Arama
Arama Sonuçları
Samsun'da okul çevrelerinde sıkı denetim başladı
Samsun Valiliği, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nda geleceğin teminatı çocukların güvenliğini sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde geniş çaplı denetimlerin başlatıldığını duyurdu.
"Elazığ'ın huzuru için canla başla çalışıyoruz"
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Huzur ve Güven Uygulamasına katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Hatipoğlu, "4️ mahallemizde, 20 noktada, 41 ekip, 208 personel ve Mobil Göç Noktası ile denetimler yaptık. Elazığ'ın huzuru için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
"8 ayda 3 bin 500 yabancı uyruklu şahıs sorgulandı"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Mobil Göç Noktası'nı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Soytürk, 8 aylık süre zarfında 3 bin 500 yabancı uyruklu şahısın sorgulandığını ve gerekli işlemlerin yapıldığını ifade etti.
Vali Özkan, kampa katıldı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampa katıldı. Kampa katılan vatandaşlarla sohbet eden Vali Özkan, böylesi etkinliklerin toplum bilincini oluşturduğunu belirtti.
Bingöl'de çıkan orman yangını 9 saat sonra kontrol altına alındı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde çıkan orman yangının 9 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındığını belirterek, "Bu yılki en büyük yangın olarak kayıtlara geçecek yangını, yerleşim yerlerine ulaşmadan söndüren tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Kaymakam Köken, hayvan bakımevini inceledi
Balıkesir'in Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Geçici Hayvan Bakımevinde inceleme yaptı. Kaymakam Köken, yeni hayvan bakımevi konusunda değerlendirmelerde bulunuldu
Adıyaman'da bağımlılığa karşı savaş açıldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan, dijital bağımlılıktan ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
Kağıt fabrikasında çıkan yangın, çevredeki tesislere yayıldı
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini belirterek, "Bölgedeki 7 tesis yangından zarar gördü" dedi.
"Bu eğitimler insanlığa fayda sağlayacak"
Arama kurtarma alanında eğitim alan görevlilerle bir araya gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Bu eğitimlerde kazanılan tecrübeler sadece Düzce'ye değil ülkeye ve insanlığa da fayda sağlayacak" dedi.
"Yardım bekleyenlerin sesini yüreklerinde hissediyorlar"
112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Zor durumda kalıp da yardım isteyen, yardım bekleyen hemşehrilerimizin sesini; yüreklerinde hisseden, can kurtaran mesai arkadaşlarımızın istekleri dinledim" dedi.
Bursa sahillerindeki kaçak yapılar sıkı denetimde
Mudanya sahillerinde inceleme yapan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, "Kıyılarımızı işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapı sorunlarını gidereceğiz. Denizler bizim ortak mirasımızdır" dedi.
"İstanbul'daki 99 suç çetesi çökertildi"
2024 yılının 6 ayına ilişkin asayiş verilerini açıklayan İstanbul Valisi Davut Gül, "Organize suçlarla mücadelede 2024 yılının ilk 6️ ayında, 137 operasyonda; 99 suç çetesi çökertildi" dedi.
Vali Çiçek: Gözaltına alma işlemleri devam ediyor
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 30 Haziran'da kentte meydana gelen olaylarla ilgili açıklama yaptı. Vali Çiçek, "Olaylara karışanlarla ilgili olarak gözaltına alma işlemleri devam etmektedir. Video inceleme ve şüpheli tespit çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir" dedi.
Bursa Valisi Demirtaş: Yangının ilerlemesi durduruldu
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını belirterek, "Yangının ilerlemesi durduruldu ve tehlike geride kaldı" dedi.
Kaymakam Kundakçı, "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti
Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Aladikme köyünde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. İlk andan itibaren sahada olan Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı'nın yangın sonrası çekilen bir fotoğrafı "Allah devletimize zeval vermesin" dedirtti. Kaymakam Kundakçı'nın yangın ekipleri ile kol kola çalıştığı ortaya çıktı.
