Arama
Arama Sonuçları
"Erzincan'ın her köşesi ayrı birer doğal stüdyo"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, çekimlerine başlanan "Cinlerin Düğünü" isimli filmin setini ziyaret etti. Alanı gezen Vali Aydoğdu, "Erzincan'ın her bir köşesi ayrı birer doğal stüdyo" dedi.
İlkokul öğrencisi, Vali Aslan'a gizli bir bilgi verdi
Mehmetçik İlkokulu'nu ziyaret eden Düzce Valisi Selçuk Aslan'a bir öğrenci önemli bir sırrını verdi. Vali Aslan'ın yanına gelen ve kulağına fısıldayan küçük öğrenci, herkesi tebessüm ettirdi.
2 vali Kırık Tünelinde inceleme yaptı:
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Kırık Tünelinde inceleme yaptı. Vali Çiftçi ve Baydaş, tünel sayesinde Doğu Anadolu'nun Doğu Karadeniz'e bağlanacağını ve yolculuk sürelerinin kısalacağı belirttiler.
Üniversiteli gençlere ilk ders validen
Dumlupınar Üniversitesi'nde 2024-2025 Akademik Yılının ilk dersini Kütahya Valisi Musa Işın verdi. Vali Işın, üniversiteli gençlere "Mülki İdareler" konusunu anlattı.
Vali Kızılkaya: İşten artmaz dişten artar
Siirt Valiliği tarafından yapılan Asfalt Plenti ve Taş Kırma ve Eleme Tesisi inşaatında inceleme yapan Vali Kemal Kızılkaya, "İşten artmaz dişten artar... Kendi bütçe imkanlarımızla yüzde 70 seviyesine getirdiğimiz yol üretim tesisimiz sayesinde yapacağımız altyapı yatırımları ile Siirt’i geleceğe taşıyoruz" dedi.
"Pütürge'de muhteşem bir dönüşüm sağlanmış"
Malatya Valisi Seddar Yavuz, Pütürge ilçesinde devam eden ve tamamlanan inşaat çalışmalarını denetledi. Vali Yavuz, "Yöresel mimariye uygun muhteşem bir dönüşüm sağlanmıştır" dedi.
Önce brokoli topladı, sonra katmer servis etti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, tarlada üreticilerle birlikte brokoli topladı, ardından da kadınların hünerli elleriyle hazırladıkları katmeri üreticilere servis etti.
Vali Şıldak, çat kapı denetimlerine devam ediyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, habersiz bir şekilde Haliliye Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, eğitim uygulamalarını inceledi. Vali Şıldak, eğitimi her zaman öncelikli gündem olarak belirlediklerini ifade etti.
Artvin'e atanan Vali Ergün, göreve başladı
Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliği'ne atanan Vali Dr. Turan Ergün, görevine başladı. Vali Ergün, "Öncelikle ben ve çalışma arkadaşlarım makamda oturan insanlar olmayacak. Vatandaşın arasında köylerde, ilçelerde işlerini takip edecekler" dedi.
Öğrencilerle kitap okuyup, satranç oynadı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, ziyaret ettiği TOKİ İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Sıraya oturan Vali Aygöl, öğrencilerle birlikte kitap okudu, satranç oynadı ve etkinlik yaptı.
Bitlis'in yeni valisi hızlı başladı
Valiler Kararnamesi ile Bitlis'e atanan ve 26 Eylül'de göreve başlayan Vali Ahmet Karakaya, 4 günde sahada birçok noktayı ziyaret etti. İlçe ziyaretleri yapan ve kentte bulunan tarihi mekanları denetleyen Vali Karakaya, devam eden yol çalışmalarını da inceledi.
Minik tekvandocuların kuşaklarını bağladı
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, minik tekvandocularla bir araya geldi. Sporcularla sohbet eden Vali Aksoy, kuşak atlayan minik sporcuların yeni kuşaklarını bağladı.
230 personel yangını kontrol altına almak için çalışıyor
Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş, Banaz ilçesinde çıkan orman yangının etkisini azalttığını, sahada görevli 230 personelin yangını kontrol altına almak için çalıştığını belirtti.
