Arama
Arama Sonuçları
"Hırsızlık olayları yüzde 53 azaldı"
Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Hakkari Valisi Ali Çelik, "Mayıs ayı içerisinde il genelinde gerçekleşen hırsızlık suçları önceki yıla göre 19’dan 9’a kadar düşürüldü ve yüzde 53 oranında bir düşüş oldu" dedi.
Gençlik haftasında bisiklet sürdüler
Çorum'un İskilip ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Kral Kaya Mezarlarının bulunduğu alanda kaya tırmanışı gösterisi ve şehir içi bisiklet turu düzenlendi.
İliç’te iki işçi daha toprağa verildi
Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu hayatını kaybeden ve bugün cesetlerine ulaşılan işçiler Ramazan Çimen ve Kenan Öz için cenaze töreni düzenlendi.
Kaymakam vekillerini uğurladı: Rabbim yol ve baht açıklığı versin!
İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakam Adaylarına yönelik hazırlanan yabancı dil kursuna katılmak üzere Kırıkkale’den ayrılacak olan Karakeçili, Bahşılı, Balışeyh ve Sulakyurt Kaymakam Vekilleri, Vali Mehmet Makas’a veda ziyaretinde bulundu.
Öğrenciler için çorba molası
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Halk Kütüphanesi'nde ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek çorba ikram etti. Vali Hatipoğlu, kitapların arasında çorba molası ile soluklanıp enerjilerini toplayan öğrencilerle sohbet etti.
Vali Çeber'den Ramazan'a sürpriz
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2. sınıf öğrencisi Ramazan Poyraz'a sürpriz yaparak onun doğum gününü kutladı.
Vali Çeber, pastanede katmer yaptı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medyadan aldığı davet üzerine ziyaret ettiği pastanede katmer yaptı.
Düzensiz göçe karşı bölgede stratejik toplantı
Van’da Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Vali Ozan Balcı başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge valililer ve yardımcıları da katıldı.
Şehitler adına 485 fidan toprakla buluşturuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Orman Bölge Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi iş birliğinde düzenlenen Şehitler Ormanı Fidan Dikim etkinliğine katıldı.
Bakan Yerlikaya: 75 kişi hayatını kaybetti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 6 bin 530 kazanın meydana geldiğini ve bu kazalarda 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Kur’an kursları arası kardeşlik futbol turnuvası
Rize Müftülüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren 38 Kur’an kursunda hafızlık eğitimi gören gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmalarına vesile olması, dini ve ahlaki değerleri sporla bir araya getirerek çevresindeki gençlere örnek olması amacıyla Kur’an kursları arası futbol turnuvası düzenlenecek.
"66 vatandaşımız hayatını kaybetti"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin son günü olduğunu belirterek, vatandaşları bir kez daha uyardı. Bakan Yerlikaya, "Bayram tatilinin ilk 8 gününde 66 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Tekrar uyarıyoruz. Lütfen aşırı hız yapmayalım" dedi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
"Daha fazla acı yaşamamak için lütfen dikkat!"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bayram tatilinin sonlarına doğru yola çıkacak vatandaşlara seslenerek meydana gelebilecek olası kazalara karşı dikkatli olunmasını ve trafik kurallarına uyulmasını istedi.
Vali Konağında bayram coşkusu
Bitlis’te bulunan Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar, Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’na bayram ziyaretinde bulundu.
Jandarmadan hem denetim hem bayram kutlaması
Antalya Kemer İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı personel, hem trafik denetimi yapıyor, hem de şeker, çikolata ve kolonya ile vatandaşların bayramını kutluyor.
Bayramda esnafla çay sohbeti
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Merkez Bulvar caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı.
Şanlı şehirde kurtuluş günü coşkusu
İstiklal Madalyalı Şanlı Şehir Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü kentte düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Ulu çınarları bayramda mutlu ettiler
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı ile birlikte bizi biz yapan değerlerimiz gereği ulu çınarları, Antakya Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı.
Tarihi çarşıda geleneksel bayramlaşma
UNESCO Dünya Miras Şehri Karabük Safranbolu’da, Tarihi Çarşı Asmaaltı’nda geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Mülki idare amirleri vatandaşların bayram mutluluğunu paylaştı
Mülki idare amirleri Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşlarla bir araya geldi. Ülke genelinde vali ve kaymakamlar, bayram sabahını camilerde karşıladı. Bayram namazını eda eden vali ve kaymakamlar, ardından cemaatle bayramlaştı. Valilik ve kaymakamlıklarda da protokol, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katılımı ile bayramlaşma programları düzenlendi.
Şehitlerin emanetlerini bayramda yalnız bırakmadı
Özel ve anlamlı günlerde şehit aileleri ve gazileri unutmayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Derince ilçesinde ikamet eden şehit yakınlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Ramazan Bayramımız mübarek olsun!
Sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelliği içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayını uğurlarken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Görev başındaki polislerin bayramını kutladı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Hayatla Yarışılmaz" mottosuyla başlatılan kampanya kapsamında düzenlenen trafik denetimlerine katıldı. Seç Jandarma Uygulama Kontrol Noktasında ve Demirtaş Polis Uygulama Noktasında yapılan trafik denetimlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva da yer aldı.
Önce bayramı kutladı, sonra uyarı yaptı
Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Hankendi Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek, jandarmaların bayramını kutladı. Yol denetimlerine de katılan Vali Toraman, "Hız limitlerine uyalım. Emniyet kemerimizi takmayı ihmal etmeyelim" dedi.
Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı
Ramazan Bayramı arifesinde Ordu Şehitliği'nde tören düzenlendi. Törene katılan Vali Muammer Erol, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.
Bayramı hastanede geçiren vatandaşları unutmadılar
Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan vatandaşları unutmadılar. Vali Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, yatarak tedavi gören vatandaşların bayramını kutladı.
Bayram tatilinin 3 günlük kaza bilançosu: 19 ölü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk 3 gününde bin 838 trafik kazasının meydana geldiğini, 19 kişinin hayatını kaybettiğini ve 2 bin 912 kişinin de yaralandığını belirterek, "Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil" diyerek uyardı.
Bayramı hastanede geçireceklere acil şifalar diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi görmekte olan vatandaşları ziyaret etti.