Arama
Arama Sonuçları
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
Vatandaşlara lokum ve zerde ikram etti
Yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği olan Safranbolu'da düzenlenen Turizm Haftası etkinliklerine katılan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, lokum ve zerde kazanlarına safran şurubu döktü, ardından da vatandaşlara ikram etti.
Tarihi çarşıda geleneksel bayramlaşma
UNESCO Dünya Miras Şehri Karabük Safranbolu’da, Tarihi Çarşı Asmaaltı’nda geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Şehit öğretmen Aybüke'nin portresi yaptılar
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette çocuk evlerinde kalan öğrencilerin hazırladığı anlamlı portre, anne Zehra Yalçın'a hediye edildi.
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz’in zenginliklerini keşfedecek
“Karaelmas Turizm Ekspresi”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde info seferiyle yola çıktı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu öncülüğünde gerçekleşen info turuna; Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkilileri, Tur Operatörleri, TURSAB Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları ve Sosyal Medya İçerik üreticileri katıldı.
Serkan Kaya, Honaz Kaymakamlığına atandı
111. dönem kaymakam adaylarından Serkan Kaya, Denizli Honaz Kaymakamlığına görevlendirildi.
Kaymakam demir dövdü
Karabük'ün Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Demirciler Çarşısı'nı ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı, ziyaret esnasında körük ve örsün başına geçerek sıcak demir dövdü.
Silah arkadaşları şehidin adına kütüphane kurdu
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Yazıköy İlk ve Ortaokulu bünyesinde Şehit P. Kom. Uzm. Çavuş İslam Sancak adına yapılan kütüphanenin açılış programına katıldı.
"Kaliteli eğitim için tüm fedakarlıklar yapılıyor"
Karabük'ün Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, evde eğitim öğrencisi Zeynep Nida Aydın'ı ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı, "Devletimiz var olsun. Öğrencilerimizi daha kaliteli bir eğitim alması için tüm fedakarlıkları yapıyor" dedi.
Motosiklet sürücülerine yelek dağıttı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile birlikte ‘Reflektif Yelek Giy Görünür Ol’ kampanyası kapsamında motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıttı.
Eray Gürsoy
İyidere Kaymakamı
Sezai Demirci
Aslanapa Kaymakamı
Vali Yavuz son yolculuğuna uğurlandı
Yakalandığı amansız hastalığa Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yenilerek hayatını kaybeden Eski Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz memleketi Safranbolu’da son yolculuğuna uğurlandı.
Eski Vali Yücel Yavuz hayatını kaybetti
Trabzon’da 2016-2018 yılları arasında görev yapan, yaklaşık 3 ay önce prostat kanseri teşhisi konulan ve Ankara’da yoğun bakımda tedavi gören 57 yaşındaki Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz, bugün hayatını kaybetti.
Yeni haftaya esnaf duasıyla başladı
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, sanayi esnaflarıyla birlikte yeni haftaya esnaf duası ile başladı.
"En büyük engel sevgisizlik"
Karabük Valisi Fuat Gürel, Safranbolu’da Engelsiz Kafeyi ziyaret ederek, engellilerin oyunlarına eşlik etti.
İlk lavantaları topladı
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranova Proje alanında yılın ilk lavanta hasadına katılarak, lavanta topladı.
“Çocuklara çikolata dağıtan kişiye kaymakam denir!”
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safran Çiçeği Anakolu’nu ziyaret ederek miniklerle bir araya geldi.
Ali Murat Kayhan
Aydın Vali Yardımcısı
Çocuk gülerse dünya güler!
Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar, Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’ya paylaştığı ‘Çocuk Gülerse Dünya Güler’ fotoğrafının resmini hediye etti.
Kübra Kurtoğlu Vural
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Depremzede çocuğa doğum günü sürprizi
Karabük Valisi Fuat Gürel, deprem bölgesinden ailesiyle birlikte Safranbolu’ya yerleşen 4 yaşındaki Muhammet Ali’nin sürpriz doğum gününe katılarak, "İyi ki doğdun Muhammet" dedi.
“Kumbaramızda topladığımız harçlıklarla depremde evsiz kalanlar için konteyner alır mısınız?”
Karabük Valiliği tarafından deprem bölgesinde Karabük Mahallesi Konteyner Evleri Sitesi yapımı için kampanya başlatılırken, kampanyaya ilkokul öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri 16 bin TL’yi bağışladı.
Mehmet Makas
Kırıkkale Valisi
Şehit babasına verdiği sözü yerine getirdi
Karabük Valisi Fuat Gürel, 1993 yılında Hakkari’de şehit olan Şehit J. Er Mustafa Arık’ın babası Hasan Arık'ın, şehit oğlu adına yaptırdığı Cami, Köy Odası ve İmam Lojmanının çevre düzenlemesi talebini yerine getirdi.
Şehit Aybüke öğretmen dualarla anıldı
Karabük Valisi Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 2017 yılında terör saldırısında Şehit olan Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesini ziyaret etti.
‘Lavanta Kokulu Safran Bahçesi’nde ilk hasat
Karabük Valisi Fuat Gürel ile eşi Özlem Aras Gürel, ‘Lavanta Kokulu Safran Bahçesi’ projesi kapsamında yetiştirilen Lavanta ve Safranların ilk hasadına katıldı.
Maden şehidi son yolculuğuna uğurlandı
Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan patlamada hayatını kaybeden Karabüklü madenci Öner Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.
Minikler çizdikleri resimleri Kaymakama hediye etti
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İmam Hatip Lisesi Anasınıfını ziyaret etti. Minik öğrenciler çizdikleri resimleri Kaymakam Yazıcı’ya hediye etti.
Vali Gürel, 'Doğa Yürüyüşü'nde obeziteye dikkat çekti
3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Karabük’te ‘Doğa Yürüyüşü’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Karabük Valisi Fuat Gürel, obeziteye karşı herkesin mutlaka spor yapması gerektiğini söyledi.