Arama
Arama Sonuçları
Kazayı önleyen trafik polisini ödüllendirdi
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 14.04.2024 Pazar günü İbrahim Öktem Caddesi üzerindeki uygulama noktasına yaklaşan dolmuş şoförünün rahatsızlandığını fark edip, minibüsü durdurmaya çalışan ve arkadan gelen sürücüleri uyararak kazayı önleyen Karaman Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin Ala’yı makamında kabul etti.
Polis adaylarına seslendi: Üniformanıza yakışmayan hal ve hareketlerden uzak durun
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek aday polis öğrencileri ile bir araya geldi.
"Utanç Çığlığı" sergisi için öğrencileri tebrik etti
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen “Utanç Çığlığı” isimli serginin açılışına katıldı. Vali Eldivan, Filistin’de yaşanan soykırıma yönelik farkındalık oluşturmayı hedefleyen öğrencileri tebrik etti.
"Mesleğinizle gurur duyacaksınız"
Balıkesir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Mezuniyet Töreni’ne katılan Vali İsmail Ustaoğlu , "Devletimizin varlığı, milletimizin birliği, huzuru ve güvenliği için her zaman mesleğinizle gurur duyacaksınız" dedi.
“Yetkinizi kullanırken sınırları aşmayacaksınız”
Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden mezun olan öğrencilere hitap eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hukuka bağlılıktan asla ayrılmayacaksınız. Kanunların size verdiği yetkiyi kullanırken sınırları asla aşmayacaksınız” dedi.
Mehmetçikle sahur
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılarak, Mehmetçikle sahur yaptı.
Fırında ekmek pişirdi
Hatay Hassa Kaymakamı Osman Acar, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, misafir olduğu fırında ekmek pişirdi.