Arama
Arama Sonuçları
"Gitmediğin yer senin değildir" dedi ve bütün köyleri ziyaret etti
Sivas'ın Divriği Kaymakamı Resul Tutay, "Gitmediğin yer senin değildir" anlayışıyla başlattığı köy gezileri kapsamında ilçeye bağlı 105 köyü ve mezrayı ziyaret etti, sorun ve talepleri yerinde dinledi.
"Sağlam temeller üzerine inşa edilen afet konutları yükseliyor"
Adıyaman'da yapımı devam eden deprem konutlarını inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Dr. Osman Varol'dan da bilgi aldı. Vali Varol, "İndere (Zey) bölgesinde sağlam zemin ve temeller üzerine inşa edilen kalıcı afet konutlarımız bir bir yükseliyor" dedi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Öğrencilere tecrübelerini anlattı
Samsun Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, lise öğrencileriyle bir araya geldi. Onların sorularını yanıtlayan Kaymakam Kayabaşı, tecrübe, bilgi ve birikimlerini aktardı.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Öğrenciler atık yağları çevreci sabuna dönüştürüyor
İstanbul Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri kullanılmış kızartma yağlarını laboratuvarda sabuna dönüştürüp, atık yağların içme sularını kirletmesine engel oluyor.
“İyi ki doğdun, iyi ki varsın Yunus”
İstanbul Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, engelsiz genç Yunus'un doğum günü mutluluğunu paylaştı.
Önce kitap dağıttı, sonra tavsiye verdi
Samsun'un Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, öğrencilere bin 300 roman ve hikaye kitabı dağıttı. Kaymakam Kayabaşı, en etkili öğrenme yolunun kitap okumak olduğunu belirterek, öğrencilere de bol bol kitap okumalarını önerdi.
“Rabbim sayılarını tez zamanda arttırsın”
14 kız öğrencinin hafızlık merasimine katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Allah her birini var etsin. Rabbim sayılarını tez zamanda artırsın” dedi.
Türkiye'nin sakin şehri Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor
Türkiye'nin 'Cittaslow' yani sakin şehirleri arasında yer alan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Fırat Nehri kenarında yer alan Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor.
Resul Tutay
Divriği Kaymakamı
Divriği turizmini geliştirmek için kafa yordular
Sivas Valiliği himayesinde Orta Anadolu Kalkınma Ajansı iş birliğiyle düzenlenen "Alternatif Turizm Buluşması Divriği Turizm Çalıştayı" Divriği ilçesinde gerçekleştirildi.
"Şehit yakınları, kahramanlarımızın emaneti"
Samsun'un Alaçam ilçesinde yaşayan şehit Kadir Kara'nın ailesini ziyaret eden Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, "Şehit yakınları, kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir. Emanetlerine sahip çıkmak bizim birinci vazifemiz" dedi.
38 mafya tipi organize suç çetesi çökertildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkeyi organize suç örgütlerinden temizlemenin öncelikli hedeflerinin başında geldiğini belirterek, 4 Haziran-6 Ekim tarihleri arasında 38 mafya tipi organize suç çetesinin çökertildiğini söyledi.
‘Narkotik Eğitim Tırı’ uyuşturucunun zararlarını anlatıyor
İstanbul Çekmeköy’de, uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla hazırlanan 'Narko Tır' Madenler Meydanı'nda stant açarak vatandaşları bilgilendiriyor.
52 ilin emniyet müdürü değişti
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti.
Hem örgün eğitime devam edip hem de hafız oldular
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Vali Seddar Yavuz, Gölcük İlçe Müftülüğünün düzenlediği “Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi Proje Okulu İcazet Merasimi”ne katıldı.
"Hoş Geldin Arkadaşım"
İstanbul Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, ilçede misafir edilen ve doğa ile iç içe eğlenceli bir gün geçiren depremzede çocukların mutluluğuna ortak oldu.
“Bu bayrak inmeyecek, bu ezan susmayacak, bu ülke bölünmeyecek”
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Tel Abyad kentinde PKK-PYD terör örgütünün gizlediği patlayıcılara müdahale sırasında şehit olan iki polis memuru için GAP Havalimanı’nda tören düzenlendi.
Depremzede aileyi ziyaret edip evin küçüğü ile oyun oynadı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ülke genelinde devam eden Evim Yuvan Olsun projesi, İstanbul Çekmeköy’de de meyvelerini veriyor.
“Beden için spor neyse, zihin için okumak odur”
Geleneksel hale gelen 4. Çekmeköy Kitap Fuarı kapılarını açtı. Fuar 10 Mart- 19 Mart tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak.
Gebzespor, dostluk maçının gelirini depremzedelere bağışladı
Gebzespor Kulübü Başkanı Av. Resul Tat ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit’i ziyaret etti.
“Hoş geldin Bade bebek”
Malatya'da yaşanan deprem afeti sonrası İstanbul Çekmeköy’de bulunan akrabalarının yanına gelen Keskin ailesini ziyaret eden Kaymakam Resul Çelik, ailenin Çekmeköy'de dünyaya gelen yeni üyesi Bade bebeğe sağlıklı bir ömür diledi.
Depremzede öğrencilerin eğitimi için her türlü önlem alındı
İstanbul Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Şehit Öğretmen İzzet Yüksel Ortaokulu'nu ziyaret ederek, okulun fiziki ortamını ve eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi.
“Hissedilen her şeye cümle kurulamıyor”
İstanbul Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, hane ziyaretlerine Nişantepe Mahallesi’nde sağlık sorunları yaşayan ailelerle devam etti. Ziyaretlerde duygulanan Kaymakam Çelik, “Hissedilen her şeye cümle kurulamıyor” dedi.
Çekmeköy’de Formulaz, 10 ton hamsi ve horon
İstanbul Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği “Formulaz Yarışları” ve Hamsi Festivali'nde vatandaşlar doyasıya eğlendi.
"Sınırdan sızmaları sıfırladık"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Barış Pınarı Harekâtı sonrası bölgede ve sınırlarda neler yaşandığını Milliyet Gazetesi Yazarı Abdullah Karakuş’a değerlendirdi. Vali Ayhan, bölgede güvenliğin sağlanmasının ardından Tel Abyad’da ekonomik canlanmanın da başlandığını dile getirerek, Suriye’ye geri dönüşlerin arttığını vurguladı.
Öğrencilerin etkinliklerine eşlik etti
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilerin etkinliklerine eşlik etti.
"Bir çocuk, bir öğretmen ve bir kitap dünyayı değiştirebilir”
İstanbul Çekmeköy'deki eğitim çalışmalarını yakından takip ederek, her hafta okul ziyaretleri gerçekleştiren Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Hüseyinli Mahallesi'nde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.
“Emek, alın teri ve başarı el ele yürür”
İstanbul Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Çekmeköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hizmete sunulan ‘Sosyal Dayanışma Merkezi’ni (SODAM) ziyaret ederek kursiyerler ile bir araya geldi.