Arama
Arama Sonuçları
Bursa'nın kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, şehirde coşkuyla kutlandı.
"Diyarbakır annelerinin ızdırabını anlatan bir proje"
Çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin dramını anlatan ‘Sesler ve Yüzler’ filminin gösterimine katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Evlatları dağa kaçırılan ailelerin dertlerini, ızdırabını dile getirmiş. Toplumsal duyarlılık oluşturacak bir proje" dedi.
Eski Vali Öztürk'ten çarpıcı ve düşündürücü bir yazı
Emekli Vali Orhan Öztürk, "Hayvanın insanlığı ve insanın hayvanlığına dair" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Çarpıcı ve düşündürücü ifadelerin yer aldığı yazıda, önemli anekdotlar da yer aldı.
"Trafikte kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım"
Kavak-Merzifon kara yolunda inceleme yapan Samsun Valisi Orhan Tavlı, trafik kurallarına dikkat çekti. Vali Tavlı, "Lütfen trafikte sorumluluk alalım, kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım" dedi.
5 milyon bütçeli şenlikte kamu kaynağı kullanılmadı
Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği’nde ata sporları, gelenek ve göreneklerin temsil edildiği etkinliklerde büyük coşku yaşandı. 5 milyon bütçesi olan ve kamu kaynağı kullanılmadan gerçekleştirilen şenlikte Ertuğrul Gazi ve atalarımız anıldı.
Vali Şıldak, yunus timleri ve bekçilerle buluştu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Motosikletli Polis Timleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle bir araya geldi.
Kaymakam Karakaş, 35 yıllık makam şoförüne teşekkür etti
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, 35 senedir Kaymakamlık Makam şoförü olarak hizmet eden ve emekliye ayrılan Talip Dilak'a teşekkür etti.
Vali Demirtaş, Emniyet Genel Müdürü oldu
Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
Vali Özkan'dan TİMBİR'e teşekkür
İMEF ve TİMBİR tarafından düzenlenen Sivil Toplum Medya Buluşmaları için Konya'ya giden TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, MİA Haber İmtiyaz Sahibi Cengiz Aksan ve İtibar Enstitüsü Başkanı Orhan Samast, Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Vali Özkan, Sivil Toplum Kuruluşları ile medya iletişiminin güçlendirilmesine katkı sağlayan TİMBİR'e teşekkür etti.
Terörden temizlenen bölgede güneşin doğuşunu izlediler
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Karlıova Kaymakamı Tufan Bağır Gilan ve beraberindekiler, terörden temizlenen 3 bin 250 rakımlı Kale tepesinde güneşin doğuşunu izledi.
Kaymakam, üreticilerle birlikte ayçiçeği hasat etti
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ayçiçeği hasadına katılarak, bereketli bir sezon diledi.
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
Parkta vakit geçiren vatandaşlarla sohbet etti
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçedeki parkları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.
Piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Hilvan Kent Parkı’nda piknik yapan vatandaşların hem sıcak çayını içti hem de onlarla sohbet etti.
Vali Yardımcısı Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne atandı
Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Bişkek Büyükelçiliği'ne İçişleri Müşaviri olarak atandı.
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, Tokat Valisi oldu
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile boş kalan Tokat Valiliği koltuğuna Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. Vali Köklü, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ‘ya şahsıma tevdi ettikleri bu onurlu görev için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Kaymakam, çalışmalar için sahada keşif yaptı
Ağrı'nın Diyadin Kaymakamı Mustafa Karali, 5 köyü ziyaret ederek, köylerde yapılacak çalışmalarla ilgili sahada keşif yaptı.
"Yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız"
Samsun Valisi Orhan Tavlı, Terme ilçesinde etkili olan sağanağın ardından bölgede inceleme yaptı. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Tavlı, "Devletimiz tüm imkanlarıyla yağıştan etkilenen vatandaşlarımızın yanında" dedi.
Şehidin oğluna Samsunspor forması hediye etti
Samsun Valisi Orhan Tavlı, şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in oğlu Umut'un doğum gününü kutladı. Vali Tavlı, Umut'a üstünde adının yazdığı Samsunspor forması hediye etti.
"Hain emellerine ulaşamayacaklar"
Mardin'in Ömerli ilçesinde 37 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 16'sı çocuk, 6'sı kadın 30 kişi için anma töreni yapıldı. Törene katılan Vali Tuncay Akkoyun, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza verdiğimiz müddetçe Allah’ın izniyle hiçbir güç, hiçbir bölücü terör örgütü hain emellerine ulaşamayacak" dedi.
"Toprağımıza sahip çıkalım, anız yakmayalım"
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yangın haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Valiler ve kaymakamlar da vatandaşları bir kez daha uyararak, anız yakılmaması çağrısında bulundu.
Samsun'da 17 noktada denize girmek yasak
Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Suda Boğulma Olaylarının Önlenmesi Toplantısı yapıldı. Vali Tavlı, "204 km’lik Samsun kıyı şeridinde 2024 yılında toplam 20 km’lik 10 adet yüzme alanı, 46 km’lik 17 adet denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu alan belirlenmiştir" dedi.
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
Ağrı Dağı'ndaki meteor çukuru turizme kazandırılacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, Ağrı Dağı'ndaki Korhan Meteor Çukuru'nun turizme kazandırılacağını ifade ederek, "Doğal bir oluşum, belki 1 milyon yıl önce oluştu ama hala etkileri, etraftaki kayaç yapıları izlerini taşıyor. Burası merak edilen bir nokta" dedi.
Terörden temizlenen Korhan Yaylası turizm merkezi olacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası bölgesinde yol çalışmalarının yapılacağını belirterek, "Bölgeyi hem turizm merkezi hem de hayvancılığın yapılacağı bir nokta haline getireceğiz" dedi.
Kütahya'da trafik akışı daha güvenli hale getiriliyor
Ulaşım yatırımlarını yerinde inceleyen Kütahya Valisi Musa Işın, "Kütahya-3'üncü Bölge Hududu Yolu Kütahya girişi köprü kavşağı düzenleme çalışmaları sürüyor. Projelerin tamamlanmasıyla trafik akışı daha güvenli olacak" dedi.
Terörden temizlenen yaylarda artık çocuk sesleri yükseliyor
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Korhan Yaylası'nı ziyaret etti. Yaylada oynayan çocuklar, Vali Turan'ı asker selamıyla karşıladı.
Samsun yöneticilerinden, Vali Aksoy'a ahde vefa
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Lojistik Köyü yoluna 'Vali Hüseyin Aksoy Bulvarı' adının verilmesi üzerine Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya ve Samsun yöneticilerine teşekkür etti.
Elbistan'da her mahalleye bir kütüphane yapılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, “Her Mahalleye Bir Kütüphane” projesi kapsamında Esentepe Mahalle Kütüphanesi'nin hizmet vermeye başladığını belirtti.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.