Arama
Arama Sonuçları
"Erzincan tulum peyniri bu yıl satışa sunulacak"
Heybeli Yaylası'nı ziyaret ederek, tulum peyniri üretiminin yayladaki aşamaları hakkında bilgi alan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Erzincan markasını taşıyacak tulum peyniri bu yıl satışa sunulacak" dedi.
Kars'taki 15 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Mobil Göç Noktası Aracını ziyaret eden Kars Valisi Ziya Polat, "15 düzensiz göçmen tespiti yapılarak haklarında sınır dışı işlemi uygulandı" dedi.
Elbistan'daki tarihi değerler gün yüzüne çıkarılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı koordinasyonunda tarihi Selçuk Hamamı ve Ulu Cami çevresinde kazı çalışmaları başladı. Alanı gezen Kaymakam Yunus Ataman, ilçenin farklı noktalarındaki tüm tarihi değerlere ilişkin çalışma yapılacağını belirtti.
Türkler tarafından yapılan Kaya Mescidi gün yüzüne çıkarılıyor
Ani Örenyeri'ni ziyaret eden Kars Valisi Ziya Polat, "Yeni sezon çalışmaları başlayan Ani’deki kazılarımızda Anadolu’da Türkler tarafından inşa edildiği değerlendirilen ilk Kaya Mescidi’nin gün yüzüne çıkarılması için büyük gayret sarf ediyoruz" dedi.
"Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin"
Kars'tan 60 kişilik ilk hac kafilesi, Sultan Alparslan Cami Külliyesi'nde düzenlenen programla kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Programa katılan Vali Ziya Polat, "Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin" dedi.
"Demokrasiden asla vazgeçilmeyecek"
“Kütahya’dan Doğan Büyük Türkiye İdeali: Adnan Menderes ve 27 Mayıs Çalıştayı'na katılan Vali Musa Işın, "Türk milleti, istiklal ve istikbaline çok bağlıdır. Demokrasiden ve hukuk devletinden asla vazgeçilmeyecek" dedi.
Doğa harikası Çıldır Gölü için talimat verdi
Doğa harikası Çıldır Gölü'nde inceleme yapan Kars Valisi Ziya Polat, gölde yaz aylarında su sporları aktiviteleri yapılabilmesi için talimat verdi.
"Gazi Kars, Türkiye'de en çok tabyanın bulunduğu il"
Dereiçi Vadisi'nde inceleme yapan Kars Valisi Ziya Polat, "Gazi Kars'ımız, sahip olduğu 46 adet tabya ile Türkiye'de en çok tabyanın bulunduğu ildir" dedi.
Yerli ve milli silahları inceledi
Karaurgan Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden Kars Valisi Ziya Polat, yüzde 100 yerli ve milli KİRPİ-II ile Sarsılmaz SAR-56 Piyade Tüfeği'ni inceledi.
Gençlik haftasında bisiklet sürdüler
Çorum'un İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alanda kaya tırmanışı gösterisi ve şehir içi bisiklet turu düzenlendi.
"Kapımız da, gönlümüz de her zaman açık"
Halk Günü toplantısında vatandaşların derdini dinleyen Kars Valisi Ziya Polat, "Kapımız da, gönlümüz de milletimize her zaman açık" dedi.
Kars Kızılay’ına yeni merkez
Kızılay Kan Bağışı Merkezi ve Kızılay Kars Şube Başkanlığı yeni hizmet binalarının açılışı Vali Ziya Polat tarafından gerçekleştirildi.
Ergan Dağı'nda hedef 12 ay turizm yapmak
Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde inceleme yapan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Kayak merkezimizi, yerli ve yabancı turistlerin, 12 ay boyunca faydalanacağı bir merkez haline getirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.
Kars, yeni bir turizm destinasyonu daha kazanacak
Bostanlar Deresi’nde yer alan kaya oyma yerleşim yerleri ile güvercinliklerde inceleme yapan Kars Valisi Ziya Polat, bu alanların tarih, kültür ve doğa turizmine kazandırılması için talimat verdi.
