Arama
Arama Sonuçları
Öğretmenlerle kitap tahlili yaptı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Birecik’te eğitimle dolu bir gün
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, aylık olarak düzenlediği İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nı bu kez Birecik’te gerçekleştirdi. Eğitim alanındaki tüm konuların ele alındığı toplantıda Vali Şıldak, “Şanlıurfa’nın eğitim göstergelerinin yükseltilmesi ve iyileştirilmesi konusunda kararlıyız” dedi.
"Başımıza icat çıkaran mucitlerimizle gurur duyuyoruz"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Serdengeçti, "Çocuklarımızın zekice hazırladığı projelerine hayran kaldık. Başımıza icat çıkaran genç mucitlerimizle gurur duyuyoruz" dedi.
“Medya duyurmazsa sesimizi kimse duymaz”
Gaziantep, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve TİMBİR işbirliği ile düzenlenen Sivil Toplum Medya’ buluşmalarına ev sahipliği yaptı. Vali Kemal Çeber, “Biz ne kadar bağırırsak bağıralım medya duyurmazsa boş. Sesimizi kimse duymaz” dedi.
TİMBİR’e “Yılın Alkışı Hakeden Basın Projesi” Ödülü
Uluslararası Radyocular Birliği (IRU), kurucuları arasında www.miahaber.com.tr’nin de bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği'ni (TİMBİR) "Yılın Alkışı Hakeden Basın Projesi" ödülüne layık gördü.
“Vatandaş memnuniyeti olmazsa olmazımız”
İl, ilçe sağlık yöneticileri ile başhekimlerin hazır bulunduğu İl Sağlık Yatırım ve Hizmetleri değerlendirme toplantısı Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.
Yörük göçü yürüyüşüne katıldı
Isparta Valisi Aydın Baruş ve Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, 800 yıllık tarihi Pınar Pazarı’nda kurulan yörük çadırlarını ziyaret ederek, mehteran ve develerle gerçekleşen temsili yörük göçü yürüyüşüne katıldı.
“Erdoğan davamızın lideri, biz neferleriyiz”
Son günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında sıkıntılar olduğuna yönelik iddialar ortaya atılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan davamızın lideridir. Biz, davamızın neferleriyiz” dedi.
Tiyatro gösterileriyle öğrencilere ‘şehitlik’ ve ‘gazilik’ anlatılacak
Bolu Valiliği ile sivil toplum kuruluşları arasında iki proje için imza atıldı. "Ülkenin Görünmeyen Neferleri" projesi kapsamında tiyatro gösterileriyle öğrencilere şehitlik ve gazilik kavramlarının önemi anlatılacak. ‘Eğiticilerin Eğitimi" projesi ile de bağımlılıkla mücadele alanında görevli personel ve yöneticilere farkındalık eğitimi verilecek.
'Büyük bir fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarımıza minnettarız'
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Savcı Sayan, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut ve İl Protokol Üyeleri ile birlikte, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek görevi başındaki sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.