Arama
Arama Sonuçları
Manisa için turizm master planı hazırlanacak
Manisa Valisi Enver Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. İlde yapılan çalışmaları anlatan Vali Ünlü, Turizm Master Planı hazırlayacaklarını ve Turizm Alt Yapı Birliği kuracaklarını söyledi. Ünlü, “Spil Dağına olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
"Depremzedelere yardım için canla başla çalışıyoruz”
Ülkemizin yaşadığı en büyük afetlerden biri olarak tarihe geçen, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 7,7 ile 7,6 büyüklüğünde gerçekleşen depremlerin yaraları el birliği ile hızla sarılmaya devam ediyor.
İspir Kaymakamlığına Poçanoğlu atandı
Emekliye ayrılan Manisa Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp’in yerine Saruhanlı Kaymakamlığı’na Erzurum İspir Kaymakamı Murat Acar atandı. İspir Kaymakamlığı’na ise Artvin Ardanuç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu görevlendirildi.
Husumetli iki aile barıştırıldı
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kızıltepe ilçesinde düzenlenen Saruhan ve Seyhanlı aşiretlerine mensup iki aile arasındaki husumeti sona erdiren barış törenine katıldı.
“Çakı gibi asker oldu”
İstanbul Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, hayali askere gitmek olan engelsiz genç Enes Alataş'ın Peygamber Ocağı'na teslim törenine katıldı. Enes Alataş'ın askerlik heyecanına ortak olan Kaymakam Çelik, Enes'in gülen yüzünün baki olmasını diledi.
Protokol minibüsle açılışa gitti
Rize Valisi Kemal Çeber’in katılımıyla Çayeli Ortaköy Şehit Muhammet Çakıl Köy Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Çayeli Ortaköy Şehit Muhammet Çakıl Köy Yaşam Merkezi’nin açılışına katılmak üzere İl Özel İdaresine ait minibüsle kurum müdürleri ile birlikte Çayeli ilçesine giden Vali Kemal Çeber, yolculuk süresi boyunca Rize’de devam eden projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Çiftçiler şıra makinesi ile üzümleri kayıpsız sıkacak
Üreticilere üzüm sıkma makinesi dağıtan Mardin Savur Kaymakamı Muhammed Kaya, “Üzümün suyunu sıkma aşamasında teknolojik eksiklikten kaynaklı kaybın çok olduğunu gördük. Makineleri verdiğimiz çiftçilerimiz artık iş gücünden kazanacak ve ürün kaybından kurtulacak” dedi.
Erdoğan KANYILMAZ
Çorum Vali Yardımcısı
Necmettin YALINALP
Saruhanlı Eski Kaymakamı
Kadir Sertel OTCU
Tarsus Kaymakamı
Murat ACAR
Saruhanlı Kaymakamı
İsmail Alsancak
Nurdağı Kaymakamı