Elbistan'a "Spor Vadisi" yapılacak
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, İlçe Stadyumu'nun yeni bir alana taşınacağını ve "Elbistan Spor Vadisi” Projesi için de hazırlıkların başladığını belirtti.
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, emekli oldu
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı. Veda mesajı yayımlayan Vali Su, "Kadim şehir Diyarbakır'da görev yapmaktan ve siz değerli halkımıza hizmet etmekten büyük bir memnuniyet ve onur duydum. Allah'a (cc) emanet olunuz" dedi.
"Olayların aydınlatılma oranı yüzde 96"
2024 yılı Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Van Valisi Ozan Balcı, "Mayıs ayı içerisinde kolluk birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 1.299 olaya müdahale edilmiş olayların aydınlatılma oranı yüzde 96'dır" dedi.
"Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır"
Sinop Orman Yangını İlk Müdahale Ekip Merkezi'ni ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Yeşil vatanımızın kahraman bekçileri göreve hazır, fedakar çalışmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
RTÜK Başkanı Şahin: Hiç kimsenin Kamu Bankamıza ve Üst Kurulumuza haksızca saldırmasına hakkı yoktur
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, bazı basın yayın organlarında ‘sansür’ uygulandığı iddiaları ile ilgili yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, “Hiç kimsenin vatandaşımızın hizmetinde olan güzide bir Kamu Bankamıza ve Üst Kurulumuza haksızca saldırmasına hakkı yoktur” ifadelerine yer verdi.
Vali Işın, otopark sorunu için düğmeye bastı
Kütahya Şehir Hastanesinde inceleme yapan Vali Musa Işın, otopark sorunu hakkında konuştu. Vali Işın, yetersiz olan otopark alanlarının ihtiyaca cevap verecek şekilde genişletilmesi için çalışmaların başlayacağını belirtti.
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
Patlamada yaralanan asker ve vatandaşlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan asker ve vatandaşları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
Erzurum Valisi Çiftçi, Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye birincisi oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 'Hafız Kal Yarışması'nda Türkiye finalinde 15 cüz kategorisinde birinci oldu. Erzurum Valisi Çiftçi, plaketini eşi Azime Çiftçi ile Erzincan Valisi Aydoğdu'dan aldı.
"Trafikteki yarışı değil yaşamı seçiyoruz"
Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, trafik uygulamasına katıldı ve vatandaşları uyararak, "Trafikteki Yarışı Değil Yaşamı Seçiyoruz" vurgusu yaptı.
Trafik güvenliğinde başarılı olanlara takdir
Her yıl Mayıs ayının ilk haftası gerçekleştirilen ve trafik bilincinin artırılmasına yönelik etkinliklerle kutlanan "Trafik Haftası"nda, bu yıl da Manisa’nın trafik güvenliğine katkıda bulunan personel ve yılın başarılı şoförü unutulmadı.
Şifa Projesi ile Sivas'ın ilçelerinde koruyucu sağlık hizmetleri artırılacak
Sivas Valiliği himayesinde ve Sağlık İl Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan, Şifa Projesi lansman programı, Şarkışla ilçesinde düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi.
“Trafik kazaları bizi üzmeye devam ediyor”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İbrahim Tatlıses İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilerle yaya geçidinde yürüdü: Yayalar kırmızı çizgimiz
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu himayesinde Trafik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Valilik Hizmet Binası önündeki yaya geçidinde, yayaların güvenliği ve trafik kurallarına uyulması konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenen “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” etkinliği düzenlendi.
Antalya’nın kalbine sıkı denetim
Antalya’nın kalbi Kaleiçi’nde polis ve zabıtalardan oluşan Hanutla Mücadele ve Etiket Denetimi ekipleri turistleri ve vatandaşları canından bezdiren hanutçulara göz açtırmıyor.