Arama
Arama Sonuçları
"Devletimiz polisiyle askeriyle güçlü"
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları için düzenlenen rütbe terfi törenine katıldı.
Özgür Pelvan
Yunak Kaymakamı
İlçe Jandarma Komutanı'nın yeni rütbesini taktı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, üsteğmenliğe terfi eden İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fırat Temel’in yeni rütbesini taktı.
“Allah sizleri kaza beladan korusun!”
Van Valisi Ozan Balcı, Van Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen rütbe terfi törenine katılarak, “Allah sizleri kaza beladan korusun” dedi.
“Mukaddes kitabımızı okurken manasını tefekkür etmeli, ömrümüzü Kur’an ile süslemeliyiz”
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Piri Reis Kültür Merkezinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Muhafızlar” Hafızlık Yarışması 6. Bölge final programına katıldı.
"Depremin yaralarını birlikte sarıyoruz!"
Yüzyılın en büyük afetlerinden biri olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Ağrı’da yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Ek Gösterge Kanunu Resmi Gazete'de yayımlandı
Ek gösterge ile öğrenci affı düzenlemesini de içeren ekonomiye ilişkin kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Devlet Memurları Kanunu'nda ve Bazı Kanunlar ile 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunla, mülki idare amirliği hizmetleri sınıfı kadrolarında bulunan personelin görev aylıklarında iyileştirme yapılıyor.
Ek gösterge düzenlemesi yasalaştı
Merkezde görevli valiler, Kurul Başkanı, Genel Müdür, Strateji Geliştirme Başkanı ile bu görevleri yürüten merkezde görevli valiler, birinci sınıf olup 1. derecenin 4. kademesinden aylık alanların ek ödemeleri için oranlar artırıldı.