Arama
Arama Sonuçları
Vatandaşın derdini dinledi talimat verdi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, “Halk Günü” toplantılarında vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Vatandaşın derdini dinleyen Vali Aslan, çözüm için de ilgili birimlere talimat verdi.
Vali Yardımcısı Topcu’nun baba acısı
Bartın Vali Yardımcısı Taşköprülü Zeynep Topcu'nun babası Musa Acar, son yolculuğuna uğurlandı.
“Kitap okudum yüzüm güldü”
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Ağdacı İlkokulu’nun Cumhuriyetin 100. Yılına ithafen yürüttüğü “Kitap Okudum Yüzüm Güldü” eTwinning projesinin “100. Yılda 100 Kitap” temalı resim sergisine katıldı.
Bartın Valisi, Afyonkarahisar Valisi’nden kız istedi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Afyon’da nişan törenine katıldı. Bartın Valisi Arslan’ın yakın çalışma ekibinden Polis Memuru Adnan Verim ve Afyonkarahisarlı Özge Özarı çiftinin nişan merasimine iki kadın vali şahitlik etti.
Vatandaşların sorunlarını bizzat dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, halk gününde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini bizzat dinledi. Talepleri not alan Vali Arslan, ilgili birimlere talimat verdi.
"Yürekleri sevgi dolu kardeşlerimizin yanlarındayız"
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Vali Arslan, "Yürekleri sevgi dolu, masumiyetin ve iyiliğin timsali down sendromlu kardeşlerimizin sadece bir gün değil her zaman yanlarındayız" dedi.
"Hayatın her anını güzelleştiriyorlar"
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın Kadın Mesleki Eğitim ve Beceri Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Arslan, hayatın her anını güzelleştiren kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
4 derslikli anaokulu için protokol imzalandı
Bartın Valiliği koordinesinde Geriş köyünde yapılacak olan 4 derslikli anaokulu için protokol imzalandı. Protokolü imzalayan Vali Dr. Nurtaç Arslan, eğitime verdikleri destekten dolayı hayırseverlere teşekkür etti.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
“Şehitlerimiz asla unutulmayacak”
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 15 Temmuz Şehidi Mustafa Yaman’ın Esentepe Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehit için dua eden Vali Arslan, “Şehitlerimiz asla unutulmayacak” dedi.
Sorunları dinleyip, talimat verdi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 2024 yılının ilk Halk Günü Toplantısı'nı yaptı. Vali Aslan, vatandaşların taleplerini tek tek dinleyip, ilgili birimlere talimat verdi.
Mülki idare ailesinin kadın valileri bir arada
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da gerçekleştirilen Valiler Toplantısı’nda mülki idare ailesinin 3 kadın valisi ile bir araya geldi.
İstiridye mantarı hasadı yaptı
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Sütlüce köyünde İstiridye Mantarı hasadı yaptı. Vali Arslan, üreticilere desteklerinin süreceğini söyledi.
Köy sakinleriyle defne topladı
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Topluca Köyü’nde defne hasadına katıldı. 4 binin üzerinde vatandaşın geçimini defneden sağladığını belirten Vali Arslan, köy sakinleriyle defne yaprağı topladı.
Özel şampiyona tebrik
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası'nda 100 metre ve 200 metre erkekler mozaik kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan özel sporcu Arda Yirmibeş’i tebrik etti.
Öğrencilerle buluştu
Okul ziyaretlerine devam eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Arslan, anasınıfı öğrencilerinin etkinliklerini de izledi.
En yüksek gerçekleştirme ödülü
Bartın, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında “En Yüksek Gerçekleştirme” yapan il ödülüne sahip oldu.
Mahallelerin sorunlarını mahalleliden dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, asayiş, eğitim, sağlık ve altyapı konuları başta olmak üzere mahallelerdeki sorun ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Vali Arslan: Her adımda yanlarındayız
Özel gereksinimli vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, "Onların hayatlarını kolaylaştıracak ve yaşama sevinçlerini artıracak her adımda yanlarındayız" dedi.
“Mutlu olacağınız mesleği seçin”
Bartın Üniversitesi öğrencileriyle mesleki tecrübe ve deneyimlerini paylaşan Vali Nurtaç Arslan, gençlere hedef koymalarını ve yeteneklerine uygun mutlu olacakları mesleği seçmelerini tavsiye etti.
Telefonu bıraktı, çocuklarıyla kitap okudu
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, çocukları ile birlikte kitap okuyarak Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı "Telefonumu bırakıyorum, kitabımı okuyorum’ projesine destek verdi.
Şiddete dur demek için panoya el izi bıraktı
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Şiddete Karşı Dur De! El İzi” etkinliğine katıldı.
Bartın'da nehir suyu yükseldi, Vali inceleme yaptı
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, kentte etkili olan sağanak yağış sonrası 6 metre yükselen Bartın Irmağı alanında incelemelerde bulundu. Vali Arslan, "İlerleyen saatler için fazla yağış görülmüyor. Bu nedenle suyun daha fazla yükselmesini beklemiyoruz" dedi.
Muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi
Merkeze bağlı Orduyeri, Yıldız ve Karaçay mahalle muhtarlarını ziyaret eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, mahallelerdeki sorunlar ile vatandaşların taleplerini dinledi.
Valiye sıcak karşılama
Okulları ziyaret eden Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, öğrencilerle yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti. Öğrenciler ise Vali Arslan'a sarıldı.
43 madenci dualarla anıldı
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, geçen yıl 14 Ekim'de yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 43 madenci için düzenlenen anmaya katılarak, şehit madenciler için dua etti.
Vali Yavuz son yolculuğuna uğurlandı
Yakalandığı amansız hastalığa Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yenilerek hayatını kaybeden Eski Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz memleketi Safranbolu’da son yolculuğuna uğurlandı.
Gençleri ağırladı
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, "Anadoluyuz Biz" Projesi kapsamında Çankırı’dan Bartın’a gelen 44 genci misafir ederek, Bartın’dan güzel anılarla ayrılmalarını temenni etti.
Okul inşaatlarında son durumu yerinde gördü
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, deprem güçlendirme ve yapım çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.
Kurucaşile Kaymakamlığı’na Selim Eser, Beylikova’ya Kübra Eroğlu atandı
İçişleri Bakanlığı Bartın’ın Kurucaşile ilçesi kaymakamlığına Selim Eser’i, Eskişehir Beylikova Kaymakamlığına ise Kübra Eroğlu’nu görevlendirdi.