Arama
Arama Sonuçları
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Öğrencilerle sahurda buluştu
Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileriyle sahur yaptı.
Sağlık çalışanlarıyla sahur yaptı
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, sağlık çalışanlarıyla sahur programında bir araya geldi.
Valiyi sahura davul çalıp mani söyleyen öğretmenler kaldırdı
Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ritimde Öğretmenler Müzik ve Dans Topluluğu bünyesindeki 30 öğretmen, mani söyleyip davul, darbuka ve bendir çalarak vatandaşları sahura uyandırdı.
AFAD personeliyle sahurda buluştu
Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında, şehit ailelerinden yaşlılara, emniyet personelinden öğrenci evlerine kadar toplumun birçok kesimiyle iftarda buluşan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, bu geceki programında AFAD çalışanları ile sahur yaptı.
Yurtta kalan öğrencilerle sahur yaptı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Piri Sami Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki öğrencilerle sahur yaptı.
Sahur vaktinde baklavalar kaymakamdan
Gaziantep İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, sahur vaktinde denetim yapan jandarma ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikram etti.
Öğrencilerin sahur coşkusuna ortak oldu
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Ramazan ayının manevi atmosferinde 'Yeşilçay Erkek Yurdu’nda kalan öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin Ramazan coşkusuna ortak oldu.
İbrahim amca ve Seher teyzenin engin gönüllerine misafir oldu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hazma Aydoğdu, beraberindeki birim amirleriyle birlikte İbrahim amca ve Seher teyzenin sahur sofrasına misafir oldu.
“Türkiye hikayeyi değiştiriyor”
Gençlerle sahurda bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye hikayeyi değiştiriyor. Bu seçim bu hikayenin tamamen değişeceği seçimdir” dedi.
Sahur bereketini 112 ekibiyle paylaştı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, sahur bereketini 112 sağlık personeli ile paylaştı.
49. Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 149 gözaltı
Gaziantep'te düzenlenen 49'uncu 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 149 şüpheli yakalandı. Operasyonu yöneten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyuşturucu ile mücadelemiz sonuna kadar aynı gayretle devam edecek" dedi.
Mehmetçikle sahur
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa katılarak, Mehmetçikle sahur yaptı.
Depremzedelerin gönlüne taht kurdu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yerle bir olan Hatay’da beslenme hizmetlerinden sorumlu koordinatör vali olarak 61 gün boyunca görev yapan Erzincan Valisi Mehmet Makas, depremzedelerin gönlüne taht kurarak Hatay’a veda etti.
“Kan bağışı, milli bir meseledir”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay İskenderun'da kan bağışında bulunarak, vatandaşları kan stoku kritik seviyenin altına düşen Türk Kızılay’ına kan bağışı yapmaya davet etti.
Depremzedelerle çadırda sahur
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Altındağ Belediyesi İftar Çadırında vatandaşlarla sahur sofrasında bir araya geldi.
İlk sahur depremzedelerle çadırda
Deprem bölgesindeki çadır ve konteyner kentlerde sahur sofraları kuruldu. İlk sahurlar, ‘sofralarda birlik ve beraberliğin eksik olmaması ve tutulan tüm oruçların kabul olması’ duasıyla yapıldı.
Deprem bölgesinde Ramazan’a hazırlık yapılıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Mümkün olduğunca geçici barınma merkezlerinin, gerek çadır gerek konteynerler olsun standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz. Önümüz ramazan, iftarı var, sahuru var. Bütün bunların da planlamalarını, hazırlıklarını yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Konteyner kentlerde yakınlarını kaybedenlere öncelik veriliyor
Kahramanmaraş'ta açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 129 bin haneye taşınma yardımı yapıldığını belirtti. Soylu konteyner kentlere yerleşim konusunda yakınını kaybedenlere öncelik verildiğini açıkladı.
Öğrencilerle sahur yapıp melemen yedi
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, üniversiteli gençlerle sahurda bir araya geldi. Öğrencileri evlerinde ziyaret eden Vali Yılmaz, gençlerle bir süre sohbet ederek, eğitimleri hakkında bilgi aldı.