Arama
Arama Sonuçları
"Her kural, bir hayatı korur"
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, kentte motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerinin aralıksız devam ettiğini belirterek, "Unutmayalım! Her kural, bir hayatı korur" dedi.
Vali Şıldak, yunus timleri ve bekçilerle buluştu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Motosikletli Polis Timleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle bir araya geldi.
Erzurum'un huzuru için talepleri tek tek not aldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında Huzur Toplantısı yapıldı. Mahalle muhtarlarının taleplerini tek tek not alan Vali Çifti, vatandaşın huzuru ve güvenliği için gerçekleştirilecek uygulamalar hakkında gerekli mercilere talimat verdi.
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı
Tunceli Motofest heyecanına ortak olan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Tunceli Motofest 1. günü çok keyifliydi" diyerek bugün festivalin 2. günü olduğunu belirterek, herkesi davet etti.
"Olayların aydınlatılma oranı yüzde 96"
2024 yılı Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Van Valisi Ozan Balcı, "Mayıs ayı içerisinde kolluk birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 1.299 olaya müdahale edilmiş olayların aydınlatılma oranı yüzde 96'dır" dedi.
Motosiklet sürücülerine yelek hediye etti
Trafik Haftası dolayısıyla kurulan stantları gezen Edirne Valisi Yunus Sezer, daha sonra motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimlere katıldı. Vali Sezer, motosiklet sürücülerine reflektör yelek hediye etti.
“Trafik kazaları bizi üzmeye devam ediyor”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İbrahim Tatlıses İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.
Şampiyona heyecanı sürüyor
Bilecik'te başlayan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası devam ediyor. Endurobil 365 Extrempark yarışlarını izleyen Vali Şefik Aygöl, "Heyecan dorukta. Tekerleğinize taş değmesin" dedi.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
Türkiye’nin en büyük ve en zorlu parkuru Enduro Ekstrem Park hazır
Türkiye'nin en büyük Enduro Parkı’nın yapıldığı Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na ilk kez ev sahipliği yapacak.
"59 cinayet olayının tamamı aydınlatıldı"
Konya Valisi Vahdettin Özkan, kentte meydana gelen asayiş olayları, suç ve suçlu ile mücadeledeki son durumu açıkladı. Vali Özkan, son 9 ayda malvarlığına karşı işlenen suçlarda aydınlatma oranının yüzde 91 olduğunu, 59 cinayet olayının ise tamamının aydınlatıldığını belirtti.
Ertuğrul Gazi türbesine saygı sürüşü
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi kıymetlerinden Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.
"Asayiş olayları yüzde 2,69 oranında azaldı"
Isparta Valisi Aydın Baruş, 2023 yılı için asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı yaptı. Vali Baruş, "Asayiş olayları, genel olarak 2022 yılına göre 2023 yılında yüzde 2,69 oranında azalış gösterdi. Ayrıca olayların aydınlatılma oranında yüzde 1,4 artış var" dedi.
Motosiklet trafik uygulamasına katıldı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet ve elektrikli bisikletlere yönelik yapılan trafik uygulamasına katıldı.
Motosiklet kullandı, ip atladı, mangalda köfte pişirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, eşi Nazlı Aygöl ile birlikte Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen piknikte öğrencilerle bir araya geldi. Bilecik Motosiklet Derneği’nin etkinliğinde eşiyle motosiklete binen, ip atlayıp top sektiren Vali Aygöl, hafta sonunda keyifli bir gün geçirdi.
Motosiklet sürücülerine yelek dağıttı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile birlikte ‘Reflektif Yelek Giy Görünür Ol’ kampanyası kapsamında motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıttı.
Motosiklet sürücülerine kask hediye etti
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından, motosiklet sürücülerine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Kaskınla Yol Ver Hayata” mottosu ile düzenlenen kampanya ve bilgilendirme çalışmalarına katılarak, motosiklet sürücülerine kask hediye etti.
Kuryenin arkasına atlayan polis kovaladığı zanlıyı yakaladı
İstanbul'un Ataşehir ilçesinde muhtar olduğu belirtilen zanlı, yolda tartıştığı vatandaşı silahla tehdit etti. Durumu gören polis, yoldan çevirdiği motosikletli ile zanlıyı takip edip önünü keserek yakaladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, vatandaş ve polis memuruna teşekkür ederek, "Görevini layıkıyla yerine getiren Komiser Yardımcımız Çetin Gülen'i tebrik ediyorum." dedi.
"Güvenli okul, güvenli gelecek"
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında yapılan toplantıda okul çevresi ve güzergahları ile okullarda öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik yapılacak çalışmalar madde madde belirlendi.
Babacan trafik polisine bakandan yeni motosiklet
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'da hız yapan motosikletli gence babacan bir tavırla uyarıda bulunan ve yayınlanan video ile herkesin takdirini kazanan trafik polisi Alper Gökhan Yıldırım’a yeni motosiklet hediye etti.
"Sokak hayvanı diye bir şey yok"
İstanbul Valisi Davut Gül, “"Dünyanın her yerine gittiğinizde sokakta sahipsiz adam görürsünüz, sahipsiz hayvan görmezsiniz. Sokak hayvanı diye bir şey yok. Hayvanların bir sahibinin olması lazım” dedi.
Motosikletli gence baba öğüdü veren polise ödül!
Samsun'da hız yapan motosikletli gence babacan bir tavırla uyarıda bulunan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın arayarak tebrik ettiği trafik polisini Samsun Valisi Zülkif Dağlı, bir maaşla ödüllendirdi.
Motosikletli gence öğüt veren polise tebrik
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun'da motosiklet sürücüsü gence karşı sergilediği tavırla herkesin takdirini kazanan polis memurunu telefonla arayarak tebrik etti.
Şimdi Isparta’da gül zamanı
Gülün başkenti Isparta her yıl olduğu gibi bu Haziran’da da Uluslararası Gül Festivaline ev sahipliği yapıyor. 2-4 Haziran 2023 tarihleri arasındaki festival dolayısıyla birçok etkinlik düzenlenecek.
125 cc'nin altındaki motorlar B sınıfı ehliyetle kullanılabilecek
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 125 cc'nin altındaki motorların B sınıfı ehliyetle kullanılabileceğini açıklayarak, “Ayrı bir motor ehliyeti almaya da gerek kalmamış olacak" dedi.
Deprem bölgesinde 70 bin polis, 60 bin jandarma görev yapıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 ilde 70 bini aşkın polis memuru, 60 bini aşkın jandarma, 1000 de sahil güvenlik personelinin görev yaptığını söyledi.
Dükkanı yanan esnafı yalnız bırakmadı
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, dükkanı yanan motosiklet tamircisini ziyaret ederek, “Zarar gören esnafımızın yanında olup gereken yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayacağız” dedi.
Soğanlı turizm ve sporun yeni adresi oluyor
Kayseri Valisi Göçmen Çiçek ve Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, masal diyarı Soğanlı’daki Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının startını verdi. Vali Çiçek, Soğanlı’nın baharda başka olacağını belirtirken, Başkan Büyükkılıç da Soğanlı bölgesini ön plana çıkaracak gayretlerinin sürdüğünü ifade etti.
Motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıldı
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle trafikte alınan yeni önlemler çerçevesinde motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet, elektrikli skuter ve motorlu bisiklet sürücülerine akşam saatlerinde seyahat ederken reflektif yelek giyme zorunluğu getirildi.