Arama
Arama Sonuçları
"Afetlerde gönüllülük sistemi çok önemli"
HAKUT Derneği'nde eğitimini başarı ile tamamlayan 28 gönüllü vatandaşa belgelerini veren Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Ülkemizde yaşanan afetler, gönüllülük sisteminin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu göstermiştir" dedi.
Hekimhan Kaymakamı'ndan veda ziyaretleri
İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek Dil Eğitimi ve Yurt Dışı programına katılacak olan Malatya Hekimhan Kaymakamı Mücahit Zıvlak, veda ziyaretlerine başladı.
“Suruç’ta da güvenlik ve huzurun sağlanması için çalışmaları yakından takip ediyoruz”
İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte Suruç'ta temaslarda bulundu.
Paylaştıkça bereketlenen sofra
Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar sofrasına katıldı.
Manisa için turizm master planı hazırlanacak
Manisa Valisi Enver Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. İlde yapılan çalışmaları anlatan Vali Ünlü, Turizm Master Planı hazırlayacaklarını ve Turizm Alt Yapı Birliği kuracaklarını söyledi. Ünlü, “Spil Dağına olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
"Hizmette aksama yaşanmamalı"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerinin beşinci durağı için Ceylanpınar’daydı. Kaymakam Emrah Uzun ve kurum amirleri ile bir araya gelen Vali Şıldak, "Ceylanpınar, Şanlıurfa’nın önemli ilçeleri arasında yer alıyor. Her alanda kamu hizmetlerinde aksama yaşanmaksızın sürdürülmesi gerekiyor" dedi.
‘Yüreğimdesin Filistin’
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan; Akdeniz Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Kent Konseyi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şube Başkanlığı iş birliği ve koordinasyonunda düzenlenen “Yüreğimdesin Filistin” konulu liselerarası düzenlenen resim ve şiir yarışmasının ödül törenine katıldı.
Kadına karşı şiddetle mücadele semineri Ordu’da yapıldı
İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığı tarafından Ordu Valiliği'nin ev sahipliğinde Kadına Karşı Şiddet İle Mücadele Semineri'nin ilki Ordu’da yapıldı. Seminere Vali Muammer Erol da katıldı.
"Hepimiz hayatın içinde bir engelli adayıyız"
Dünya Engelliler Günü programında konuşan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "Hepimiz hiçbir istisna olmadan hayatın içinde bir engelli adayıyız" diyerek, herkesin empati yapması gerektiğini vurguladı.
Denetimler üst seviyede olacak
Geniş bir yol ağına sahip Balıkesir’de kış aylarında yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı alınacak tedbirleri masaya yatıran Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, denetim ve kontrollerin üst seviyede olmasını istedi.
Öğretmenlerin eğitim seminerine katıldı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, BİL-EN Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı çerçevesinde gerçekleştirilen ve Merkez ilçelerindeki 41 rehber öğretmenin yer aldığı “Öğrencinin Kendini Tanıması ve Hedef Belirlemesi ile Yeteneklerini Keşfetme” seminerine katıldı.
"Bizlere yıllarca emek verdiniz"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Pehlivan, "Bize, yıllarca emek verdiniz, alın teri döktünüz ve size emanet edilen ana kuzularını vatanımız, milletimiz, devletimiz, bugünümüz ve geleceğimiz için en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştınız, yetiştirdiniz" dedi.
“Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor”
Eğitim yöneticileriyle bir araya gelen ve bir seferberlik havası içinde çalışılmasını isteyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Şanlıurfa’ya bu elbise artık dar geliyor. Büyük düşüneceğiz, daha derin ufuk çizgisine odaklanacağız ve hep birlikte eğitim alanında çıtayı yükselteceğiz” dedi.
Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 86. yılı kutlandı
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Elazığ'a gelişinin 86. yıl dönümü dolayısıyla tören yapıldı.
Gençlerin beklentilerini dinledi
Mardin'in Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Çevik, ilçede yaşayan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Çevik, gençlerin düşüncelerini, beklentilerini ve projelerini dinledi.
