Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa emniyetinden dev uyuşturucu operasyonu
Uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçmek için birbiri ardına operasyonlar düzenleyen Şanlıurfa Polisi, son olarak 380 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.
Hakkari’nin gurur günü kutlandı
Hakkari’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenle kutlandı.
“Şanlıurfalı hemşehrilerimin emrindeyim”
Kars vali yardımcılığı ve belediye başkan yardımcılığından istifa ederek AK Parti Haliliye belediye başkan aday adayı olan Ramazan Taşkın, adayın ilan edilmesinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.
Kaymakam Kubilay’ın baba acısı
Kocaeli Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’ın babası Kazım Kubilay hayatını kaybetti.
Eski Vali Hanifi Demirkol hayatını kaybetti
Eskişehir, Hatay, Ordu Valiliği ve 20. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan Hanifi Demirkol, bugün İstanbul’da hayatını kaybetti.
Jalapeno biberinin adı ‘Kaymakam biberi’ oldu
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken’in ilçede alternatif ürün olarak projelendirdiği, tanıtım ve deneme amaçlı Buzağılık Köyü’ne ücretsiz fidesini verdiği Jalapeno biberine köylüler ‘Kaymakam biberi’ adını verdi.
Hilvanlı kadınlardan Vali Ayhan'a teşekkür
Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gönderdiği mesaj ve hediyeleri kadınlara takdim etti. Kadınlar da, “İlk defa bir validen böylesine önemli bir günde hediye aldık ve hatırladığımızı hissettik” diyerek teşekkür etti.
Kangal Kaymakamı Sungur, Şanlıurfa Vali Yardımcılığı’na atandı
Sivas Kangal Kaymakamlığı’nı 13 aydır yürüten Ahmet Fatih Sungur, Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.
Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası vefat etti
Mardin'in Derik ilçesindeki terör saldırısında görevi başında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk 80 yaşında vefat etti.
Urfalılar Valisine sahip çıktı
Cumhuriyet Gazetesi’nin, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın 2 ay önceki kentin sevilen İslam alimleri ile buluşmasını eleştirerek ‘görevden el çektirilmesini’ istemesine Şanlıurfalılar sert tepki gösterdi. Vali Ayhan’a destek mesajı yağdıran Urfalılar, “Valimiz camiyi de cemevini, şeyhi de alevi dedesini de ziyaret eder. Valimizin toplumun tüm taraflarını kucaklaması eleştirilecek değil takdir edilecek bir durum” dedi.
Atatürk’ün başlattığı Türkiye’nin ilk yerel festivali 86. kez kapılarını açtı
İzmir Bergama'da bu yıl 86'ncısı düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, renkli görüntülerle başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934 yılındaki ziyareti esnasında yaptığı öneriyle 1937 yılında başlatılan festival, çeşitli gösteriler, birbirinden ünlü sanatçılardan konserler ve yöresel sergilerle bu yıl 86. kez düzenleniyor.