Arama
Arama Sonuçları
Yangınlara karşı polisler de denetimde
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, orman yangınlara karşı polis teşkilatının da sahada denetim yaptığını belirtti.
"Devletinize ve onu yönetenlere güvenin"
Halk günü buluşmalarına devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 10 vatandaşla bir araya gelerek dertlerine derman oldu. Talepleri tek tek dinleyen Vali Yavuz, "Devletimiz her daim sizin yanınızda, devletinize ve onu yönetenlere güvenin" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
"Hayri hizmetlere kaynak aktarmanızı temenni ediyorum"
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova ilçesinde inşa edilecek olan eğitim kampüsüne ait protokolü imzaladı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Yavuz, "Buradan bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum, ekonomik durumu müsait olan kardeşlerimizin şehrimizin eğitimine, sağlığına kısacası hayri hizmetlere kaynak aktarmasını temenni ediyorum” dedi.
Valiler, Yenilik Merkezi'nde inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentte gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve beraberindeki heyet ile birlikte Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'ni ziyaret ettiler.
Şehitlerin emanetlerini bayramda yalnız bırakmadı
Özel ve anlamlı günlerde şehit aileleri ve gazileri unutmayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Derince ilçesinde ikamet eden şehit yakınlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Denetimlere katıldı, sürücüleri uyardı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesi Gebze uygulama noktasında görev yapan Güvenlik güçlerini ziyaret ederek, denetimlere katıldı.
9 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmaları kapsamında bugün 9 vatandaş ile bir araya geldi. Vali Yavuz, kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümü noktasında ilgili kurum yetkililerine anlık talimatlar verdi.
İftar için yemekhane sırasına girdi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Yavuz iftar öncesi, yurt yemekhanesinde sıraya girerek iftar yemeğini aldı.
12 ailenin evine misafir oldu
11 ayın sultanı ramazana sayılı saatler kala ihtiyacı olan aileler için yollara koyulan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında Çayırova ilçesinde 12 haneyi ziyaret ederek durumlarını yerinde inceledi.
Çocukların ve 11 hanenin yüzünü güldürdü
Sosyal projesi “Gönülden Gönüle” ile ilçe ilçe, kapı kapı dolaşmaya, vatandaşların derdini dinlemeye devam eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Gebze ilçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
Vatandaşlar sorunlarını Vali Yavuz ile paylaştı
Düzenli olarak ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, doğrudan kendisine iletilen talep, sorun, şikayet ve ihtiyaçları dinleyerek yapılması gerekenler noktasında ilgili kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
Darıca’da yeni gönüllere dokundu
Dezavantajlı vatandaşların, şehit aileleri ve gazilerin gönüllerini almak; ihtiyaç sahiplerinin taleplerini kısa sürede çözerek toplumun refah seviyesini arttırmak, sıkıntı ve darda kalan bir aile bırakmamak için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ailelerle hemhal olmaya devam ediyor.
“Akademik başarı peşinde koşarken hayatı ıskalamayın”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen Kariyer Söyleşisinde öğrencilerle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Yavuz, “İnsanlar sürekli akademik başarı peşinde koşarken hayatlarını ıskalıyorlar, o yüzden mutlu olabileceğiniz, sevebileceğiniz bir meslek seçin” dedi.
Yeni gönül köprüleri kurdu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz her fırsatta devletin sıcak elini hissettirmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Yoğun programları sebebiyle ziyaretlerini hafta sonları gerçekleştiren Vali Yavuz’a hafta içi ise; en büyük destekçisi eşi Selda Yavuz'un yanı sıra Vali Yardımcıları ve kaymakamlar gerçekleştirerek, projeye destek olmaya devam ediyor.
"Hangi işi yapıyorsanız en iyisini yapın"
Lise öğrencileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, onlara meslek seçimiyle ilgili öğütlerde bulundu. Vali Yavuz, "Meslek seçimi ahlaki temellere dayanmalıdır. Aldığınız puanlara göre değil en iyi olabileceğiniz alanlara göre meslek seçimi yapın. Hangi işi yapıyorsanız en iyisini yapın" dedi.
2 bin 444 aileyle gönül köprüsü kurdular
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yavuz çifti, 2020 yılından bugüne kadar 2 bin 444 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.
Vali Yavuz: Rehineler sağ salim kurtarıldı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, rehine krizinin sona ermesiyle ilgili açıklama yaptı. Vali Yavuz, "Operasyonumuzda herhangi bir çatışmaya girişilmedi. Arkadaşlarımız anlık hareketle içeri girip etkisiz hale getirdi. Rehineler sağ salim kurtarıldı. Geniş çaplı soruşturma başlatıldı" dedi.
“Gençlerimizi hayata hazırlayacağız”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 26-27 Şubat’ta gerçekleştirilecek Marmara Kariyer Fuarı’nın hazırlık toplantısına başkanlık yaptı. Vali Yavuz, “Gençlerimizi kaptırmamak için onları hayata hazırlayacağız. Önümüzdeki süreçte iş gücü piyasasında 5-10 yılda revaçta olabilecek meslek gruplarına yönelik hamle yapmamız gerekiyor” dedi.
15 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun, şikâyet ve talepleri dinleyen Vali Yavuz, 15 vatandaşın derdine derman oldu.
Kaymakam Kubilay’ın baba acısı
Kocaeli Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’ın babası Kazım Kubilay hayatını kaybetti.
"Evlatlarımız geleceğimizdir"
Kocaeli Valiliği tarafından hayata geçirilen "Önem" Projesi kapsamında öğrenciler için kültür turları düzenleniyor. Vali Seddar Yavuz, "Evlatlarımız geleceğimizdir. Onların her daim yanındayız" dedi.
8 ailenin sıkıntısını tek tek dinledi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan 8 ailenin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinledi.
“Gençlerimizin elinden sımsıkı tutalım”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Süper Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı’na katıldı. Vali Yavuz, “Gençlerimizin ellerinden sımsıkı tutalım ve onları kucaklayalım” dedi.
“Çocuklar sadece ailelerinin değil, hepimizin evlatları”
"Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM)” projesi 2023/2024 eğitim-öğretim yılı Dilovası ilçe programı Vali Seddar Yavuz 'un katılımıyla gerçekleştirildi. Vali Yavuz, “Evlatlarımız, sadece ailelerin değil aziz milletimizin geleceği, hepimizin evlatlarıdır” dedi.
13 aileyle hemhal oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte kimsesizlerin kimi olmak için çıktıkları bu yolda, on binlerce haneyi ziyaret edip, gönüllere dokunarak görev yaptığı her şehirde devletin sıcak elini halkın üzerinde hissettirmeye devam ediyor.
İlçenin 69 noktasına kamera kuruldu
Kocaeli'nin Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Vali Seddar Yavuz'un talimatlarıyla park, bahçe ve riskli alanlara 69 kamera sisteminin kurulduğunu ifade etti.
Yeni yıl öncesinde 9 ailenin daha gönlüne girdi
Yeni yıl öncesi devletin şefkatine ihtiyacı olan aileler için ekibi ile yollara koyulan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında İzmit ilçesinde 9 haneyi ziyaret ederek durumlarını yerinde inceledi.