Bakan Yerlikaya, POMEM Mezuniyet Törenine katıldı;

Bakan Yerlikaya, POMEM Mezuniyet Törenine katıldı

30'uncu Dönem POMEM Mezuniyet Töreni'ne katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahraman polislerimiz: Bu kutsal görevinizi ifa ederken rehberiniz hukuk, referansınız insan hakları olacaktır. Ve her zaman vicdanınıza kulak vereceksiniz" dedi....

30'uncu Dönem POMEM Mezuniyet Töreni, Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Polis Akademisi Başkanlığı'nda düzenlendi. Düzenlenen törene İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'da katıldı. Törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından dönem birincisi Batuhan Bektaş, yaş kütüğüne plaket çaktı. 

6 BİN 389 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Törende konuşan Bakan Yerlikaya, "30. Dönem POMEM Mezuniyet Törenimizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. 23 Polis Meslek Eğitim Merkezimizde, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 6 bin 389 öğrencimizin mezuniyet sevincini yaşıyoruz. Kahraman polislerimiz: Bu kutsal görevinizi ifa ederken rehberiniz hukuk, referansınız insan hakları olacaktır. Ve her zaman vicdanınıza kulak vereceksiniz. Daima milletimizin emrinde, onun hizmetinde olacaksınız. Mezuniyet sevincini yaşayan her bir öğrencimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Mezuniyetleriniz; Vatanımıza, Milletimize ve Devletimize hayırlı olsun inşallah" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum