Arama
Arama Sonuçları
Hıdırellez şenliklerinde halk oyunları oynadı
Çerkeşli köyünde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katılan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, vatandaşlarla birlikte halk oyunları oynadı.
"Zalimlere dur diyebilmek için çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz"
Hakkari Ali Çelik, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursu kapanış programına katıldı. Filistin'de yaşanılan insanlık dramına dikkat çeken Vali Çelik, "Zalimlere gelecekte dur diyebilmek için muhakkak çocuklarımızın insanlığa değer sunacak şekilde iyi eğitilmesine ihtiyacımız var" dedi.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
Miniklerle ders yaptı
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Sınıfları gezen Kaymakam Koç, öğrencilerle ders yaptı.
Çukurca'da miniklerle fide diken Vali Çelik: “Hakkari’mizin ekonomisine değer katma derdindeyiz”
“TAKE ile Üreten Hakkari“ projesi, tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi amacıyla Hakkari’de, %75 oranında hibe ile hazırlanarak Tarım ve Orman Bakanlığı’na sunulmuş ve kabul edilmişti. Bu proje kapsamındaki ilk fideler, törenle Çukurca’daki 122 üreticiye dağıtıldı.
Vali Balcı: 111 yeni anaokulu yaptık
Anaokullarının eğitim için çok önemli olduğuna dikkat çeken Van Valisi Ozan Balcı, "Biz 111 yeni anaokulunun inşaatını tamamladık" dedi.
“Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçedeki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi.
Çocuklarla uçurtma uçurdu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atletizm Pistinde düzenlenen Uçurtma Şenliği etkinliğine katıldı. Şenliğe katılan çocuklarla yakından ilgilenen, onların neşesine ortak olan Vali Aydoğdu, tüm çocukların bayramını kutladı.
Çocukların 23 Nisan mutluluğunu paylaştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Çankırı’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Yürüyüş yapan miniklerden kaymakama hediye
Ankara Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yürüyüş yapan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler Kaymakam Yılmaz'a bayrak hediye etti.
“Kitap okudum yüzüm güldü”
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Ağdacı İlkokulu’nun Cumhuriyetin 100. Yılına ithafen yürüttüğü “Kitap Okudum Yüzüm Güldü” eTwinning projesinin “100. Yılda 100 Kitap” temalı resim sergisine katıldı.
Kaymakamdan hayırsever çifte teşekkür
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Taşlıca Köyü’ne okul yaptıran hayırsever çifte teşekkür etti. Kaymakam Korkutata, “Depremin ilk gününden bu yana tüm imkanlarını yıkılan Taşlıca okulumuz için seferber eden Işıl ailesine teşekkür ederiz” dedi.
Öğrenciler Hayat Bilgisi dersini Valilikte işledi
Batman Valisi Ekrem Canalp, merkez Adem İlkılıç İlkokulu 3/D sınıf öğrencilerine hayat bilgisi dersinin “Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum ve Valinin Görevleri” konusunu anlattı.
Yeni haftaya okul ziyareti ile başladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, haftaya Molla Gürani Ortaokulunu ziyaret ederek başladı. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, BİGEP çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Miniklerin beklenmedik ziyareti kalpleri ısıttı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ın sürpriz misafirleri kalpleri ısıttı. Makamında Kur’an kursunda eğitim gören minikleri misafir eden Vali Baydaş, çocuklarla yakından ilgilenerek bayram hediyesi verdi.
Hafız olan öğrencilere icazetnamelerini verdi
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, hafızlık eğitimini tamamlayan dört kız öğrenciye icazet belgelerini vererek, öğrencileri kutladı.
Kaymakamlık miniklerin masallarını kitaba dönüştürdü
İlkokul öğrencilerinin yazdığı hikaye ve masallar, Tokat Artova Kaymakamlığının desteğiyle ‘Minik Kalplerden Öykü ve Masallar’ adıyla kitaplaştı.
Validen ödüllü sorular
Korkut ilçesine bağlı Altınova İlkokulu'nu ziyaret eden Muş Valisi Avni Çakır, öğrencilerle bir araya geldi. Vali Çakır, ödüllü sorularıyla minik yüreklerde tebessüm oluşturdu.
Miniklere kütüphanede hikaye okudu
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, ülkemizde her yıl mart ayının son haftası kutlanan “Kütüphane Haftası” münasebetiyle İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.
Sinoplu çocuklar, TÜBİTAK’ın dergilerine abone oldular
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, merak eden ve merakının peşinden çocukları TÜBİTAK’ın dergileriyle buluşturduklarını belirterek, "684 çocuk ve gencimizin Meraklı Minik, Bilim Çocuk, Bilim ve Teknik dergilerine, bir yıllık aboneliklerini gerçekleştirdik" dedi.
Anaokulu öğrencileriyle fidan dikti
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle fidan dikim etkinliği düzenlendi.
Kütüphanedeki kitapları inceledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla öğrencilerle bir araya geldi. Kütüphaneyi gezen Vali Varol, kitapları da inceledi.
Oyuncak evinde çocukların mutluluğunu paylaştı
Van Valisi Ozan Balcı, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Fidanlık Parkı içerisinde açılan Van’ın ilk oyuncak evini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Hafız adayı miniklerin iftar duasına ‘amin’ dediler
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, hafız adayı öğrenciler ile iftarın bereketini paylaştı.
“Onlar bizim zenginliğimiz”
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen iftar programına katılarak Down sendromlu çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.
Minik öğrencilerden söz aldı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Pilot Binbaşı Oğuz Apanoğlu İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
"Senin beni izlediğini biliyorum"
Çorum'da şehit babasının kabrine katılacağı jimnastik yarışması için "Senin beni izlediğini ve hep yanımda olduğunu biliyorum" yazılı bir not bırakan Miray Şah herkesi duygulandırdı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü programında şehit Habib Gökçe'nin kabrinde notu gören Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yarışları izlemeye gitti ve Miray Şah'a destek oldu.
Kendisiyle görüşemeyen Lina'yı makamında ağırladı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, okul ziyareti sırasında kendisiyle görüşemeyen Lina Eflin Yılmaz ile makamında bir araya geldi. Lina ile sohbet eden Vali Çiftçi, Lina’dan da derslerinde başarı sözü aldı.
Minik Zümra İstiklal Marşı’nın tamamını ezbere okudu
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gününde Sergen Şinoforoğlu, Esra Şinoforoğlu ve 4 yaşındaki kızları Zümra, Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu’nu ziyaret etti.
Öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Ramazan ayının ilk iftarında öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.