Arama
Arama Sonuçları
Çökmelerin olduğu Yusufeli T14 Tüneli, trafiğe kapatıldı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli T14 Tüneli’nin trafiğe kapatılması sonrası trafik akışının yönlendirildiği ve T14 tüneline alternatif olarak yapılan servis yolunda inceleme yaptı.
"Ardahan için UNESCO jeopark statüsü almak istiyoruz"
Ziyaret Deresi Kanyonu ile Kalecik Kalesi'ni gezen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan geneli için UNESCO jeopark statüsü almak istediklerini dile getirdi.
Zamantı Irmağı raftingcilerin gözdesi
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, turizm alanında başlatılan projeler kapsamında artık Zamantı Irmağında rafting turizminin başladığını belirtti.
Yolculuk süresini kısaltacak viyadük yakında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Viyadüğün önümüzdeki günlerde açılacağını ifade eden Vali Ünsal, "Yusufeli-Artvin karayolu 15,5 kilometre kısalacak ve yolculuk süresi 25 dakika azalacak" dedi.
Asırlık hamamdaki restorasyon çalışmalarını inceledi
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kapıkule Sınır Kapısı yolu üzerinde bulunan 600 yıllık Gazimihal Hamamı'nda başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.
Eğil’de turizm projesi başlıyor
Dicle kıyısında yer alan konumu ve coğrafi koşulları ile tarih boyunca önemli bir yerleşim yeri olan Diyarbakır Eğil’de, Eğil ve Dicle Nehri Çevre Düzenleme Projesi’nin lansmanı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Vali Ali İhsan Su ve Eğil Kaymakamı Volkan Hülür katılımıyla gerçekleşti.
Hizmetleriyle Cizrelilerin gönüllerini kazandı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde 1,5 yıldır görev yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, yaptığı hizmetler, ziyaretler ve samimi diyalogları ile vatandaşların gönlünü kazandı.
Tarihi köprüler güneş enerjisiyle ışıl ışıl olacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, tarihi köprülerde devam eden aydınlatma çalışmalarını inceledi. Köprülerin güneş enerjisiyle aydınlatılacağını belirten Vali Sezer, "Köprülerin tamamını aydınlatmayı hedefliyoruz" dedi.
Bingöl Fotoğrafçılar Maratonu birincisi
Bingöl Valiliği koordinasyonunda Bingöl Belediyesi, Bingöl TSO, Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Kulübü (BİFSAK) işbirliğiyle bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu sonuçları açıklandı.
Kar üstünde halay
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Hesarek Kayak Merkezi’nde halaya eşlik etti. Vali Usta, halay videosunu Vali Usta, “Fena değildim diye düşünüyorum” diyerek paylaştı.
600 yıllık hamam restore ediliyor
Edirne Valisi Yunus Sezer, Kapıkule Sınır Kapısı yolu üzerinde bulunan 600 yıllık Gazimihal Hamamı'nda başlatılan restorasyon çalışmalarını inceledi.
Yusufeli Viyadüğü, mart ayında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin birinci, dünyanın 5'inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı üzerine kurulan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde inceleme yaptı. Vali Ünsal, çalışmaların yüzde 95 bittiğini belirterek, viyadüğün mart ayında hizmete gireceğini ifade etti.
8 Ocak'ta kaybolan çiftçinin cesedi Dicle Nehri'nde bulundu
Diyarbakır Yenişehir ilçesi Hantepe Mahallesi'nde 8 Ocak tarihinde akrabasını ziyaret etmek için evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan çiftçi Abdurrezzak Kılıç’ın cenazesine ulaşıldı.
Türkiye'nin sakin şehri Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor
Türkiye'nin 'Cittaslow' yani sakin şehirleri arasında yer alan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Fırat Nehri kenarında yer alan Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor.
Restore edilen asırlık köprüde inceleme
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Avanos ilçesinde bulunan ve restore edilen 123 yıllık tarihi taş köprü çalışmalarını inceledi.
Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun
Iğdır'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümü törenlerle kutlandı. Törenlere katılan Vali Ercan Turan, "Aras Nehri’nin kıyısında bir güneş gibi doğan Iğdır'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yılı kutlu olsun" dedi.
Sınırda yer alan tarihi yapı: Karakale "Bu değerlerimizi korumalıyız"
Türkiye ile Ermenistan sınırında bulunan asırlık Karakale'yi ziyaret eden Iğdır Valisi Ercan Turan, "Binlerce yıllık bir tarihe şahitlik eden bu değerlerimizi korumalıyız" dedi.
Türkiye’nin en büyük barajını inceledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, dolgu hacmi bakımından Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise altıncı büyük barajı olan Atatürk Barajında incelemelerde bulundu.
“Hakkâri Benim Sevdam” şiirini okudu
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkari’nin Sesi Radyosunda canlı yayınlanan Gazeteci-Yazar ve Hakkâri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş’ın programının konuğu oldu.
Erzincan Valisi rafting yaptı
Karasu Nehrinde rafting yapan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yıllar önce aynı sularda rafting yapan Eski Erzincan Valisi Vali Recep Yazıcıoğlu’nu hatırlattı.
Takoran Vadisi'nde tekne turu
Siverek ilçesine yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Takoran Vadisi’nde tekne turu yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yerli ve yabancı turistleri bu vadiyi görmeye davet etti.
Yusufeli Barajı'na hayran kaldı
Artvin Valisi olarak dün göreve başlayan Vali Cengiz Ünsal, alt yapı alanında Türkiye Yüzyılı’nın sembol projelerinden olan Yusufeli Barajını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
“Iğdır’a hizmet edecek olmaktan büyük bir onur duyuyorum”
Zeytinburnu Kaymakamı iken Iğdır Valiliği’ne atanan Ercan Turan görevine başladı. Vali Turan, “Üç ülkeye sınır olan serhat şehrimiz Iğdır’a hizmet edecek olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum” dedi.
38 ay görev yaptığı Ardahan’a veda etti
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 17.06.2020 tarihinden bu yana valiliğini yaptığı Ardahan’a veda etti.
Millet Bahçesindeki tarihi binalar restore ediliyor
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, kentte yapımı devam eden Millet Bahçesi sahasındaki tarihi tescilli binaların restorasyon çalışmalarını denetledi.
Cizre’nin hamarat kadınlarının el emekleri sergide
Şırnak Cizre’de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu “Hayat boyu Öğrenme Haftası” yılsonu sergisinde kursiyerler el emeği, göz nuru el işi çalışmalarını sergiledi.
Ölüme yüzmeyin!
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Duman, sıcaklıkların artması ile birlikte hâlâ Fırat Nehrinde serinlemek isteyenlerin olduğunu belirterek, “Belediyemize ait yüzme havuzu hizmetinizde, lütfen üzücü boğulma vakaları yaşanmaması için evlatlarımıza sahip çıkalım” uyarısında bulundu.
Çoruh nehrinde kaybolan şoför için yoğun mesai
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, 23.05.2023 tarihinde Artvin- Şavşat karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu aracıyla Çoruh nehrine düşen ve akıntıya kapılarak kaybolan sürücü Zübeyir Topal’ı bulmak için AFAD koordinesinde başlatılan arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Millet Bahçesi inşaatı yıl sonuna tamamlanacak
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, kentte yapımı devam eden Millet Bahçesi inşaatını denetledi.
Vali yardımcısı 2023 depreminin destanını yazdı
Güncel olayları büyük bir incelikle mısralara döken ve yazdığı şiirleri ilgiyle okunan Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısını 51 dörtlükte destana dönüştürdü.