Arama
Arama Sonuçları
Vali, okunu en uzağa atmak için yay gerdi
Mengücek Melik Gazi Büyükler Hava Koşusu Şampiyonası'nın açılışına katılan Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, okunu en uzağa atmak için yay gerdi.
Cuma namazı sonrası vatandaşlarla vedalaştı
Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Yılmaz Doruk, cuma namazı sonrası vatandaşlarla vedalaştı.
Köylünün sorunlarını tek tek dinledi
Sinop Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Sarıyer köyünü ziyaret ederek, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
Mülki idare amirleri, öğrencileri yalnız bırakmadı
Uzun yaz tatilinin ardından ilk ders zili bugün çaldı. 1.2 milyon öğretmen ve 20 milyonu aşkın öğrenci bugün ders başı yaptı. Mülki idare amirleri de öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu.
"TransAnatolia ilimize enerji verdi"
Van Valisi Ozan Balcı, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen, 31 Ağustos’ta Mersin’den start alan ve finali Van’da yapılan TransAnatolia Rally Raid 2024’ün ödül törenine katıldı. Törende konuşan Vali Balcı, "TransAnatolia Rally Raid’in finişini Van’da yapmak bizi çok mutlu etti. Bu etkinlik ilimize enerji verdi" dedi.
Yörük çadırında talepleri dinledi
Konya'nın Ahırlı Kaymakamı Gönül Uçar Yücetağ, ziyaret ettiği Yörük çadırında vatandaşların taleplerini dinledi.
Ahıska Türkleri'nin evlerine misafir oldular
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros ve Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov, Ahıska Türkleri'nin evlerine misafir oldular.
"Yollar, dağlar aşılır, yeter ki gönüller bir olsun"
Haydaroğlu ve Söğüt mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinleyen Malatya'nın Hekimhan Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, "Yollar, dağlar aşılır, yeter ki gönüller bir olsun" dedi.
"Biga'nın eşsiz güzelliğini ülkemize tanıtacağız"
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Parion Antik Kenti kazılarının 20. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Kayabaşı, "Yakın zamanda Parion ile ilgili ciddi tanıtım çalışmaları yaparak, Biga ilçemizin bu eşsiz güzelliği ve değerini ülkemize tanıtacağız" dedi.
Kaymakam, görkemli şenliğe herkesi davet etti
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, 30. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'nin 31 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, "Birçok etkinliğin yapılacağı şenliğe 7'den 77'ye tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.
Vali ve kaymakam, 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, Akgöl, Saray Gölü ve İnaltı Mağarası arasında oluşturulan 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi. Vali Özarslan, "Eko Turizm rotalarımız, Sinop için kaldıraç olacak" dedi.
Tarihin sıfır noktası Göbeklitepe'de rekor kırıldı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Göbeklitepe 2024 yılının ilk 7 ayında ziyaretçi sayısında rekor düzeye ulaşıldığını belirtti.
"Onlar Eğil’imizin gururları"
Üniversiteyi kazanan öğrencilerle bir araya gelen Diyarbakır'ın Eğil Kaymakamı Volkan Hülür, "Onlar Eğil’imizin gururları" dedi.
"Van'ın imarı ve ihyası için aşkla çalışıyoruz"
Van Valisi Ozan Balcı, bölge hastanesi yerleşkesine yapılan 100 yataklı refakatçi misafirhanesinin inşaatında inceleme yaptı. Vali Balcı, "İlimizin imarı, ihyası, inşası, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için ekibimizle birlikte aşkla şevkle çalışıyoruz" dedi.
"Çocukların tarım işçisi olarak çalıştırılmaması için gayret gösteriyoruz"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, fındık hasadı sezonu için kente gelen mevsimlik tarım işçileriyle bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Serdengeçti, "Çocukların tarım işçisi olarak çalıştırılmaması konusunda büyük gayret gösteriyoruz. Aileleri fındık hasadındayken, çocukların hem eğitimlerine hem de sosyal faaliyetlere katılmalarını sağlıyoruz" dedi.
"Empati yoksunlarına karşı denetimlerimiz devam edecek"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, kentin huzurunun her zaman birinci öncelikleri olduğunu belirterek, "Vatandaşımızın huzurunuzu bozan, empati yoksunu, abartı egzozlu araç kullananlara yönelik denetimlerimiz gece gündüz devam edecek" dedi.
