Arama
Arama Sonuçları
Koruma altındaki öğrencilerle kızak kaydı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, devlet koruması altındaki öğrencilerle kızak kaydı. Öğrencilerin neşesine ortak olan Vali Çifti, bu etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Sait Muhammed Bilgin
Eskil Kaymakamı
Palandöken’de kayak keyfi
Şehrin milli sporu olan kayak öğrenmeye başlayan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, aldığı ilk derslerin semeresini kısa sürede aldı. Vali Çiftçi, hocalarının nezaretinde Palandöken’de kayak keyfi yaşadı.
Erzurum, İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları’na hazır
Dünyanın saygın ve özel spor organizasyonlarından biri olan Deafiympic Oyunları, bu yıl Erzurum’da gerçekleştirilecek. Vali Mustafa Çiftçi, olimpiyatların 34 farklı ülkeden 800 sporcunun katılımıyla 2-12 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.
Kayak bilmeyen öğrenci kalmayacak
Erzurum'un Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, "Haydi Gençler Kayağa" projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Kaldırım, "Bu proje sayesinde kayak bilmeyen tüm öğrencilerimize kayak eğitimi veriyoruz" dedi.
Erzurum’un 5 asırlık geleneği ‘1001 Hatim’ başladı
Erzurum’da şehrin ve ülkenin afet ve belalardan korunması için yaklaşık 500 yıldır devam eden “1001 Hatim” geleneği dolayısıyla Pir Ali Baba Türbesi önünde bir program düzenlendi. Hafızların temsili olarak at üzerinde şehri dolaşıp Kur’an-ı Kerim okumasıyla başlayan program, İl Müftüsü Rüstem Can ve din görevlilerinin okuduğu dualarla devam etti.
Filistin için 800 bin TL toplandı
Erzurum Valiliği koordinatörlüğünde Filistin’e destek amacıyla kurulan Gazze’ye Yardım Çarşısı'na destek çığ gibi büyüdü ve 800 bin TL gelir elde edildi. Vali Mustafa Çiftçi, hayır çarşısına katkı sunanlara teşekkür etti.
"Kadınlar, burada meslek ediniyor"
ADEM-1’i ziyaret eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Çeşitli alanlarda beceri kurslarının yer aldığı ADEM'ler sayesinde kadınlarımız, meslek edinerek aile bütçelerine katkıda bulunma fırsatı elde ediyor" dedi.
Başkentte Erzurum rüzgârı esti
Erzurum Valiliği öncülüğünde, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Erzurum iktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) koordinasyonunda organize edilen ‘Ankara’da Erzurum Günleri’ Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam ediyor.
“Hâfız-ı Kur’an’ın alnından öpülür”
Genç hafızların icazet törenine katılan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, “Hâfız-ı Kur’an olanın, muhafızı Hz. Allah olur. Hâfız-ı Kur’an’ın alnından öpülür” diyerek icazet belgelerini verdi.
Vali Çiftçi'ye altın madalya
40'ıncı kez kan veren Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye, Kızılay Erzurum Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil tarafından altın madalya ve beratı takdim edildi.
Aşure lokması dağıttı
Erzurum Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, Hz. İmam Hüseyin Cemevi’nde vatandaşlara aşure lokması dağıttı.
Rahmi Bulut
Özalp Kaymakamı
Palandöken suni karlama ile hizmet veriyor
Sporcularla kayak yapan Erzurum Valisi Okay Memiş, "Doğada kar olmamakla birlikte kayak merkezlerimizde suni karlama olduğu için adeta 3-4 metre kar varmış gibi kayak yapmak mümkün" dedi.
At üstünde hatim
Erzurum'un yaklaşık 500 yıllık Kur'an okuma geleneği olan "1001 Hatim"ler başladı.
Vilayetler Evi müdürleri, 2023 hedeflerini görüştü
İçişleri Bakanlığı Vilayetler Birliği’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Vilayetler Evi (Ve Hotels) müdürleri Ankara’da bir araya geldi.
Yıllık ziyaretçi sayısı 1 milyonu aşan Erzurum, turizmde hedef yükseltti
Erzurum Valisi Okay Memiş, "1 milyon turist hedefimizi çoktan aştık. Artık 2-3 milyona doğru gidiyoruz. Yatak kapasitemizi artırdık. 4 yeni 5 yıldızlı otel açıldı" dedi.
Vilayetler Birliği kalitesinde otel konforu!
Vilayetler Birliği’ne ait ülke genelinde yayılan oteller zinciri VE Hotels, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan hizmetleriyle göz dolduruyor.
Şefik Aygöl
Bilecik Valisi
Mehmet YAVUZ
Bor Kaymakamı
Oğuzhan ÖZTÜRK
Sulusaray Kaymakam V.
Hamit GENÇ
Görele Kaymakamı
Mehmet Erdem AKBULUT
Üzümlü Kaymakamı