Arama
Arama Sonuçları
Şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yaklaşmakta olan Anneler Günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği programda aziz şehitlerin kıymetli anneleriyle bir araya gelerek hasbihal etti.
Rize Ankara’ya taşındı, ilk çay hasadı Ankara’da yapıldı
53 etkinlik, 1 milyon bardak çay ile Başkent’in dört bir yanı buram buram Rize kokmaya başladı! Başkente iz, gönüllerde Rize bırakacak tanıtım günleri coşkuyla başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ankara'da yaşayan herkesi Rize günlerine davet etti.
Kaymakam Can’a doğum günü sürprizi
Düzce Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can’a ailesi ve çalışma arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı.
Vali Akkoyun talimat verdi, Turizm Denetim Komisyonu kuruldu
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un talimatıyla kurulan Turizm Denetim Komisyonu, denetimlerine başladı.
Vali Çeber'den Ramazan'a sürpriz
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2. sınıf öğrencisi Ramazan Poyraz'a sürpriz yaparak onun doğum gününü kutladı.
Vali Çeber, pastanede katmer yaptı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medyadan aldığı davet üzerine ziyaret ettiği pastanede katmer yaptı.
Küçük hanımefendi valiyi okuluna uğurladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Manisa'da coşkuyla kutlandı.
Gölbaşı'nda yamaç paraşütü keyfi
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yamaç paraşütü etkinliği büyük ilgi gördü.
100. hane ziyareti anısına Havva teyzeyle pasta kesti
Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, ilçede gerçekleştirdiği 100. hane ziyareti anısına Havva teyzeyle pasta kesti.
Kıbrıs gazisi emekli albaya doğum günü sürprizi
Balıkesir Marmara Kaymakamı Elif Çelik, ilçede ikamet eden Kıbrıs Gazisi Emekli Albay Önder Esin’in doğum gününü kutladı.
Özel misafirlerini ağırladı
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Saylakkaya Ortaokulu'nda eğitim gören özel öğrenciler, Kaymakam Zikrullah Erdoğan'ın ev sahipliğinde unutulmaz bir gün yaşadı.
"Yürekleri sevgi dolu kardeşlerimizin yanlarındayız"
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Vali Arslan, "Yürekleri sevgi dolu, masumiyetin ve iyiliğin timsali down sendromlu kardeşlerimizin sadece bir gün değil her zaman yanlarındayız" dedi.
Huzurevi sakinleriyle iftar
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında 75. Yıl Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Kendisini okula davet eden Ayşenur'a sürpriz yaptı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kendisini okuluna davet eden Ayşenur Karaca'nın davetini geri çevirmedi. Küçük kızın doğum gününe denk gelen ziyarette Vali Aygöl, Ayşenur'a güzel bir sürpriz yaptı.
"Bir çocuğun en büyük ihtiyacı; sevgi ve anlayıştır"
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, devlet koruması altında kalan çocukların hazırladığı etkinliğe katıldı. Vali Çiftçi, "Bir çocuğun en büyük ihtiyacı; sevgi ve anlayıştır" dedi.
Dilay’ın 6. yaş mutluluğuna ortak oldu
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Akdoğan ailesini ziyaret etti.
Naz’ı doğum gününde yalnız bırakmadılar
Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Nazlı Aygöl, Bozüyük'te minik Sevinç Naz’ın yeni yaşında koruyucu ailenin mutluluğuna ortak oldu.
Şehit kızına doğum günü sürprizi
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Okumayı öğrenen öğrencilerle pasta kesti
Eskişehir Beylikova Kaymakamı Kübra Eroğlu, 1. sınıf öğrencilerinin okumaya başlaması dolayısıyla düzenlenen okuma bayramı etkinliğine katıldı. Kaymakam Eroğlu, minikle öğrencilerle pasta kesti.
73 yaşındaki Güler teyzeye doğum günü sürprizi
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, daha önce hiç doğum günü kutlamayan 73 yaşındaki Güler Akbaş’a sürpriz yaptı. Yaş pasta ve hediyelerle Güler teyzeye ziyarete giden Kaymakam Karaloğlu, teyzeye mutlu yıllar diledi.
Minik Songül’e doğum günü sürprizi
Çankırı Atkaracalar Kaymakamı Volkan Kaplan, eşi Gözde Kaplan ile birlikte, minik Songül’ün doğum günü mutluluğunu paylaştı.
"Fiyat aykırılıklarını 175'e bildirin"
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatları doğrultusunda kent genelinde fiyat etiketleri, haksız fiyat artışı, gramaj ve fiyat listelerine yönelik denetim yapıldı. Vali Kızılkaya, "Gördüğümüz fiyat aykırılıklarını 175'e bildirin" dedi.
"Döktüğünüz alın teri çok kıymetli"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Aile Destek Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Çelik, "Kadınlarımızın istediklerinde başaramayacakları bir şey yoktur. Yaptığınız iş, döktüğünüz alın teri çok kıymetli" dedi.
Görme engelli öğrencilerle buluştu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Haliliye Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu. Eğitimleri hakkında bilgiler alan Vali Şıldak, “Engelli gençlerimize her zaman pozitif ayrıcalık tanıyacağız” dedi.
Şehit anne babasına doğum günü sürprizi
Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, şehit polis Mehmet Taş’ın anne ve babasına doğum günü sürprizi yaptı. Kaymakam Yeşilyurt, doğum günleri birbirine yakın olan şehit anne ve babasının doğum günlerini birlikte kutladı.
Tuana’ya doğum günü pastası gönderdi
Iğdır Valisi Ercan Turan, saha incelemelerinde karşılaştığı 11 yaşındaki Tuana’nın doğum günü olduğunu öğrenince, evlerine doğum günü pastası gönderdi.
“Aileye umut, topluma hayat”
Tokat Valiliği öncülüğünde kadına yönelik şiddeti önlemeye yönelik hayata geçirilen Beyaz Ev Projesi’nin tanıtımı yapıldı. Vali Numan Hatipoğlu, “Hedefimiz tarihi bağlarıyla birlikte aileyi bir bütüncül yaklaşım içerisinde korumak” dedi.
En 'özel' doğum günü sürprizi
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen sürpriz doğum günü etkinliğine katıldı.
Özel öğrenciler için doğum günü sürprizi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler için doğum günü sürprizi yaptı.
Özel çocuklar sporla hayata tutunacak
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun himayesinde hazırlanan ve çeşitli kurumların desteğiyle uygulamaya konulan 'Bitlis'te Özelim Projesi' başladı.