay olur, gün sanırsın; yıl olur, dün sanırsın. 2 gün gibi geçen 2 yıl... Sayın Valimiz ilimize kattığı sayısız değerler ve büyük hizmetleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
Diyarbakır Valiliği'ne Çiftçi vekalet edecek
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun emekli olmasının ardından boşalan valilik görevine yeni atama yapılana kadar Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi vekalet edecek.
"Ödülle döneceğinize inanıyorum"
Karabük Bilim Şenliği'ne katılan Vali Mustafa Yavuz, "Teknofest başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenecek proje yarışmalarında, bu projelerin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve ödülle döneceğine inanıyorum" dedi.
"Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz"
Tarihî Horhor Cami'nde incelemelerde bulunan Van Valisi Ozan Balcı, "İlimizin imarına, inşasına katkılarımız devam ediyor. Eski Van şehrini ayağa kaldırıyoruz" dedi.
Kaçak avlanan balıklar kurumlara dağıtıldı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, İnceburun açıklarında avlanması yasak olan 880 adet kalkan balığının ele geçirildiğini belirterek, "Kaçak avcılıktan ele geçirilen kalkan balıkları; Huzurevi, Pansiyonlu Okullar, Yatılı Kuran Kursları ve Sosyal Yardım Kuruluşlarına dağıtıldı" dedi.
"Vatandaşımızı hayatını düzene koyma mücadelesinde yalnız bırakmayacağız"
Halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma mücadelesinde ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız" dedi.
"Yolda risk olup olmadığı değerlendiriliyor"
Hakkari Valisi Ali Çelik, kaya düşmesi nedeniyle kapanan Çukurca yolundaki çalışmaları inceledi. Vali Çelik, "Ekiplerin yoğun mesaisi sonucu temizlendi. Yolda risk olup olmadığına yönelik karayolu uzmanlarının yapacakları değerlendirmeler sonrasında yol trafiğe açılacak
Trafik güvenliğinde başarılı olanlara takdir
Her yıl Mayıs ayının ilk haftası gerçekleştirilen ve trafik bilincinin artırılmasına yönelik etkinliklerle kutlanan "Trafik Haftası"nda, bu yıl da Manisa’nın trafik güvenliğine katkıda bulunan personel ve yılın başarılı şoförü unutulmadı.
Karakeçili’ye Urfalı kaymakam
111. dönem kaymakam adaylarından İbrahim Ergin, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine görevlendirildi. Yarın yeni ilçesinde kaymakamlığının ilk gününü yaşayacak olan Ergin, 10 ay koordinatör kaymakam olarak görev yaptığı Hatay'ın Samandağ ilçesine veda etti.
"Asla müsaade etmeyeceğiz"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendiğini belirterek, "Bu kadim şehrin insanlarına zarar verilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Şehit Polis Yonuz Turan son yolculuğuna uğurlandı
Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
Bakan Yardımcısı Turan imza gününde okuyucularıyla buluştu
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, geçen sene yayımlanan "Durup Düşününce" adlı deneme ve makalelerden oluşan kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
Vali Çeber, pastanede katmer yaptı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medyadan aldığı davet üzerine ziyaret ettiği pastanede katmer yaptı.
Dil kursuna katılacak kaymakama personelden veda yemeği
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu dil eğitimi kursu için Ankara’ya akabinde de İngiltere’ye gidecek olması sebebiyle 26 Nisan 2024 Cuma günü ilçedeki görevinden ayrılacak. Bu sebeple kaymakamlık personeli tarafından Kaymakam Okumuş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.
Balamir Gündoğdu, Bakan Müşaviri oluyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun, İçişleri Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atanma süreci başladı.
Yeni haftaya okul ziyareti ile başladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, haftaya Molla Gürani Ortaokulunu ziyaret ederek başladı. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, BİGEP çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
“Sizlerden ricam, vatandaşlarımıza hizmette kusur etmeyelim”
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, valilik çalışanları ile iftar sofrasında bir araya geldi.
Eski kaymakam, yeni başkan görevine çok hızlı başladı
Eski Toroslar Kaymakamı, yeni Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, görevine çok hızlı başladı.
Miniklere kütüphanede hikaye okudu
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, ülkemizde her yıl mart ayının son haftası kutlanan “Kütüphane Haftası” münasebetiyle İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.
“Kadim şehrimiz eski canlılığına kavuşacak”
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında Atatürk Bulvarındaki rezerv alanlarında devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Jandarma personeliyle iftar yaptılar
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Kelkit Kaymakam Kadir Algın, Kelkit İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Toroslar'ın yeni kaymakamı göreve başladı
27 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Mersin Toroslar Kaymakamlığına atanan Mehmet Soğukpınar, göreve başladı.
"Hakkâri, özel hazırlanmış bir plato gibi"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentin doğası ve spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Çelik, "Hakkari coğrafi olarak inanılmaz bir alan, adrenalin tutkunları için çok değerli. Kanodan, dağ kızağına, yamaç paraşütünden, dağcılık faaliyetlerine ve trekkinge kadar birçok alanda Hakkâri sanki macera severlere özel hazırlanmış bir plato gibi" dedi.
Görme engelli taraftara maçı anlatan polisi ödüllendirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, görme engelli Recep Savar’a Yeni Genç Muratspor-Yozgat Bozokspor maçını anlatan polis memuru Düzgün Sürücü’ye başarı belgesi verdi.
O artık bir Yiğido!
Sivas İl Genel Meclisi tarafından uzun yıllar şehre kaymakam ve genel sekreter olarak hizmet eden Kadir Algın’a fahri hemşerilik beratı verildi.
Hafta sonu mesaisinde vatandaşları dinledi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, hafta sonu mesaisinde makamında vatandaşları dinledi. Talepleri tek tek not alan Vali Çelik, çözümü için birimlere talimat verdi.
Engelleri kaldırmak için bir adım daha!
Sinop Valiliği koordinesinde işitme engelli vatandaşların kamu hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla, kamu çalışanlarına yönelik işaret dili eğitimi projesi başlatıldı.