“Vali olarak kendimi eğitime adadım”
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Sene Başı Toplantısına katılan Vali Hasan Şıldak,” Eğitimle yatıp eğitimle kalkacağız” dedi.
Halk oyunları şampiyonlarına pasta kesti
Isparta Valisi Aydın Baruş, halkoyunları yarışmasında Isparta’yı temsil eden ve Akdeniz Bölge Şampiyonu olan ekibe madalya takarak, yaş pasta kesti.
Çorum Valisi Dağlı’dan Osmancık çıkarması
Osmancık ilçesini ziyaret ederek gün boyu inceleme ve ziyaretlerde bulanan Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’dan brifing aldı.
“Gündemimizden düzensiz göçü, illegal grupları, zararlı madde ve dilenci meselelerini çıkaracağız”
İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. İncelemelerde Vali Gül’e Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç eşlik etti.
“Yılın belirli günlerinde değil, her gün engeli olan vatandaşlarımızın yanındayız”
Tüm dünyada engellilerin topluma kazandırılması ve haklarının diğer insanlarla eşit ölçüde sağlanması, toplumlarda engelli kişilerin güçlendirilmesi amacı ile Birleşmiş Milletlere bağlı 156 ülkede 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Dünya Engelliler Haftası” münasebetiyle Ordu Valiliğince bir yemek programı düzenlendi.
Vali amcayla neşe dolu iftar
Toplumun birçok kesimine dokunduğu projeleri, çalışmaları, ziyaretleri ve programlarıyla Balıkesirlilerin gönüllerine hitap eden Vali Hasan Şıldak, Ramazan ayının coşkusuna çocuk neşesini katan programla devam etti.
Vali bölgede, eşi Kocaeli’nde depremzedelerin yaralarını sarıyor
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Koordinatör Vali olarak 45 gündür Kahramanmaraş’ta çalışırken eşi Selda Yavuz da depremden etkilenen illerden Kocaeli’ne gelen depremzedelere yardım etmek için gayret ediyor.
Deprem bölgesinde binlerce vatandaşa sıcak yemek
Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, Hatay İskenderun ve Malatya Doğanşehir'de binlerce vatandaşa sıcak yemek çıkaran ekibi ziyaret etti.
“Afetzedelerin tüm ihtiyaçlarıyla ilgileniyoruz”
Giresun Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, Giresun’a gelen depremzede aileleri misafir edildikleri otelde ziyaret etti.
40 bin depremzede Antalya’ya yerleşti
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya’da misafir olan depremzede vatandaşlarla buluşarak acil ihtiyaçları konusunda taleplerini dinledi.
Yolda kalan sürücülere çorba ikramı
Ankara-Konya kara yolunda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbir amaçlı durdurulan sürücü ve yolculara Kulu Kaymakamlığı ve Kulu Belediyesi tarafından sıcak çorba ikramında bulunuldu.
Proje ve yatırımlar hız kesmeden devam edecek
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, düzenlediği basın toplantısında 2022 yılını değerlendirdi.
Necmettin öğretmenin ismi şehit edildiği Tunceli’de yaşayacak
Tunceli'de, PKK'lı teröristlerce kaçırılıp, şehit edilen 8 aylık sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın (23) ismi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Tunceli Öğretmenevi’ne verildi.
Yaşlılar için moral gecesi düzenledi
Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, Hakkari Belediyesince uygulanan Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında yaşlılar için düzenlenen "Çınarlarımıza moral ve motivasyon gecesi" etkinliğine katıldı.
'Cenab-ı Hak hayırla anılmayı nasip etsin!'
5 yıl yürüttüğü Üsküdar Kaymakamlığı’ndan Hatay İskenderun Kaymakamlığı’na atanan Murat Sefa Demiryürek, 29 Ağustos’ta başladığı yeni görevi için, “Görev yaptığım diğer yerlerde olduğu gibi İskenderun’da da duam odur ki; Cenab-ı Hak hayırlı hizmetler yapmayı ve hayırla anılmayı nasip etsin” dedi.