AFAD personeliyle sahurda buluştu;

AFAD personeliyle sahurda buluştu

Birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında, şehit ailelerinden yaşlılara, emniyet personelinden öğrenci evlerine kadar toplumun birçok kesimiyle iftarda buluşan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, bu geceki programında AFAD çalışanları ile sahur yaptı....


EN ZOR ANINDA İNSANLARIMIZIN YARDIMINA KOŞUYORSUNUZ

Hoşgörü, muhabbet, kardeşlik, birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendiği Ramazan ayının toplumun en özel zaman dilimlerinden biri olduğunu söyleyen Vali Baydaş, sahur buluşmasında yaptığı konuşmada; “Felaketlerin hiç olmadığı bir dünya ve Türkiye temenni ediyoruz” dedi.

Vali Baydaş, “AFAD’ımız personel yapısı ve donanımıyla güçlenen Türkiye'nin gururu olan yeni nesil kurumlarımızın başında geliyor. Zor ve meşakkatli ancak bir o kadar da insanlara ve topluma faydalı bir hizmeti ifa ediyorsunuz. En zor anında insanlarımızın yardımına koşuyorsunuz. Bu vesileyle sizlere çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yerleşkesinde, İl Müdürü Mehmet Salih Avcı’nın ev sahipliğindeki sahur programına Vali Baydaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Murat Öztürk ve AFAD personeli katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum