Arama
Arama Sonuçları
Öğrenciler, bu projeyle köy hayatını deneyimliyor
Erzincan Valiliği tarafından hayata geçirilen 'Köyümde Üç Gün' projesiyle lise öğrencileri, teknolojiden uzak köy hayatını deneyimliyor. Öğrencileri köyde ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, "İyilik gibi güzellikler de bulaşıcıdır. Bu kadar kısa bir sürede hemşehrilerimizle gençlerimiz arasında oluşan gönül bağını görünce çok mutlu olduk" dedi.
Çökmelerin olduğu Yusufeli T14 Tüneli, trafiğe kapatıldı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli T14 Tüneli’nin trafiğe kapatılması sonrası trafik akışının yönlendirildiği ve T14 tüneline alternatif olarak yapılan servis yolunda inceleme yaptı.
Çocuklar ve koruyucu aileler gönüllerince eğlendi
Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Şenlikleri'nde koruyucu aileler ile koruma altındaki çocuklar bir araya gelerek gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik de çocuklarla birlikte halat çekme yarışı yaptı.
"Şemdinli için el ele vererek, çevre temizliği yaptık"
Çevre temizliği etkinliğine katılan Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, "Daha Yaşanılabilir bir Şemdinli İçin projesi kapsamında el ele vererek çevre temizliği yaptık" dedi.
Yeni doğan çocuklara ilk hediye Valilik'ten
Van Valisi Ozan Balcı, yeni dünyaya gelen çocuklarını kaydedip kimliklerini çıkarmaya gelen ailelere, çocukları için ilk hediye olarak kitap verdi.
Elbistan'a "Spor Vadisi" yapılacak
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, İlçe Stadyumu'nun yeni bir alana taşınacağını ve "Elbistan Spor Vadisi” Projesi için de hazırlıkların başladığını belirtti.
"Olayların aydınlatılma oranı yüzde 96"
2024 yılı Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Van Valisi Ozan Balcı, "Mayıs ayı içerisinde kolluk birimlerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 1.299 olaya müdahale edilmiş olayların aydınlatılma oranı yüzde 96'dır" dedi.
"Düzce'deki üç gölümüzü birbirine bağlayacağız"
Üçgöller Destinasyon Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Düzce Valisi Selçuk Aslan, ""Bu proje ile Korugöl ve Yaylagöl’deki çalışmalara eski adıyla Sülüklügöl yeni adıyla Saklıgöl’ü de dahil edip bir master çalışmayla üç gölümüzü birbirine bağlayacağız" dedi.
"Bu proje ilçemizin kültürel hayatına katkı sunacak"
Malatya'nın Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Hulusi Efendi Müze ve Kütüphanesi'nin temel atma törenine katıldı. Projenin ilçe için önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Gülyer, "Bu proje ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sunacak" dedi.
"Öğrencilerin başarıları göğsümüzü kabarttı"
Giresun Bilim Fuarları Festivali'nin açılışına katılan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerin elde ettiği başarıları gurur verici, göğsümüz kabardı" dedi.
Vatandaşın derdini yerinde dinledi
Tokat'ın Turhal Kaymakamı Turan Soğukoluk, vatandaş buluşmaları kapsamında Necip köyünde halk günü toplantısı düzenledi. Kaymakam Soğukoluk, vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini tek tek dinledi.
"Gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz"
Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Türkiye yüzyılının en büyük hazinesi ve teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizi önleyici tedbirlerle koruyarak bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz" dedi.
Vali Canalp'tan meslek seçimi için tavsiye
Çocuk Evleri Sitesi’ndeki çocuklar için hayata geçirilen "Biz Geleceğiz, Gelecek de Bizim" projesinin açılışına katılan Batman Valisi Ekrem Canalp, meslek seçimi konusunda çocuklara tavsiyelerde bulundu.
Kemer'de 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesi başladı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, ilçede 'Mutlu Ailem Mutlu Okulum' projesinin başlatıldığını belirterek, "Okullardaki psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenler aracılığıyla tespit edilen sorunlu ailelerle, bireysel olarak görüşmeye başladık" dedi.