Bugün günlerden Kümbetli Köyü
Kars Valisi Ziya Polat, her hafta yaptığı köy ve okul ziyaretlerine devam ediyor.
Gazi Kars'ın tarihi ve kültürel güzelliklerini gezdiler
Kars Valisi Ziya Polat, Sayıştay Başkanı Metin Yener ve beraberindeki heyet ile birlikte Kars'ın tarihi ve kültürel güzelliklerini gezdi.
Polateli’nin yeni halk kütüphanesi hizmete girdi
Kilis Polateli Kaymakamlığı öncülüğünde Polateli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında ilçedeki öğrencilerinin sosyal, kültürel, bilişsel, çevresel, dil ve zihinsel gelişimlerini geliştirmek amacıyla imzalanan Çalışma ve İş Birliği Protokolü kapsamında yapımı tamamlanan İlçe Halk Kütüphanesinin açılışı yapıldı.
Köyde 23 Nisan kutlamasına katılan Vali Polat: Çocuklar gibi şendik
Kars Valisi Ziya Polat, Yolaçan (Cumhuriyet) Köyü İlk ve Ortaokulu tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı'na katıldı.
Mera ıslah projesine Ani’den start verdi
Kars Valisi Ziya Polat'ın katılımıyla “Mera Islah ve Amenajman Projeleri" kapsamında proje tanıtım ve korunga tohumu dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Koyun yetiştiren kadın üreticiyi tebrik etti
Köy ziyaretlerine devam eden Kars Valisi Ziya Polat, Subatan Köyü’ne misafir oldu. Cuma Namazını köy sakinleriyle birlikte kılan Vali Polat, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.
8 bin öğrenciye yönelik sınav yapılacak
Kars Valisi Ziya Polat'ın öncülüğünde uygulamaya konulan ve öğrencilerin akademik başarılarını artırılmasına yönelik olarak hazırlanan KAFKAS Projesi kapsamında 8 bin 255 öğrenciye yönelik LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak.
"Gazi Kars, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak"
Kars Valisi Ziya Polat, "Gazi Kars, sahip olduğu sosyal, kültürel, tarihi, turistik, tarım ve hayvancılık potansiyeliyle bölgenin ve Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.
Vali Polat'tan asker ailesine sürpriz
Kars'ta vatani görevini yapan Konyalı Piyade Er Sofu Can Dalkılıç, Kars Valisi Ziya Polat'ın aracılığıyla ailesiyle telefonda görüntülü görüştü.
İskilip’in projesine Japonya desteği
Çorum İskilip Kaymakamlığı Proje Ekibi Koordinatörü Durmuş Akbulut tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adına yazılan ve Japonya Büyükelçiliğine sunulan, 1.856.000,00 TL bütçeli “İskilip’te Engelli ve Yaşlı Bireyler için Taşıma Aracı Temini Projesi” onaylandı.
Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın’a başarı ve teşekkür belgesi
Kars Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın’a, Kars Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak 1,5 yıl boyunca yürüttüğü özverili çalışmaları nedeniyle başarı ve teşekkür belgesi takdim edildi.
Makam aracıyla çocukları gezdirdi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Faikbey Caddesi’nde akşam yürüyüşüne çıktı. Vali Ziya Polat, cadde boyunca esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileklerini iletti.
Oy kullanmaya gelen çınarlarla sohbet etti
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, oy kullanmak için okullara gelen yaşlı vatandaşlarla sohbet etti.
Öğrencilerle akıl oyunları oynadı
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, okul ziyaretleri kapsamında Namık Kemal İlkokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Belediye başkan adaylarını uyardı
Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, ilçedeki belediye başkan adayları ile bir araya gelerek uyarılarda bulundu
Artuklu’da kardeşlik iftarı
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı İlçe İftar Programları kapsamında Artuklu ilçesinde düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Mardin’in tüm renklerini yansıtacak şekilde Müslüman, Süryani ve Ezidi vatandaşlar büyük bir katılım gösterdi.