Arama
Arama Sonuçları
İlkokul öğrencisi, Vali Aslan'a gizli bir bilgi verdi
Mehmetçik İlkokulu'nu ziyaret eden Düzce Valisi Selçuk Aslan'a bir öğrenci önemli bir sırrını verdi. Vali Aslan'ın yanına gelen ve kulağına fısıldayan küçük öğrenci, herkesi tebessüm ettirdi.
Sağlık için yürüyenlere sertifika verdi
Muğla Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede, 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Yürüyüş sonunda Kaymakam Dede, sağlıklı bir yaşam için yürüyen öğrencilere de katılım sertifikası verdi.
Üniversiteli gençlere ilk ders validen
Dumlupınar Üniversitesi'nde 2024-2025 Akademik Yılının ilk dersini Kütahya Valisi Musa Işın verdi. Vali Işın, üniversiteli gençlere "Mülki İdareler" konusunu anlattı.
Hem yürüyüş yaptı hem Düzce'yi anlattı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Korugöl Tabiat Parkı'nda üniversite öğrencileriyle 6 kilometrelik bir yürüyüş yaptı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Aslan, parkur boyunca Düzce'yi anlattı.
Başarılı öğrenci ve öğretmenler BİGEP ile ödüllendirildi
BİGEP kapsamında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında başarı sağlayan öğrenci ve öğretmenler ödüllendirildi. Tören öncesi bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, geçen yıl uygulanmaya başlanan BİGEP’in bu yıl daha da genişletilerek yaygınlaştırılacağını kaydetti.
Üniversitenin güvenlik tedbirleri görüşüldü
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrenci ve akademisyenlerine güvenliği için birçok tedbir istişare edildi.
Gaziantep'i "Cıncık" gibi yaptılar
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Cıncık Gibi Gaziantep” Projesi kapsamında çocuklarla çöp topladı. Vali Çeber, "Bu şehri evlatlarımız, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle beraber Cıncık gibi Gaziantep yapacağız" dedi.
Eğitim hayatına adım atan öğrencileri yalnız bırakmadı
Iğdır Valisi Ercan Turan, Uyum Haftası kapsamında okula başlayan öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilere hediyeler veren Vali Turan, "Eğitim hayatına ilk adımlarını bugün atan öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.
YİMER, 15 bin 619 hayatın kurtarılmasını sağladı
Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER) 157’nin insan ticareti, aile içi şiddet ve göçmen kaçakçılığı da dahil olmak üzere çeşitli suçlardan mağdur olanlara yönelik acil yardım ve ihbar hattı olarak da hizmet verdiğini belirterek, faaliyete geçtiği günden bu yana 15 bin 619 kişinin, bu merkez aracılığıyla kurtarıldığını bildirdi.
Kaymakam Şeref Aydın'ı duygulandıran etkinlik
"Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesine katılan çocuklara bisiklet dağıtan Samsun'un Canik Kaymakamı Şeref Aydın, geçmiş günlerini yad etti. Ortaokul öğrencisiyken Eleşkirt Kaymakamı rahmetli Caner Yıldız’ın kendisine bisiklet hediye ettiğini anlatan Kaymakam Aydın, "Bu kare benim için o kadar anlamlı ki" dedi.
Öğrenciler, bu projeyle köy hayatını deneyimliyor
Erzincan Valiliği tarafından hayata geçirilen 'Köyümde Üç Gün' projesiyle lise öğrencileri, teknolojiden uzak köy hayatını deneyimliyor. Öğrencileri köyde ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, "İyilik gibi güzellikler de bulaşıcıdır. Bu kadar kısa bir sürede hemşehrilerimizle gençlerimiz arasında oluşan gönül bağını görünce çok mutlu olduk" dedi.
Başarılı olan öğrencilere ödül verdi
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, LGS'de ilk 10'e giren öğrencilere ödül verdi.
