Arama
Arama Sonuçları
"Öğrencilerimizin güvenliği öncelikli konumuz"
Trafik Güvenliği Eğitimine katılan Malatya Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt, "Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları bizler için öncelikli bir konudur" dedi.
Kadın vali sayısı 4 oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile kadın vali sayısı 4'e yükseldi.
Burdur’a ilk kadın vali atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği'ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Bilgihan, Burdur'un ilk kadın valisi oldu.
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Sinop'ta yangınlar artınca eğitim seferberliği başlatıldı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, kentte meydana gelen yangınların artmasından dolayı eğitim seferberliği başlattı. Vali Özarslan, "Geçen sene 13 olan orman yangını sayımız bu sene 40 oldu. Geçen sene 25 olan ahşap yapılı konutlardaki yangın sayımız bu sene 27 oldu" dedi.
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
Samsun'da okul çevrelerinde sıkı denetim başladı
Samsun Valiliği, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nda geleceğin teminatı çocukların güvenliğini sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde geniş çaplı denetimlerin başlatıldığını duyurdu.
Yurt genelinde 2 milyon araç denetlendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5-12 Eylül tarihleri arasında 2 milyon 667 bin 955 aracın denetlendiğini ve 475 bin 427 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.
"Elazığ'ın huzuru için canla başla çalışıyoruz"
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Huzur ve Güven Uygulamasına katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Hatipoğlu, "4️ mahallemizde, 20 noktada, 41 ekip, 208 personel ve Mobil Göç Noktası ile denetimler yaptık. Elazığ'ın huzuru için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
"Kan vermek; kalp krizi riskini azaltır"
Kızılay kan bağış TIR’ını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Çanakkale Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, "Kan vermek; kan hücrelerini yeniler, kalp krizi riskini azaltır" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.
Bingöl depremlere hazırlanıyor
Deprem riski yüksek bölgeler arasında yer alan Bingöl’de Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Lojistik Merkezi kuruldu. Merkezde inceleme yapan Vali Ahmet Hamdi Usta, "105.000 M2. alanda çok geniş imkan ve kabiliyetimizle olası bir afette Bingöl’e hizmet etmeye hazırız" dedi.
Vali Bingöl, duyurdu: Personel alımı yapılacak
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İŞKUR tarafından noter kurasıyla personel alımı yapılacağını açıkladı.
5 yeni üzüm çeşidi için tescil işlemleri başlatıldı
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, kentte yapılan çalışmalar neticesinde 5 yeni üzüm çeşidinin tescil işlemlerinin başlatıldığını belirterek, "Tescil işlemlerinin ardından meşhur Cimin Üzümü ile birlikte ilimizde ağırlıklı olarak 6 çeşit üzüm yetiştirilecek" dedi.
Halil Affan ERDOĞAN
Domaniç Kaymakamı
Sahada hem inceleme yaptı hem talepleri dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Pehlivan Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarını inceledi. Sahada hem inceleme yapan hem de vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Çelik, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.
Kaymakam, kurumları teftiş etti
Şanlıurfa'nın Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, kamu kurumlarını ziyaret ederek, inceleme yaptı.
Eldeş Göleti'nde sona gelindi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Eldeş Göleti çalışmalarında artık sona gelindiğini belirterek, barajın kısa süre içinde hizmet vereceğini ifade etti.
Vali Usta, çocuklarla penaltı atışı yaptı
Yaz spor kurslarını ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, öğrencilerin antrenmanlarını izledi ardından da sahaya çıkarak, penaltı atışları yaptı.
"Van'ın imarı ve ihyası için aşkla çalışıyoruz"
Van Valisi Ozan Balcı, bölge hastanesi yerleşkesine yapılan 100 yataklı refakatçi misafirhanesinin inşaatında inceleme yaptı. Vali Balcı, "İlimizin imarı, ihyası, inşası, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için ekibimizle birlikte aşkla şevkle çalışıyoruz" dedi.
"8 ayda 3 bin 500 yabancı uyruklu şahıs sorgulandı"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Mobil Göç Noktası'nı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Soytürk, 8 aylık süre zarfında 3 bin 500 yabancı uyruklu şahısın sorgulandığını ve gerekli işlemlerin yapıldığını ifade etti.
Vali Özkan, kampa katıldı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampa katıldı. Kampa katılan vatandaşlarla sohbet eden Vali Özkan, böylesi etkinliklerin toplum bilincini oluşturduğunu belirtti.
Bingöl'de çıkan orman yangını 9 saat sonra kontrol altına alındı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde çıkan orman yangının 9 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındığını belirterek, "Bu yılki en büyük yangın olarak kayıtlara geçecek yangını, yerleşim yerlerine ulaşmadan söndüren tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Ahmet Faruk ÖKSÜZ
Saraydüzü Kaymakamı
"Olası depremlere karşı hazırlıklı olmalıyız"
Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında, "Depreme Hazır Bir Hakkari" için yapılan eğitimler ile çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirildi. Vali Çelik, "Gelecekteki olası depremlere karşı hazırlıklı olmak, can kayıplarını en aza indirmede kritik bir rol oynayacak" dedi.
Kaymakam Köken, hayvan bakımevini inceledi
Balıkesir'in Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Geçici Hayvan Bakımevinde inceleme yaptı. Kaymakam Köken, yeni hayvan bakımevi konusunda değerlendirmelerde bulunuldu
İzmir'deki orman yangınları devam ediyor
İzmir Valisi Süleyman Elban, Urla ilçesindeki yangınların henüz kontrol altına alınamadığını belirterek, tahliyelerin yapıldığını ifade etti. Vali Elban, "Çok şükür bir can kaybımız veya yaralımız yok ama orman varlığımızda ciddi bir kayıp var" dedi.
Adıyaman'da bağımlılığa karşı savaş açıldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan, dijital bağımlılıktan ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
Kentteki sahipsiz hayvanlara sıcak bir yuva olacak
Kütahya Valisi Musa Işın, Şaphane Bölgesel Hayvan Bakımevi inşaatını yerinde inceledi. Vali Işın, "Proje, Şaphane’de 70 dönümlük bir alan üzerine inşa ediliyor. Proje tamamlandığında, il genelindeki tüm sahipsiz hayvanlara hizmet verecek" dedi.
Kağıt fabrikasında çıkan yangın, çevredeki tesislere yayıldı
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini belirterek, "Bölgedeki 7 tesis yangından zarar gördü" dedi.