Arama
Arama Sonuçları
"Kadim şehrimizin her bir ferdini samimiyetle dinliyoruz"
Halk buluşmalarında vatandaşların derdini dinleyen ve çözüm önerileri için talimatlar veren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Gerger'den Gölbaşı'ya, Çelikhan'dan Samsat'a kadim şehrimizin her bir ferdini muhabbetle kucaklayıp, samimiyetle dinliyoruz" dedi.
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
"İyi ki doğdun, iyi ki dünyaya geldin"
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Azerbaycan'ın kurucu Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in doğumunun 101. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen konsere katıldı. Vali Çiftçi, "Büyük insanların arkasından ‘iyi ki doğdun, iyi ki dünyaya geldin, böyle bir iz bıraktın’ denir" dedi.
Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu
İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
Hutbe okuma yarışması birincisine ödül
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Sultan Bayezid Camiinde düzenlenen, Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Programına katıldı. Programda ayrıca Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Bekdemir İşbilir, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler, yarışmacı öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar yer aldı.
"Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar yaşadım"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldı. Vali Aslan, "Oraya merhameti taşıyan samimiyet 'Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı" dedi.
Ramazan’ı sokak iftarında gençlerle uğurlayacak
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, gençlerle karşıladığı Ramazan ayını sokak iftarında gençlerle uğurlayacak.
Çocuklarla kalp işareti yaptı
Patnos ilçesini ziyaret eden Ağrı Valisi Mustafa Koç, yanına gelen çocuklarla yakından ilgilendi. Vali Koç, çocuklarla birlikte kalp işareti yapıp, fotoğraf çektirdi.
AFAD personeliyle sahurda buluştu
Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında, şehit ailelerinden yaşlılara, emniyet personelinden öğrenci evlerine kadar toplumun birçok kesimiyle iftarda buluşan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, bu geceki programında AFAD çalışanları ile sahur yaptı.
Siirt'teki 'ışık hadisesi'ne yağmur engeli
Siirt'in Tillo ilçesinde 260 yıl önce İbrahim Hakkı Hazretleri'nin yaptırdığı ışık düzeneğiyle, güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesi yağmurlu hava nedeniyle izlenemedi.
Öğrencilerin sahur coşkusuna ortak oldu
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Ramazan ayının manevi atmosferinde 'Yeşilçay Erkek Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin Ramazan coşkusuna ortak oldu.
"Top atılmadan önce yerinizi alın yeter"
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle öğrenciler için çok anlamlı bir projenin başlatıldığını duyurdu. Vali Aydoğdu, "Üniversite okuyan tüm kardeşlerimiz, ramazan ayı boyunca iftarlarını bizimle yapacaklar. Siz notları yükseltmeye bakın. Top atılmadan önce yerinizi alın yeter" dedi.
Çocukların ve 11 hanenin yüzünü güldürdü
Sosyal projesi “Gönülden Gönüle” ile ilçe ilçe, kapı kapı dolaşmaya, vatandaşların derdini dinlemeye devam eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Gebze ilçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
"Tebessümle geldik, muhabbetle karşılık bulduk"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. Vali Serdengeçti, "Farkındalık, empati ve hoşgörü ile tüm engelleri geride bırakıyoruz. Tebessümle geldik, muhabbetle karşılık bulduk" dedi.
"Sizler bizim başımızın tacısınız"
Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, çarşı esnafını ziyaret ederek, taleplerini dinledi. Kaymakam Karaloğlu, "Sizler bizim başımızın tacısınız" dedi.
Yeni gönül köprüleri kurdu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz her fırsatta devletin sıcak elini hissettirmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Yoğun programları sebebiyle ziyaretlerini hafta sonları gerçekleştiren Vali Yavuz’a hafta içi ise; en büyük destekçisi eşi Selda Yavuz'un yanı sıra Vali Yardımcıları ve kaymakamlar gerçekleştirerek, projeye destek olmaya devam ediyor.
2 bin 444 aileyle gönül köprüsü kurdular
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yavuz çifti, 2020 yılından bugüne kadar 2 bin 444 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.
"Çay ocağını kitap dolu raflarla donatacağız"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Topal Osman Çay Ocağı'nı ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Vali Aydoğdu, önemli bir karar aldıklarını açıkladı. Aydoğdu, "Salı günü çay ocağında bir kütüphane kuracağız. Kitap dolu raflarla çay ocağını donatacağız" dedi.
"Suruç'ta sıkmadık el bırakmayacağız"
Şanlıurfa'nın Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş, ilçede devam eden çalışmaları inceledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Kaymakam Güneş, "Suruç'ta sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağız" dedi.
8 ailenin sıkıntısını tek tek dinledi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan 8 ailenin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinledi.
Kandil akşamını İzmit'teki ailelerle geçirdi
Düzenli olarak vatandaşları ziyaret eden, onların dertlerine ortak olmayı bir borç bilen Kocaeli Vali Seddar Yavuz, üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan Regaip Kandili gecesinde devletin şefkatine ihtiyaç duyan ailelerle bir araya geldi.
13 aileyle hemhal oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte kimsesizlerin kimi olmak için çıktıkları bu yolda, on binlerce haneyi ziyaret edip, gönüllere dokunarak görev yaptığı her şehirde devletin sıcak elini halkın üzerinde hissettirmeye devam ediyor.
“Yüzleşmek için cesur olmalıyız”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Hilvan ile sürdürdü. İlçe yöneticilerine tavsiyelerde bulunan Vali Şıldak, “Yaptığınız çalışmaların karşılığını toplumda ölçün, sizi başarılı mı görüyorlar, başarısız mı görüyorlar? Bu gerçekle yüzleşme noktasında cesur olmamız lazım” dedi.
“Mevsim kış olsa da gönül ortamımızda bahar hakim”
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, kendisini sosyal medyadan çaya davet eden aileye misafir oldu. Vali Sarıibrahim, “Çay sizden muhabbet bizden” diyerek davete icabet etti.
‘Engel Tanımayan Empati Atölyesi’
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Niğde Belediyesi ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde Cumhuriyet Meydanında hazırlanan Empati Atölyesini ziyaret eden Vali Cahit Çelik, engelli vatandaşların yaşamlarında yaşadıkları zorlukların daha iyi anlaşılabilmesi için hazırlanan parkurları deneyimledi.
“Yan yana gönül gönüleyiz!”
Espiye ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Her caddesinde, her sokağında ayrı bir huzur var. Yan yana, gönül gönüleyiz! Muhabbetimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
Taksi durağında çay tadında sohbet
Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, taksi durağında taksicilerle çay tadında sohbet etti.
Vali esnafla tavla oynadı sonuç merak konusu oldu
Vatandaşlarla iç içe olmaya devam eden Bilecik Valisi Şefik Aygöl, bir esnafla tavla oynadı. Oyun sonucunun merak konusu olduğunu belirten Aygöl, "Muhabbetin kazananı biz olduk" dedi.
“İlçemize hoş geldiniz kaymakam abi”
Çorum Oğuzlar Kaymakamlığı’na atanan ve 9 Ekim’de görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Muhammed Turan’a, ilçenin çocukları ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.