Türkiye’nin en yüksek festivali başladı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 400 rakımlı Sat Buzul Göllerinde düzenlenen 6. Cilo Fest başladı. Festivale katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hakkari’de halkımızın yüzü gülüyor; ağıtlar yerine türküler yakılıyor. Biz kararlıyız! Yaylalarımız bugünkü gibi özgür olacak; derelerimiz, ırmaklarımız özgürce çağlayacak" dedi.
"Gitmediğin yer senin değildir" dedi ve bütün köyleri ziyaret etti
Sivas'ın Divriği Kaymakamı Resul Tutay, "Gitmediğin yer senin değildir" anlayışıyla başlattığı köy gezileri kapsamında ilçeye bağlı 105 köyü ve mezrayı ziyaret etti, sorun ve talepleri yerinde dinledi.
"Şanlıurfa'da yabancı uyruklu kişi sayısı 274 bin 838"
Mobil Göç Noktası Uygulaması Aracını ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Şanlıurfa sınırları içerisindeki şu anda bulunan yabancı uyruklu kişi sayısı 274 bin 838'dir" dedi.
Abdullah Çiftçi, 6 yıldır görev yaptığı Diyarbakır'a veda etti
İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı'na atanan Abdullah Çiftçi, hem Diyarbakır’ın yeni Valisi Murat Zorluoğlu ile hem de vatandaşlarla vedalaştı. Çiftçi, "Diyarbakır’ı, Diyarbakırlı güzel insanları çok sevdik. Artık bir yanımız Diyarbakır oldu. Hoşça kal Diyarbakır" dedi.
Şanlı Malazgirt Savaşı'nın izleri sürülüyor
Muş Valisi Avni Çakır, Malazgirt Savaş alanının tespiti amacıyla yürütülen kazı çalışmalarını inceledi. Vali Çakır, "Elimizde çok güçlü materyallerimiz var. Malazgirt Savaşı'na, Alparslan ordusuna ve Roman Diyojen'in ordusuna ait birçok buluntumuz var" dedi.
"Van, Türkiye’de yıldız gibi parlayacak"
Çuvuştepe Kalesi'ndeki kazı evi inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Van, bu bölgede ve Türkiye’de yıldız gibi parlayacak. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalışıyoruz" dedi.
Esnafın sıcak çayını içip, taleplerini dinledi
Solhan esnafı ile bir araya gelen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, esnafın hem sıcak çayını içti hem de onların taleplerini dinledi.
Kaymakam Pamuk, Emekli Vali Vural ile sohbet etti
İstanbul Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, Emekli Vali Atilla Vural'ı evinde ziyaret etti. Kaymakam Pamuk, "Mesleğimizin duayenlerinden Emekli Vali Atilla Vural'ı ziyaret ederek mesleki tecrübelerinden istifade ettik" dedi.
Öğrenciler, bu projeyle köy hayatını deneyimliyor
Erzincan Valiliği tarafından hayata geçirilen 'Köyümde Üç Gün' projesiyle lise öğrencileri, teknolojiden uzak köy hayatını deneyimliyor. Öğrencileri köyde ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, "İyilik gibi güzellikler de bulaşıcıdır. Bu kadar kısa bir sürede hemşehrilerimizle gençlerimiz arasında oluşan gönül bağını görünce çok mutlu olduk" dedi.
Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan'a tavsiye verdi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Kocaeli'nde yaşayan ve Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan Duru ile bir araya geldi. Vali Çiftçi, Eyşan'a önemli tavsiyelerde bulundu.
Sinop'a gelenlerin sayısı yüzde 23 arttı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 11 bin 791 misafirin kent merkezinde kaldığını belirterek, "2023 ile 2024 yılının 9'ar günlük tatillerindeki ilimizin ziyaret edenlerin mukayesesinde yüzde 23'lük artış var" dedi.
Ankara-Tatvan Turistik Treni, yola çıktı
Ankara-Tatvan Turistik Treni, 1.262 kilometre hat uzunluğu ve 140 kişi kapasitesi ile Ankara'dan yola çıktı. Uğurlama töreninde konuşan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Turizm elçisi 'Turistik Tatvan Treni', dünyanın en güzel rotalarından birisinde, eşsiz coğrafyalarda süzülecek" dedi.
Zonguldak’ın düşmandan kurtuluşunun 103. yılı kutlandı
Zonguldak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle kentte törenler düzenlendi. Törene Vali Osman Hacıbektaşoğlu da katıldı.
Hedef; Saros Körfezi'nin marka değerini artırmak
Edirne Valisi Yunus Sezer’in başkanlığında Saros Körfezi Master Plan Toplantısı yapıldı. Vali Sezer, "Amacımız Saros Körfezi'nin marka değerini artıracak model ortaya koymak" dedi.