Arama
Arama Sonuçları
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
AYM'den kaymakam adaylığı için kritik karar
Anayasa Mahkemesi, kaymakam adaylığına yönelik ikinci kritik kararını verdi.
"1800 aileye 178 bin koyun verdik"
Koyunculuk projesinin devam ettiğini ifade eden Van Valisi Ozan Balcı, "Proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık 1800 ailemize 178 bin koyun verdik" dedi.
"Sosyal medyanın esiri olmayın"
"Geleceğin Teknoloji Yıldızları Yetişiyor" adlı tiyatro gösterisini izleyen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Teknolojiyi bilinçli kullanmak, sosyal medya esiri olmamak, bol bol kitap okumak, araştırmak ve çevre sorunlarına duyarlı olmak çok önemli" dedi.
Anadolu’nun El-Hamrası yeniden ayağa kaldırıldı
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlandı.
Ana arı yetiştiriciliği kursiyerlerinden Vali Erol’a arıcı körüğü
Ordu Valisi Muammer Erol, Karapınar mahallesinde sürdürülen Ana Arı Yetiştiriciliği Kursu’nu ziyaret ederek, kurs çalışmalarını yerinde inceledi.
İçişleri Bakanlığı, bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere bin 608 sözleşmeli personel alacak.
Aspendos geleceğe miras bırakılıyor
Aspendos Geleceğe Miras Projesi Basın Lansmanı, dünyanın en önemli kültürel mirasları arasında yer alan Aspendos Antik Kenti’nde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi.
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu
Yıllar önce Elazığ Kovancılar Kaymakamı Selçuk Aslan’ın destekleriyle okula giden Sebila Çolak inşaat mühendisi oldu.
Gamze öğretmenin azmini tebrik etti
Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü Neriman Sargın Koçak, Almanca Öğretmeni Gamze Kılıç ve babası Burhan Kılıç, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti.
Ağaçlandırılınca yemyeşil olacak
Ankara Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, ağaçlandırma alanı olarak belirlenen alanda incelemelerde bulundu. Kaymakam Yılmaz, yemyeşil olacak alanla yapılacak çalışmaları denetledi.
Önce saha ziyareti sonra karar
Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ve uygulama Yönetmeliği kapsamında her ay gerçekleştirilen Toprak Koruma Kurulu Toplantısı, Ordu Valisi Muammer Erol’un başkanlığında yapıldı.
Birbirlerine verdikleri sözü yerine getirdiler
Hakkâri Fen Lise öğrencileri, Vali Ali Çelik’e verdikleri deneme sınavlarında net ortalamalarını 10 net artırma sözünü tuttu. Vali Çelik de öğrencilere verdiği sözü tutarak hepsine hediye verdi.
Geleceğin bilim insanları Antalya’da buluştu
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 31’inci Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni’ne katıldı. Geleceğin bilim insanlarına hitap eden Vali Şahin, “Sizler bizim gözbebeklerimizsiniz. Geleceğin o büyük Türkiye’sini de sizler inşa edeceksiniz” dedi.
Rize Şehir Hastanesi yükselmeye başlıyor
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, dolgu çalışmaları tamamlanarak üst yapı çalışmalarına başlanan Rize Şehir Hastanesi inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Bina yapmaya gelen Çin heyetinden anlamlı hediye
6 Şubat depremlerinden sonra bölgede depreme dayanıklı binalar yapmak için Türkiye'ye gelen Çinli iş insanları, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya'yı ziyaret etti. Çin heyeti, Kaymakam Çelikkaya’ya “Dürüst ve çalışkan insanlar başarının zirvesinde olacaktır“ yazılı yöresel bir hediye takdim etti.
“Küçük başla, büyük düşün”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, "Küçük başla, büyük düşün" sloganıyla TÜGVA bünyesinde geleceğin mühendisleri ve yazılımcılarının yetiştiği İcathane Sınıfı’nda öğrencilerle bir araya geldi.
Hak sahiplerine anahtarlarını verdi
Afyonkarahisar'ın Dinar Kaymakamı Kemal Duru, 4. Etap TOKİ Konutları için düzenlenen anahtar teslimi programına katıldı. Vatandaşlara anahtarlarını teslim eden Kaymakam Duru, "Sağlıkla, sevdiklerinizle mutlu bir şekilde yaşamanızı temenni ediyorum" dedi.
Yatırımcı firmalar tek tek belirlenecek
Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda projeler ve yatırım yapmakta istekli firmaların belirlenmesi gibi konular görüşüldü.
"Deprem konutları bu ay teslim edilecek"
Şanlıurfa Vali Hasan Şıldak, Haliliye ilçesine bağlı Gürpınar ve Yedikuyu mahallelerinde yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi. Vali Şıldak, "Deprem konutları ay sonu vatandaşlara teslim edilecek" dedi.
Vali Dağlı'dan İskilip OSB’ye 8,5 milyon liralık destek
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İskilip Kaymakamı Ramazan Polat ve İskilip Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD) Başkan Yardımcısı Fikret Kısar ile yaptığı görüşme sonrası İskilip OSB için 8,5 milyon lira aktarılması talimatını verdi.
"Safir tohumu ile verimli topraklarımız buluştu"
Şanlıurfa'nın Halfeti Kaymakamlığı kontrolünde 50 dekar alana Safir çeşidi olan aspir tohumu ekildi. Kaymakam Zikrullah Erdoğan, "Safir tohumu ile verimli topraklarımız buluştu" dedi.
ASELSANNET 19. kuruluş yıl dönümünü kutladı
Türkiye'de haberleşme, güvenlik sistemleri ve bilgi teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren, ASELSAN'ın iştiraki ASELSANNET'in kuruluşunun 19. yıl dönümü törenle kutlandı.
Batman sanayisini canlandırmak için rapor hazırlayacak
Babası Batman Rafinerisini inşa etti, oğlu petro-kimya, rafineri ve elektrik santrallerinin fizibilite çalışmalarını yapacak.
Öğrencilere akşam çayına gittiler
Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, Fen Lisesi pansiyonunda öğrencilerin akşam çayı davetine katıldı. Vali Aygöl, “Bilecik Fen Lisesi’ndeki yatılı kalan yavrularımız ve onları yalnız bırakmayan yatılı olmayan arkadaşlarının aileleriyle birlikte verimli güzel bir gece geçirdik” dedi.
Korucuların ihtiyaç ve taleplerini dinledi
Batman'ın Sason Kaymakamı Murat Mete, Derince Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı Sitripisu Korucu Noktası'nı ziyaret etti. Korucularla sohbet eden Kaymakam Mete, onların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
“Gayret onlardan inâyet Allah'tan”
Susurluk İmam Hatip Ortaokulu’ndan 3 öğrencinin hafızlık sevincini paylaşan Kaymakam Muammer Köken, “Sırada 20 öğrencimiz var. Gayret onlardan inâyet Allah’tan” dedi.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
Türkiye’nin en büyük barajını inceledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, dolgu hacmi bakımından Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise altıncı büyük barajı olan Atatürk Barajında incelemelerde bulundu.
İskilip OSB’ye Vali eli
Samsun valisi iken OSB’lere olan yoğun talebe cevap verebilmek adına yeni OSB’ler kazandırmak ve mevcut OSB’lerin alanlarını genişletmek için yoğun caba sarf eden Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İskilip OSB projesini de mercek altına aldı.