Arama
Arama Sonuçları
"Sıfır Atık, örnek bir proje"
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen sıfır atık temalı “Atma Kazandır" sergisine katılan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, "Sıfır Atık Projesi, tüm vatandaşlarımızın, kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın sahip çıktığı, sonuçları itibariyle sadece ulusal anlamda değil uluslararası anlamda örnek olan bir projedir" dedi.
Garzan çayında bahar şenliği düzenlendi
Batman'ın Beşiri ilçesindeki Garzan çayında "Beşiri Gençliği Su Sporları İle Buluşuyor Bahar Şenliği" düzenlendi. İlk kez düzenlenen şenliğe katılan Kaymakam Muhammed Yılmaz, "Bu tür sportif faaliyetler ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacaktır" dedi.
Pirinç tarlasına tohum attı
Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü köyünü ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, çiftçiyle pirinç tarlasına tohum attı.
Düzce Bıçağı tescillendi
Çelik malzeme kullanılarak tasarlanan ve Düzce'ye özdeşleşmiş olan Düzce Bıçağı, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret belgesi ile tescillendi.
Kaymakam Sak, Kastamonu’ya damat oldu
Ankara'nın Haymana Kaymakamı Osman Sak, Kastamonu’da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Kastamonu'ya damat olan Kaymakam Sak'ın nikah şahitliğini de Kastamonu Valisi Meftun Dallı yaptı.
Kaymakam Günlü, şehit annelerini unutmadı
Diyarbakır Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleriyle bir araya geldi.
Ormana atılan çöpleri topladılar
Giresun'un Tirebolu ilçesinde "Orman Benim" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Kaymakam Dr. Muhammed Lütfi Kotan ve beraberindekiler, ormana atılan çöpleri topladı.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Şanlıurfa’da 23 Nisan coşkusu
Şanlıurfa Vali Hasan Şıldak, 23 Nisan kutlamalarına katıldı. Gün içerisinde temsili olarak makamını 4’üncü sınıf öğrencisi Muhammed Ali Denek’e devreden Vali Şıldak, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
Teravih namazında camileri dolduran çocuklara ödül
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Ramazan ayında teravih namazına giden çocuklar ödüllendirildi.
Traktör sürüp, ayçiçeği ekti
Batman Valisi Ekrem Canalp, 73 dönüm tarlada yağlık ayçiçeği ekimi etkinliğine katıldı. Traktörün direksiyonun başına geçen Vali Canalp, çiftçilerle birlikte ekim yaptı.
Teyzelerle Ramazan sohbeti
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, Ramazan ayında hane ziyaretlerine devam ediyor.
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
"Camilerimiz gençlerimizle cıvıl cıvıl oluyor"
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, Mama Camii’nde gerçekleştirilen ilimler atölyesi programına katıldı. Kaymakam Turan, "Bu kıymetli faaliyetle camilerimiz gençlerimizle cıvıl cıvıl oluyor" dedi.
Kayı Köyü’ndeki yaşlıların hayır duasını aldı
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, Kayı Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Berkay ve Yasin kardeşlerin videosunu paylaştı
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümünde gösteri yapan Berkay ve Yasin kardeşlerin videosunu paylaştı.
Valilik ve Büyükşehir iftarına Derikli vatandaşlardan yoğun ilgi
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Derik İlçesi Spor Salonunda düzenlenen İftar Programına vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.
Çevik kuvvet polislerini iftarda yalnız bırakmadı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.
Şehit çocuklarının tekvando heyecanına ortak oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, şehit Murat Yıldırım ve Muhammed Önek'in çocuklarının tekvando kuşak bağlama törenine katıldı.
Vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı
Balıkesir Susurluk Kaymakamlığı tarafından vatandaşlara 7 bin 500 fidan dağıtıldı. Dağıtım törenine katılan Kaymakam Muammer Köken, "Yeni ürünlerle vatandaşlarımızı tanıştırmak istiyoruz" dedi.
Harşit Savunması şehitleri minnetle yad edildi
Tarih sayfalarında 1. Dünya Savaşı'nın 2. Çanakkale Cephesi olarak da adlandırılan 1916-1918 yılları arasında Osmanlı Ordusu ile Çarlık Rusyası Ordusu arasında gerçekleşen Harşit Savunma Savaşları'nın 106. yılı sebebiyle Giresun Tirebolu Dumlupınar İlkokulu Salonu'nda anma programı gerçekleştirildi. Bu savunma savaşında şehit olan ecdad minnetle ve şükranla yad edildi.
Özel çocuklarla ebru yaptı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, “ÖNEM Projesi’’ kapsamında Süleyman Şah İlkokulu’nda düzenlenen ebru sanatı etkinliğine katılarak özel eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.
İlçenin girişine dut ağacı ekti
Konya Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Sağır, erozyonun önlenmesi için öğrencilerle birlikte ilçenin girişine dut ağacı ekti.
Belediye çalışanlarına yüzde 105 zam yaptı
Kars Belediyesi BELTAŞ Teknik Hizmetler A.Ş bünyesinde çalışan 567 personelini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalandı.
Muhammed Ali Yolal
Yusufeli Kaymakamı
Bingöl Fotoğrafçılar Maratonu birincisi
Bingöl Valiliği koordinasyonunda Bingöl Belediyesi, Bingöl TSO, Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü (BİFSAK) işbirliğiyle bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu sonuçları açıklandı.
Öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi
Batman Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Ulaş köyündeki okulu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Öztaş, onların istek ve taleplerini dinledi.
Buzla kaplı gölde Eskimo usulü balık tuttu
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, buz tutan Çıldır Gölü'nü ziyaret ederek, gölün vazgeçilmez aktiviteleri olan atlı kızak, kar motoru ve Eskimo usulü balık avcılığını deneyimledi.