Arama
Arama Sonuçları
Antalya’nın kalbine sıkı denetim
Antalya’nın kalbi Kaleiçi’nde polis ve zabıtalardan oluşan Hanutla Mücadele ve Etiket Denetimi ekipleri turistleri ve vatandaşları canından bezdiren hanutçulara göz açtırmıyor.
Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül, Kadirli’de toprağa verildi
Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde meydana gelen elim olayda Şehit olan Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül, Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde toprağa verildi.
1,5 milyon metreküp çamur çıkarıldı, 1 milyon daha çıkarılacak
Van Valisi Ozan Balcı, Van Gölü sahilinde dip çamuru temizliği yapılan bölgede inceleme yaparak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Özvan’dan bilgi aldı.
Salih Aydın
Sarız Kaymakamı
Belediye personeli ile tanıştı
Maden Kaymakamlığı’ndan Özalp Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilliğine atanan Rahmi Bulut, belediye personeli ile tanışarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İçişleri’nin genel müdürlüklerine 28 yeni atama
Bugün yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi’nde İçişleri Bakanlığı’nın birimlerine genel müdür veya başkan seviyesinde birim amiri ataması yapılmazken, genel müdür yardımcılıkları, daire başkanlığı ve şube müdürlüklerine 28 atama gerçekleştirildi.
Yaralı askere acil şifalar diledi
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 12.08.2023 tarihinde Pençe Kilit Harekâtı kapsamında Irak'ın kuzeyinde 1323 Rakım Tepe Üs bölgesinde kayalıktan düşerek yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Hamza Güller'i Kadirli'deki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Şiddetli yağmur ve dolu sele neden oldu
Van Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili M. Emin Nasır, etkili dolu ve yağmurdan etkilenen mahalleyi ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
“Sulu tarımla çiftçimizin üretimi artacak, yüzü gülecek”
Van Valisi Ozan Balcı başkanlığında, DSİ 17. Bölge Müdürlüğündeki toplantıda Van’a yapılan ve yapılacak olan sulama göletleri, taşkın koruma yatırımları ile hayvan içme suyu projeleri değerlendirildi.
Abdulkadir Çelik
Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı
Muhammed Emin Nasır
Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Adnan Çakıroğlu
Eski Çiğli Kaymakamı
Ferhat VARDAR
Beşikdüzü Kaymakamı
Mehmet Yıldız
Pursaklar Kaymakamı
Malatya Yeşilyurt'ta Yetim Koordinasyon Merkezi
Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt İlçesindeki yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine yönelik sosyal, kültürel, psikolojik ve eğitim hizmetlerinin verileceği Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı.