Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerin başarısı, mutluluğumuzu zirveye taşıdı"
LGS ile 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında önemli başarılara imza atan öğrencilerle bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı, "LGS’de ve bursluluk sınavlarından gelen toplamda 10 Türkiye derecesi mutluluğumuzu zirveye taşıdı" dedi.
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
"Öğrencilerin başarıları göğsümüzü kabarttı"
Giresun Bilim Fuarları Festivali'nin açılışına katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerin elde ettiği başarıları gurur verici, göğsümüz kabardı" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
Validen 'dijital bağımlılığa' karşı 'spor' önerisi
"Okullar Sporla Daha Da Güzel” projesinin tanıtım lansmanına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çağımızın hastalığı dijital bağımlılığa karşı sporun önemine vurgu yaparak, öğrencilere "spor yapın" tavsiyesinde bulundu.
"En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır"
Hayırseverler tarafından yaptırılan okulun açılısına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır' anlayışıyla ilimizde eğitime büyük önem veriyoruz" dedi.
"Sizlerin derdini çözmeye gayret ediyoruz"
Engelliler Haftası programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Engelli çocuklar ve ailelerinin sıkıntılarını biliyoruz, sizlerin her zaman yanındayız. Derdinizi çözmeye gayret ediyoruz" dedi.
Van'da matematik dehaları yetiştiriliyor
Van Valisi Ozan Balcı, Türkiye’de ilk olan matematiği sevdirme projesi MATBİL’in kapanış törenine katıldı. Geleceğin matematikçilerinin yetiştirildiğini belirten Vali Balcı, "Proje devam ederse Van orta vadede matematikte Türkiye’de öncü olacak" dedi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
8. sınıf öğrencilerine moral verdi: “Başarılı olacağınıza inanıyorum”
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Liselere Geçiş Sistemi sınavı öncesinde, sınava hazırlanan 8. sınıf öğrencileriyle kariyer ve motivasyon söyleşisinde bir araya gelerek tecrübelerini aktardı.
Öğretmenlerle kitap tahlili yaptı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Bugün günlerden Kümbetli Köyü
Kars Valisi Ziya Polat, her hafta yaptığı köy ve okul ziyaretlerine devam ediyor.
"Eğitim yatırımları, ekonomik yatırımların çok ötesinde"
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, TİHCAD tarafından Ballı Köyü İlkokul ve Ortaokulu için güzel bir sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiğini belirterek, eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti.
Peygamber Efendimize mektup yazdılar
Ankara Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, "Peygamber Efendimize Mektup" Yarışması Ödül törenine katıldı. Kaymakam Tunç, "Çocuklarımızın göstermiş olduğu ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti" dedi.
Çocuklarla yöresel oyun oynadı
"Bilecik'te Oynanan Geleneksel Oyunlar" programına katılan Vali Şefik Aygöl, çocuklarla Bilecik'e özgü köy göçtü, gelme top, aşıkcık ve mokacık oyunlarını oynadı.
Çocukların 23 Nisan mutluluğunu paylaştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Çankırı’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Hakkari’nin gurur günü kutlandı
Hakkari’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü törenle kutlandı.
Vali Özarslan'dan Eren'e org sözü
Öğrencilere "melodika" hediye eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, melodika ile 'Ali Cabbar' şarkısını çalan Eren'e org sözü verdi.
Şanlıurfa’da 20 okul inşaatı daha başlayacak
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, cumartesi programını inşaat çalışmaları devam eden okulları inceleyerek tamamladı. Gün boyu üç farklı ilçede okul inşaatlarını inceleyen Vali Şıldak, “Fiziki iyileştirmede hedefimiz tekli eğitime geçerek dersliklerdeki öğrenci sayısını makul düzeylere çekmektir” dedi.
Koyun yetiştiren kadın üreticiyi tebrik etti
Köy ziyaretlerine devam eden Kars Valisi Ziya Polat, Subatan Köyü’ne misafir oldu. Cuma Namazını köy sakinleriyle birlikte kılan Vali Polat, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
"Bizler öğretmenlerimizin hizmetindeyiz"
Kabalı Ortaokulu öğretmenleriyle bir araya gelen Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Bizler öğretmenlerimizin hizmetindeyiz. Sizlere her bakımdan destek olacağız" dedi.
Öğrencilerle hala saha maçı yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Develi ilçesini ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek’in Develi İlçesindeki ilk durağı Develi Kaymakamlığı oldu.
Başarıya giden yol için nasihat verdi
Menderes İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, öğrencilerle sohbet etti. Vali Varol, bilgi ve başarıya giden yolda kendini en güzel şekilde hazırlamaları noktasında nasihatlerde bulundu.
Yeni haftaya okul ziyareti ile başladı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, haftaya Molla Gürani Ortaokulunu ziyaret ederek başladı. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, BİGEP çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Öğrencilerle top oynadı
Fatih Ortaokulu'nu ziyaret eden Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencilerle top oynadı.
İlçelerde kurtuluşun 106. yılı kutlandı
Ağrı'nın Hamur ve Patnos’un ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi.
Öğrencilerin okuduğu hatimlerin duasına katıldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, öğrencilerin okuduğu hatimlerin duasına katılarak, yapılan dualara ‘amin’ dedi.
Kitap kurtlarına belge verdi
Zonguldak Gökçebey Kaymakamı Adem Taşpınar, 1 yıl boyunca en çok kitap okuyan 3 öğrenciye kitap kurdu belgesi verdi.
"Okumadan geçen bir gün, yitirilmiş bir gündür”
Bayburt Aydıntepe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, 60. Kütüphane Haftası programına katıldı. Kaymakam Böçkün, "Okumadan geçen bir gün, yitirilmiş bir gündür” dedi.