Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam, görkemli şenliğe herkesi davet etti
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, 30. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'nin 31 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, "Birçok etkinliğin yapılacağı şenliğe 7'den 77'ye tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.
Şehit Kaymakam Safitürk anısına yamaç paraşütü yarışması
Mardin’in Derik ilçesinde 10 Kasım 2016’da terör örgütü PKK tarafından makamına bırakılan bombayla şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk anısına, yamaç paraşütü mesafe yarışması düzenlendi.
Saçılacak 7 ton mesirin duasına ‘amin’ dediler
Manisa Valisi Enver Ünlü, 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında 28 Nisan Pazar günü saçılacak 7 ton mesir macununun duasına ‘amin’ dedi.
Köy sakinlerinin taleplerini dinledi
Günbuldu köyünü ziyaret eden Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, köy sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.
Şehit polisler için mevlid
Burdur Valisi Türker Öksüz, Ulu Camide şehit polisler ve tüm şehitler için okutulan mevlide katılarak yapılan dualara eşlik etti.
Şehadetinin üçüncü gününde rahmetle anıldı
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen Bahar Kalkanı harekâtı bölgesinde görevi başında yaşadığı elim kaza sonucu şehit olan Tank Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’yı şehadetinin üçüncü gününde rahmet, minnetle anıldı.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Şehitlerin ruhu için mevlit okutuldu
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü programı kapsamında ülke genelinde camilerde cuma namazı öncesinde aziz şehitler için mevlit okutuldu.
Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun Artvin
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlama törenine katıldı.
Rize'nin 106. kurtuluş yıl dönümü coşkusuyla kutlandı
Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Valilik tören alanında başlayan kutlama programında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.
1915'te şehit edilen askerler anıldı
Sivas'ın Suşehri ilçesinde 10 Şubat 1915'te Ermeniler tarafından şehit edilen 71 asker anıldı. Anma programına Kaymakam Ahmet Korkmaz da katıldı.
Mehmetçiğin isim babası dualarla anıldı
Mehmetçiğin isim babası Seddülbahir Kahramanı Bigalı Mehmet Çavuş vefatının 60. yıl dönümünde dualarla anıldı.
Çınar şehitleri unutulmadı
PKK'lı teröristlerin Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 7 yıl önce düzenlediği bombalı saldırıda şehit olanlar dualarla anıldı.
Aynı iman ve aynı ruhla şehitlerin izinde
Sarıkamış Harekatı'nın 109. yılı etkinlikleri kapsamında binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ile kar altında meşaleli yürüyüş gerçekleştirdi. Kars Valisi Ziya Polat, “Aynı iman, aynı ruh, aynı kararlılıkla şehitlerimizin izinden gidiyoruz” dedi.
Şehit ailesini yalnız bırakmadılar
İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, şehadetinin üzerinden 7 gün geçen Şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz için düzenlenen “Mevlid-i Şerif ve 7 Yemeği”ne katıldı.
12 şehit için 12 hatim
Pençe – Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen 12 kahraman asker için Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in katılımıyla TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesinde 12 hatmi şerif okunarak duası yapıldı ve mevlit programı düzenlendi.
Şehit emniyet müdürü için mevlid
5 yıl önce Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için mevlid programı düzenlendi.
Şehit ailesini yalnız bırakmadı
Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2021 yılında Hakkari’de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz’ün şehadetinin yıldönümünde okutulan Mevlit programına katılarak, şehit ailesini yalnız bırakmadı.
Şehit kaymakamımızı rahmetle anıyoruz
Vatanı, milleti ve bayrağı için aşkla hizmet ederken görevi başında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü, şehadetinin 7. yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyoruz. Unutmadık unutturmayacağız. Ruhu şâd, mekânı cennet, makamı âlî olsun…
7,2’lik depremin 12. yıldönümü
23 Ekim 2011 tarihinde Van’da yaşanan 7,2 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar, kabirleri başında dualarla anıldı. Van'da 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de meydana gelen 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki iki deprem ardında büyük acılar bıraktı. 644 kişi hayatını kaybettiği depremde 2 bin 200'den fazla ev ve iş yeri yıkıldı. Aradan geçen 12 yılda kentin büyük bölümü adeta baştan inşa edildi. Depremi yaşayanların acıları ise hala taze.
Derince şehitleri unutulmadı
Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Günbuldu Köyü Derince mezrasında 21 Ekim 1993 tarihinde bebek katili bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan alçak saldırıda şehit olan 14‘ü çocuk, 8’ i kadın toplam 22 masum sivil vatandaş, düzenlenen törende dualarla anıldı.
Türkçe, Arapça ve Kürtçe mevlitli anma
2019 yılında Barış Pınarı Harekâtı sırasında PYD/YPG terör örgütünün Nusaybin ilçesinde yaptığı havan ve roket saldırısı sonucu şehit olan 12 vatandaşın anısına mevlit programı düzenlendi.
Gençlerle sabah namazında buluştu
Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, "Mevlid-i Nebi ile Din Görevlileri ve Camiler Haftası" münasebetiyle Sincan Eyüp Sultan Camiinde sabah namazında gençlerle bir araya geldi.
İNDES’ten deprem şehitleri için mevlid
Başkanlığını Miahaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan’ın yürüttüğü, Hatay’da depremzedelerin yaralarını sarmaya devam eden İnsani Destek ve İyilik Derneği (İNDES), 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri Mevlid-i Şerifle andı.
Kandil gecesi lokma ikramı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Mevlid Kandili Programı sonrası vatandaşların kandilini tebrik ederek, tatlı ikramında bulundu.
Şehide 40. gün mevlidi
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in şehadetinin 40’ıncı gününde düzenlenen Mevlid-i Şerif'e katıldı.
Şehit ailesinin dinmeyen acısını paylaştı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde 26.08.2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan, İstihkam Uzman Çavuş Halil Torun için düzenlenen mevlid programına katıldı.
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Şehit Aileleri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı.
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Kentte incelemeler yaparak halkın taleplerini ve problemlerini dinledi.
Şehide 40. gün mevlidi
Balıkesir Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, şehit J.Ast.Kd.Çvş.Tansu Çolak’ın şehadetinin 40. gününde Kaymakamlığın organizesinde yapılan Mevlid-i Şerif programına katıldı.
“Allah şehit oğluyla cennetinde kavuştursun!”
Erzurum Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu, geçtiğimiz günlerde vefat eden şehit İsmail Yıldız’ın babası Ahmet Yıldız için düzenlenen mevlide katılarak, “Allah şehit oğluyla cennetinde kavuştursun!” dedi.