İskambo pekmezi coğrafi işaret yolunda
Şirvan Ormanbağı köyündeki pekmez etkinliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, "İskambo pekmezi yıllık 90 ton üretim kapasitesine sahip olup, coğrafi işaret başvurusu tamamlanmak üzere" dedi.
Bin 500 yıllık Roma zırhı Gümüşhane'ye getirildi
Gümüşhane'de bulunan Roma Medeniyetine ait bin 500 yıllık zırh, 3 yıl süren titiz çalışmalarının ardından Gümüşhane Müzesi’ne getirildi. Vali Aydın Baruş, eserin müzede sergileneceğini belirtti.
Ahşaptan yapılan lojman inşaatında sona yaklaşıldı
Orman İşletme Müdürlüğü Lojman inşaatında inceleme yapan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Ahşaptan yapılan ve depreme son derece dayanıklı olan lojmanımız yıl sonuna kadar tamamlanmış olacak" dedi.
"Şeker fabrikası ilçemizin kalkınmasına katkı sağlıyor"
37. Dönem Şeker Pancarı Alım Kampanyasına katılan Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, "İlçemizde tarımın öncüsü ve tarıma dayalı ilk sanayi kuruluşlarından olan Türkşeker Erciş Şeker Fabrikası ilçemizin kalkınmasından büyük katkı sağlamaktadır" dedi.
Köylerdeki talepleri dinleyip, çalışmaları denetledi
Batman Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, bir günde 6 köyü ziyaret ederek, hem talepleri dinledi hem de çalışmaları denetledi.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
"Kum zambaklarına zarar vermenin cezası 387 bin lira"
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, koruma altındaki kum zambaklarının çiçek açması dolayısıyla Çıralı Sahili'nde inceleme yaptı. Kaymakam Solmaz, "Kum zambaklarına zarar vermenin cezası artırıldı, 387 bin liralık cezası var" dedi.
"Öğrencilerimizin güvenliği öncelikli konumuz"
Trafik Güvenliği Eğitimine katılan Malatya Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt, "Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları bizler için öncelikli bir konudur" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Kapanalan köyünü ziyaret eden ve vatandaşın derdini dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Devletimizin şefkat eli daima vatandaşlarımızın üzerinde olacaktır" dedi.
Vali Özarslan, doğalgaz boru hattının kaynağını yaptı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan-Boyabat doğalgaz boru hattının son bağlantı noktasının kaynağını yaptı. Vali Özarslan, "Durağan merkezindeki meskenlere 2 ay içinde gaz bağlantısı yapılıp ve doğalgaz kullanımına başlanacak" dedi.
"300 milyon liralık yatırım için son aşamaya geldik"
Şehit Mehmet Ali Kaya Kapalı Spor Sahasının açılışına katılan Hakkari Valisi Ali Çelik, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptığı ziyarette güzel müjdeler aldıklarını belirterek, "Yaklaşık 300 milyon liralık bir yatırımı Hakkari’ye kazandırmak için bir gayretimiz oldu ve son aşamaya geldi" dedi.
"Batman artık göç alan il konumuna geldi"
Batman Valisi Ekrem Canalp, kente yapılan yatırımlar sayesinde Batman'ın bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, "Batman artık göç veren bir ilden, göç alan il konumuna geldi" dedi.
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
Vali Özkan, Konya'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği'ne atanan Konya Valisi Vahdettin Özkan, törenle kente veda etti. Vali Özkan, "Konya’ya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti" dedi.
Vali Erkan Kılıç, Bolu'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliği atanan Bolu Valisi Erkan Kılıç, törenle kente veda etti.
"İHA'ların Kahramanmaraş'ta üretilmesi gibi hedeflerimiz var"
Uluslararası ve Liseler Arası İnsansız Hava Aracı Yarışmaları ödül töreninde konuşan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "İnsansız Hava Araçlarının (İHA) burada üretilmesi gibi hedeflerimiz var. Buna yönelik girişimlerimiz devam ediyor" dedi.
Tahir ARDAL
Gölpazarı Kaymakamı