Arama
Arama Sonuçları
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
‘Hoş geldin bebek’
Konya Çeltik Kaymakamı İbrahim Pelit, "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında hane ziyaretleri devam ediyor.
“Onlar bizim zenginliğimiz”
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen iftar programına katılarak Down sendromlu çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.
“Toyumuzu coşkuyla kutladık”
Baharın müjdecisi olarak nitelendirilen 'Nevruz Bayramı', tüm Türkiye'de olduğu gibi Ankara Çankaya’da da çeşitli ekinliklerle kutlandı.
Nevruz Bayramı kutlu olsun!
Bolu Valisi Erkan Kılıç, baharın müjdecisi Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (BAİBÜ) Kültür Merkezinde düzenlenen açık hava programına katıldı.
"Barış ve dostluk bayramıdır"
Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Ankara Valisi Vasip Şahin, "Baharın gelişini, doğanın uyanışını simgeleyen Nevruz, barış ve dostluk bayramı olarak Türk dünyası başta olmak üzere dünyanın her köşesinde asırlardır kutlanmaktadır" dedi.
"Nevruz bütün insanlığın bayramıdır"
Nevruz Kutlamaları ve Dünya Ormancılık Günü programlarına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, "Dirilişin tabiattaki karşılığı Nevruz Bayramı'mız kutlu olsun. Nevruz bütün insanlığın bayramıdır" dedi.
“Hudutta nöbet tutmak herkese nasip olmaz”
Iğdır Valisi Ercan Turan, yeni yıla vatan nöbetinde giren kahraman Mehmetçiklerin yeni yılını tebrik etti.
Şehit babası Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, Sinoplu şehit Hasan Yılmaz’ın babası, Kıbrıs Gazisi merhum Nurettin Yılmaz’ın cenaze törenine katıldı.
"2023 yılında yatırımlarımızı katlayacağız"
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 2022 yılının Nusaybin için yatırım yılı olduğunu, 2023 yılında ise yatırımların katlanacağını söyledi.
Vali ve kaymakam birlikte parke taşı döşedi
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı ile birlikte Nusaybin’deki yatırımları yerinde inceledi. Vali ve kaymakam birlikte parke taşı döşedi.
Köy sakinlerinin hatırını sordu
Çanakkale Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, Çakıroba, Seyvan ve Nevruz köyleri ziyaret ederek, köy sakinleri ile bir araya geldi.
Mesir Macunu Festivali’nde 3 yıllık hasret sona eriyor
Dünyanın Somut Olmayan Kültürel Mirası listesinde yer alan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali üç yıllık korona virüs engeli sonrasında yeniden düzenlenecek. Komite tarafından festivalin başlangıcı 26 Nisan olarak belirlenirken 30 Nisan Pazar günü gerçekleşecek saçım töreniyle festival sona erecek.
Kırıkkale'de Nevruz ateşi
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Bahşılı Kaymakamlığı tarafından organize edilen Nevruz Bayramı etkinliklerine katıldı. İlçede düzenlenen etkinliğe katılım ve ilgi yüksek oldu.
Hakkari Valisi İdris Akbıyık ateşin üzerinden atladı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen Nevruz Bayramı kutlamalarına katılarak ateşin üzerinden atladı.