Arama
Arama Sonuçları
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Kaymakam Toğan, eğitim yatırımlarını denetledi
İstanbul Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, ilçede inşaatı devam eden ve geçici kabulü yapılan eğitim yatırımlarını yerinde inceledi. Okulların son durumunu kontrol eden Kaymakam Toğan, yeni eğitim yatırımlarının ilçe eğitimine katkı yapacağını belirtti.
"Hızır, dayanışmanın simgesidir"
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Birlik Cemevi’nin düzenlediği Hızır Orucu lokmasına katıldı. Kaymakam Karakaya, "Hızır, bolluğun ve bereketin timsali; insanlığın içindeki yardımlaşmanın ve dayanışmanın simgesidir" dedi.
Vali Gül, vatandaşlara hamsi dağıttı
Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Hamsi Festivali’ne katılan İstanbul Valisi Davut Gül, vatandaşlara hamsi ikram etti. Festivalde 5 ton hamsi dağıtıldı.
Kantinleri ve yemekhaneleri denetledi
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, okulların kantin ve yemekhanelerinde yapılan denetimlere katıldı. Kaymakam Karakaya, "Öğrencilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli" dedi.
Öğrencileri kışa hazırladılar
İstanbul Sancaktepe'de 1.500 öğrenciye mont ve bot dağıtıldı. Kaymakam Ahmet Karakaya, mont ve botları belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere okul müdürlerine teslim etti.
Yaralı polis ve bekçiyi yalnız bırakmadı
İstanbul Valisi Davut Gül, Maltepe'de "dur" ihtarına uymayan hafriyat kamyonunun ekip aracına çarpması sonucu yaralanan polis memuru Lütfi Baykar ve bekçi Kerem Atay'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
“Vatan koruması emin ve korkusuz ellerde”
Amanos Dağlarına hakim tepeye konuşlandırılan keşif ve gözetleme kulesi Sancaktepe’yi ziyaret eden Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, özel harekat polislerine kolaylıklar diledi.
“Kan sadece acil değil, sürekli bir ihtiyaç”
Kızılay’a kan bağışında bulunan İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, “Kan sadece acil değil, aynı zamanda sürekli bir ihtiyaçtır” dedi.
Osman Kaymak
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Doğanşehir’de konteyner kent sayısı 15’e yükseliyor
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen ilçelerden birisi olan Malatya’nın Doğanşehir ilçesine şehir merkezine ilave olarak 14 konteyner kent daha kurulacak.
Meslek liseliler depremzedeler için tulum dikiyor
Meslek Liseleri deprem bölgesindeki yaraları sarmak için var gücüyle çalışıyor. İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ile birlikte deprem bölgesi için tulum diken Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
3 bin böğürtlen fidesi toprakla buluştu
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Paşaköy Mahallesi’nde 3 bin böğürtlen fidesinin toprakla buluşturulduğu programda fide dikti.
Eniştesini son yolculuğuna uğurladı
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, kalp krizi sonucu vefat eden eniştesi Orhan Şahin’i memleketi Kastamonu’da son yolculuğuna uğurladı.
"Sancaktepe’den Sıcak Bir İyilik"
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, ihtiyaç sahibi 753 öğrenciye mont ve bot dağıtım törenine katılarak, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın özellikle de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.
İHL öğrencilerinden 41 maden şehidi için 41 hatim
İstanbul Sancaktepe’deki İmam Hatip okullarında Amasra’da yaşanan maden faciasında canlarını kaybeden 41 maden şehidi için 41 hatim okundu.
Nüfus müdürlükleri 5.187 öğrencinin umuduna ortak oldu
Üniversite sınavına girmek için sınav salonuna giderken nüfus cüzdanının yanında olmadığını farkeden adayların son dakika umudu yine Nüfus Müdürlükleri oldu. Sınava yetişmeye çalışan 5187 öğrenci hafta sonu olmasına rağmen açık olan nüfus müdürlüklerinden TC Kimlik kartı aldı.
Ahmet KARAKAYA
Sancaktepe Kaymakam
Adnan Çakıroğlu
Eski Çiğli Kaymakamı