Arama
Arama Sonuçları
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
''Çocuklar, Bir Sürprizim Var!''
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, ''Çocuklar, Bir Sürprizim Var!'' projesi kapsamında ilçedeki iki çocuğun daha doğum günü mutluluğunu paylaştı.
Voleybol turnuvasını başlattı
Voleybol turnuvasının başlama vuruşunu yapan Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, ‘Geleneksel Çocuk Oyunları’ etkinliğinde de çocukların oyunlarına eşlik etti.
Hafızlık eğitimi alan kızların dersine katıldı
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, hafızlık eğitimi alan kızların dersine katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam, başarılar diledi.
“Çocuklar, Bir Sürprizim Var”
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, ''Çocuklar, Bir Sürprizim Var!'' projesi kapsamında 11, 13 ve 15 yaşlarında üç çocuğa doğum günü sürprizi yaptı.
'Ekilmeyen bir metrekare yer bırakmayacağız'
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, İlçe Kaymakamı Hatice Rüveyda Kahraman ve il protokolü ile birlikte Sarıoğlan ilçesinin Ilıca Mahallesinde gerçekleştirilen “Tarım Arazilerinin Etkin Kullanılması Projesi” kapsamında yazlık buğday hasat günü etkinliğine katıldı.
Hem kaymakam hem evimizin kızı!
Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesi'ne 2,5 ay önce atanan çiçeği burnunda Kaymakam Rüveyda Kahraman (25), kısa sürede ilçe halkının gönlünü fethetti.
Hatice Ruveyda KAHRAMAN ŞIKTAŞ
Karapürçek Kaymakamı