Sinop Valisi Özarslan'ın örnek alınacak kaymakamlık hikayesi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2008 yılında kaymakam olarak atandığı Trabzon'un Sürmene ilçesinde fark yaratan projeler hayata geçirdi. İlçede eğitim alanında devrim niteliğinde projeler geliştiren ve öğrencilerin başarısını arttıran Özarslan, o dönem yaptığı çalışmalarla meslektaşlarına da örnek oldu.
"Arıcılık ile Siirt'imiz bereketleniyor"
Arı kovanı dağıtım programına katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, "Arıcılık ile Siirt'imiz bereketlenmeye devam ediyor. Hedefimiz; bal üretiminde Türkiye’de ilk 5, arı kovanı sayısında da ilk 10'a girmek" dedi.
5 bin öğrenci ailelerine mektup yazdı
Isparta Valisi Aydın Baruş, öğrencilerin tütün ve teknoloji bağımlısı ebeveynlerine mektupla seslendikleri "Beni dinler misiniz?" projesinin kapanış programın katıldı. 5 bin 300 öğrencinin mektup yazdığını belirten Vali Baruş, projede emeği geçenlere de teşekkür etti.
"4 milyon kitabı Van'a kazandırdık"
Kitap Van Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödül veren Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap okuma alışkanlığını çocuklarımıza kazandıralım istedik. Kitap okuma kültürünün yaygınlaşması için hep beraber çalıştık ve 4 milyon kitabı ilimize kazandırdık" dedi.
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
Vali, Van'ın meşhur lezzeti otlu peynirden yaptı
Van’ın meşhur otlu peynir üretim tesisinde inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, hem peynir mayaladı hem de çalışanlarla birlikte peynir yaptı.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Onlar yeni bir başlangıç için umuda kapı açtılar"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" projesi sayesinde birçok insanın bağımlılıktan kurtulduğunu belirterek, "Onlar yeni bir başlangıç için umuda kapı açtılar… Bağımlılıktan kurtulmak istediler ve hayata tutunmaya karar verdiler" dedi.
"Bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var"
"Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesinin devam ettiğini hatırlatan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Şanlıurfa’da bağımlılıktan kurtulmak isteyenler için yeni bir umut var" dedi.
Samsun yöneticilerinden, Vali Aksoy'a ahde vefa
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Lojistik Köyü yoluna 'Vali Hüseyin Aksoy Bulvarı' adının verilmesi üzerine Samsun Valisi Orhan Tavlı'ya ve Samsun yöneticilerine teşekkür etti.
"1800 aileye 178 bin koyun verdik"
Koyunculuk projesinin devam ettiğini ifade eden Van Valisi Ozan Balcı, "Proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık 1800 ailemize 178 bin koyun verdik" dedi.
Validen 'dijital bağımlılığa' karşı 'spor' önerisi
"Okullar Sporla Daha Da Güzel” projesinin tanıtım lansmanına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çağımızın hastalığı dijital bağımlılığa karşı sporun önemine vurgu yaparak, öğrencilere "spor yapın" tavsiyesinde bulundu.
Elbistan'da her mahalleye bir kütüphane yapılacak
Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, “Her Mahalleye Bir Kütüphane” projesi kapsamında Esentepe Mahalle Kütüphanesi'nin hizmet vermeye başladığını belirtti.
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
Van'da yapılan Spor Adası'nda sona gelindi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ilçesinde yapılan Spor Adası'nda inceleme yaptı. Adanın eylül ayında tamamlanacağını ifade eden Vali Balcı, "Nesiller gelir nesiller geçer, mühim olan bizim gelecek nesillere neler yaptığımızdır. Biz gelecek nesillere, devletin gerçek sahibi olan milletin kaynaklarıyla güzel şeyler üretiyoruz" dedi.
Geleceğin kültür elçileri Sinop’u tanıyor
Türkeli ilçesinde yaşayan ve Sinop'u daha önce görmemiş olan öğrenciler rehberler eşliğinde kentin birçok noktasını gezdi. Gezi öncesi öğrencilerle bir araya gelen Vali Mustafa Özarslan, onlarla sohbet etti.