Hem vali hem veli olarak mezuniyet törenine katıldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, hem vali hem de oğlu Ahmet Tarık Çiftçi’nin velisi olarak Süheyla-Sıtkı Alp Fen ve Anadolu Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Vali Çiftçi, "Bir başarı varsa ardında çalışmak, çabalamak vardır, gayret vardır, emek vardır" dedi.
"4 milyon kitabı Van'a kazandırdık"
Kitap Van Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödül veren Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap okuma alışkanlığını çocuklarımıza kazandıralım istedik. Kitap okuma kültürünün yaygınlaşması için hep beraber çalıştık ve 4 milyon kitabı ilimize kazandırdık" dedi.
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
4 köyü ziyaret etti, sorunları yerinde dinledi
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçeye bağlı 4 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Güzel, onların sorunlarını, taleplerini dinledi.
Öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı
Özel Eğitim Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Van Valisi Ozan Balcı, işaret dili ile iletişim kurduğu öğrencilerle masa tenisi ve langırt oynadı.
Üstün zekalı çocuklar aranıyor
İstanbul Valisi Davut Gül, üstün zekalı çocuklar için düzenlenen çalıştaya katıldı. Vali Gül, "Üstün yetenekli çocukların bulunmasını ve en ileri seviyede eğitim almalarını istiyoruz" dedi.
Öğrencilerin sorularını cevapladı
Şanlıurfa Halfeti Anadolu Lisesi öğrencileri, yayınlanacak olan “Okurzade” dergisi için Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan ile röportaj yaptılar.
"Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir"
Şemdinli Hz. Ali Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Dünyadaki en büyük güzellik merhamettir. Allah içinizden merhameti, adaleti, ahlakı, sevgiyi hiç eksik etmesin" dedi.
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
Elbistan'da her mahalleye bir kütüphane yapılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, “Her Mahalleye Bir Kütüphane” projesi kapsamında Esentepe Mahalle Kütüphanesi'nin hizmet vermeye başladığını belirtti.
Van'da matematik dehaları yetiştiriliyor
Van Valisi Ozan Balcı, Türkiye’de ilk olan matematiği sevdirme projesi MATBİL’in kapanış törenine katıldı. Geleceğin matematikçilerinin yetiştirildiğini belirten Vali Balcı, "Proje devam ederse Van orta vadede matematikte Türkiye’de öncü olacak" dedi.
Kaymakam Korkutata, engellilerin eğlencesine eşlik etti
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kutlamalarında Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, engellilerin günlerini kutlayarak birlikte halay çekti.
Başarılı öğrencilere kitap ve bisiklet hediye etti
Van Valisi Ozan Balcı, bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere, kitap ve bisiklet hediye etti.
Şifa Projesi ile Sivas'ın ilçelerinde koruyucu sağlık hizmetleri artırılacak
Sivas Valiliği himayesinde ve Sağlık İl Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan, Şifa Projesi lansman programı, Şarkışla ilçesinde düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi.
"Kurallar konusunda ailenizi uyarın"
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Trafik Haftası dolayısıyla kurulan stantları gezdi. Öğrencilere trafik kurallarına uyulmasının öneminden bahseden Vali Aksoy, ailelerini de bu kurallara uymaları konusunda uyarmalarını söyledi.
"Güzelliklerle anılmaya devam edeceğiz"
Bir zamanlar terörün kol gezdiği Siirt’in Eruh ilçesi yurt içi ulusal yarışmalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
8. sınıf öğrencilerine moral verdi: “Başarılı olacağınıza inanıyorum”
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Liselere Geçiş Sistemi sınavı öncesinde, sınava hazırlanan 8. sınıf öğrencileriyle kariyer ve motivasyon söyleşisinde bir araya gelerek tecrübelerini aktardı.
Peygamber Efendimize mektup yazdılar
Ankara Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, "Peygamber Efendimize Mektup" Yarışması Ödül törenine katıldı. Kaymakam Tunç, "Çocuklarımızın göstermiş olduğu ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti" dedi.